Şimdi Ara

crysis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler,crysis yakinda pc ye cikiyor, yeni konsollara crysis ne zaman cikabilir?

• Hiç zannetmiyorum çıkacağını ama başka projeler olduğunu görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 10 Eylül 2007; 21:38:35 >
  • Seneye çıkar. Crysis konsollar için yaz oyunu. Kışın oynayacak o kadar çok oyun var ki hiçbiri Crysis' i aratmayacak. Açıkçası konsol oyuncularının %51' inin Crysis' i taktığını sanmıyorum. Crysis' e ve yapımcılarına şimdiden sadece PC platformuna oyunu yaptıkları için bolbol cry' lı günlerdiliyorum. Unreal dururken, Haze, Killzone 2, Halo gibi süper FPS' ler dururken kim Crysis2 i ne yapsın!? Ormanda modern tarzancılık işte yalan mı!? 2020 de değil, 20.020' de geçse birşey ifade etmez. Önemli olan hikaye ve atmosferdir video oyunlarında. Grafiklerse olay Killzone 2 hepsini eziyor şu yarımyamalak haliyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enola Gay -- 10 Eylül 2007; 21:41:43 >
  • cyrisis konsollara simdilik cikmayacak ama crytek ps3 icin yeni bir oyun motoru hazirliyor
  • quote:

Seneye çıkar. Crysis konsollar için yaz oyunu. Kışın oynayacak o kadar çok oyun var ki hiçbiri Crysis' i aratmayacak. Açıkçası konsol oyuncularının %51' inin Crysis' i taktığını sanmıyorum. Crysis' e ve yapımcılarına şimdiden sadece PC platformuna oyunu yaptıkları için bolbol cry' lı günlerdiliyorum. Unreal dururken, Haze, Killzone 2, Halo gibi süper FPS' ler dururken kim Crysis2 i ne yapsın!? Ormanda modern tarzancılık işte yalan mı!? 2020 de değil, 20.020' de geçse birşey ifade etmez. Önemli olan hikaye ve atmosferdir video oyunlarında. Grafiklerse olay Killzone 2 hepsini eziyor şu yarımyamalak haliyle

sen galiba farcry oynamadın.oynasan atmosfer ne demek anlardın.ayrıca objektif olarak söylüyorum kill zone 2 nin grafikleri crysis ten iyi değil.yanlış anlamayın.hatta 3 ay sonra ben de ps3 alıcam.fakat biliyorum ki crysis daha iyi.herkese iyi forumlar

• Şu an FarCry 2 hariç hiçbir FPS nin Crysis kalitesine ulaştığını söyleyemeyiz.

Ama konsollarda Crysis kalitesinde grafik görüyoruz. (Fifa nın konsol versiyonu) Yani grafik için gelecekse hiç gelmesin, senaryo ve oynanışta geliştirmeler isterim konsol versiyonuna. Ayrıca illaha ki gelecektir konsola Crysis. EA + Crytek sadece PC ye oyun yapan firmalar değil. FarCry nasıl geldiyse konsola gelişmiş oynanış ve senaryo olarak, Crysis de gelecek. PC yine kaybedecek tabii Çünkü FarCry ın konsol versiyonundaki oynanıştaki değişiklikler ve senaryo PC den çok daha iyiydi. Yönettiğimiz adamın yükseklere zıplaması hızlı koşması, kısaca yaratığa dönüşme özellikleri çok eğlenceli kılmıştı oyunu. Crysis de de bu tür değişiklikler olacak mutlaka, hem grafik hem oynanış. Yine konsol kazanacak yani

• quote:

Şu an FarCry 2 hariç hiçbir FPS nin Crysis kalitesine ulaştığını söyleyemeyiz.

Ama konsollarda Crysis kalitesinde grafik görüyoruz. (Fifa nın konsol versiyonu) Yani grafik için gelecekse hiç gelmesin, senaryo ve oynanışta geliştirmeler isterim konsol versiyonuna. Ayrıca illaha ki gelecektir konsola Crysis. EA + Crytek sadece PC ye oyun yapan firmalar değil. FarCry nasıl geldiyse konsola gelişmiş oynanış ve senaryo olarak, Crysis de gelecek. PC yine kaybedecek tabii Çünkü FarCry ın konsol versiyonundaki oynanıştaki değişiklikler ve senaryo PC den çok daha iyiydi. Yönettiğimiz adamın yükseklere zıplaması hızlı koşması, kısaca yaratığa dönüşme özellikleri çok eğlenceli kılmıştı oyunu. Crysis de de bu tür değişiklikler olacak mutlaka, hem grafik hem oynanış. Yine konsol kazanacak yani

dostum ben konsola gelmesin demiyorum.gelsin işte hepimiz oynarız.hepimiz kazançlı çıkarız.merak etme eğer atmosfer biraz olsun farcry gibiyse bu oyun hit olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun denip denmemesiyle alakası yok. Mutlaka çıkacak Crysis, yapımcılarından belli. Örneğin Blizzard yapsaydı umudu kesebilirdik bu oyundan. Ama EA (ki esas ilgi alanı konsollar: Def Jam Icon, NBA Street, Burnout, Fifa next-gen, Skate, Army of Two, Black bu oyunların hiçbiri PC de yok ve EA in yaptığı en iyi oyunlardandır bu saydıklarım, PC de oynadığınız EA oyunları rezalettir, bu saydıklarımı oynarsanız hak vereceksiniz zaten) ve Crytek (ilk oyunları FarCry ı, konsola geliştirilmiş olarak çıkaran firma) varsa işin içinde, konsola gelmesi %500 diyebiliriz Crysis için.

Crysis in hit olacağı da kesin gibi birşey bunun tersi söylenemez. Ama sadece grafik ile hit olacak. Yoksa okuduysanız oyundaki senaryo 1990 amerikan aksiyon filmlerinin senaryosu. Uzaylılar geliyor adaya hebe hebe diyerekten, çinlilerle bizim yönettiğimiz amerikanlar birbirleriyle savaşırken "aa uzaylı" triplerine girerek hem birbirlerine hem uzaylılara saldırıyorlar ve her zamanki gibi "Dünyamızı kötü güçlere karşı koruyup kurtarıyorlar!"

• quote:

Yoksa okuduysanız oyundaki senaryo 1990 amerikan aksiyon filmlerinin senaryosu

ne güzel işte.mis gibi senaryo
  • cryziz konsola gelmez ümitlenmeyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 11 Eylül 2007; 10:52:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bunun denip denmemesiyle alakası yok. Mutlaka çıkacak Crysis, yapımcılarından belli. Örneğin Blizzard yapsaydı umudu kesebilirdik bu oyundan. Ama EA (ki esas ilgi alanı konsollar: Def Jam Icon, NBA Street, Burnout, Fifa next-gen, Skate, Army of Two, Black bu oyunların hiçbiri PC de yok ve EA in yaptığı en iyi oyunlardandır bu saydıklarım, PC de oynadığınız EA oyunları rezalettir, bu saydıklarımı oynarsanız hak vereceksiniz zaten) ve Crytek (ilk oyunları FarCry ı, konsola geliştirilmiş olarak çıkaran firma) varsa işin içinde, konsola gelmesi %500 diyebiliriz Crysis için.

Crysis in hit olacağı da kesin gibi birşey bunun tersi söylenemez. Ama sadece grafik ile hit olacak. Yoksa okuduysanız oyundaki senaryo 1990 amerikan aksiyon filmlerinin senaryosu. Uzaylılar geliyor adaya hebe hebe diyerekten, çinlilerle bizim yönettiğimiz amerikanlar birbirleriyle savaşırken "aa uzaylı" triplerine girerek hem birbirlerine hem uzaylılara saldırıyorlar ve her zamanki gibi "Dünyamızı kötü güçlere karşı koruyup kurtarıyorlar!"

o listeden def jam icon'u çıkar bence. . okadar uyduruk bir oyun olamaz. Hele birincisinin kalitesinden sonra çok büyük bir rezillik serinin ikinci oyununun öyle çıkması.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.