Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitcoin var ama nasıl exchange yapacağımı halen çözemedim.

Price kısmına hiç bir şekilde rakam vs giremiyorum(exchange kısmında). Margini falan da denedim. Rakam giremiyorum.

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

globalde şuan 2700$ oldu btc 2513 tl ediyor. koinimde ise 9200 tl koinim normalde 1500 lira fazla olurdu ama şuan 300 lira daha ucuz. var bu işte bir katakulli artık eminim.

yarın olsun bi bakalım fiyat güncellenecekmi.

dostum ben de kafayı yiyeceğim şu an resmen daha ucuza veriyorlar bitcoin'i. Yani zararına satıyorlar resmen nedir sebebi bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

globalde şuan 2700$ oldu btc 2513 tl ediyor. koinimde ise 9200 tl koinim normalde 1500 lira fazla olurdu ama şuan 300 lira daha ucuz. var bu işte bir katakulli artık eminim.

yarın olsun bi bakalım fiyat güncellenecekmi.

dostum ben de kafayı yiyeceğim şu an resmen daha ucuza veriyorlar bitcoin'i. Yani zararına satıyorlar resmen nedir sebebi bilen var mı?

ucuzken alın hocam :)
  • litecoin ve bitcoin de zararına satılıyor şu anda. Ama zaten epey yatırım yaptım daha fazla yatırım yapacak durumum yok ne yazık ki şu anda.
  • canboca kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ama tüm sermaye yi bitirdik alamıyoruz, 24 dolarken 102 ten aldım 30 dolar şu an, 103 ten aldım bugün son 15 tane :)

nihai tabloyu oluşturdum, artık beklemeye geçtim. Allah herkeze bol kazanç versin gönlünüze göre versin

waves (cüzdanda)
    edg
    ltc (cüzdanda)
    strat
    xvg
  • izmirli1713 kullanıcısına yanıt
    Hocam koinimde bitcoin aldığımız da o bitcoinleri çekip cüzdana koymamiz mi gerek yoksa koinim içerisinde kalması yeterlimi yani sorun olur mu cüzdana koymazsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herakles_Kratos kullanıcısına yanıt
    Cüzdan en güvenlisi borsalar batabiliyor yada hack olayı vs. olabiliyor diye cüzdanı olan coinleri cüzdan da saklamak en iyisi. bi kısmı benimde bittrex te duruyor, ios cüzdan çıkarsa o coinleride çekeceğim.
    ben de aynı durumdayım hocam geçen hafta koinimden öyle bir kazık yedim ki litecoin ve bitcoin alırken, şu anda epey çıkmasına rağmen hala karda değilim ne yazık ki. Neyse alınacak dersim varmış diyorum geçiyorum.
  • you have kısmındaki btc miktarının üstüne tıklayın
    teşekkürler hocam.
  • normalde btc nin şuan koinimde 11000 tl olması lazımdı 2000 tl kar demekti bu bakalım 3000$ de olabilir btc satmıyorum anasını satayım.
  • Koinim'e üye oldum onay için kimlik fotoğrafı gönderdim halen onay bekliyor diyor. Dünden beri bekliyorum ne kadar daha sürer bu süreç?

• uzman bir arkadaşa sordum şöyle dedi, btc bir anda 1000$ artınca türkiye de insanlar gaza geldi ve btc almaya başladı. talep fazla olunca koninimde fiyatı globale göre çok arttırdı buna ek olarak dolardaki artışda buna vesile oldu. şuan artış trendi devam ediyor ama yeni alım dalgası gelirse tekrar aradaki fark açılırmış. bunun içinse 3000$ gibi psikolojik barajın açılması gerekiyormuş. yani yeni bir alım dalgası gelirse koinimde fiyat artar. ama zaten şuan fiyat globale göre 200 300 fazla.
  • nitroslive kullanıcısına yanıt
    Hocam buy kısmı silinik. Üzerine geldiğimde X işareti çıkıyor.

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey
  • 3000$ geliyor koinimde şuan golabale göre daha ucuz alım fırsatı var. 3000$ geçilirse fiyat uçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaky Dude

Koinim'e üye oldum onay için kimlik fotoğrafı gönderdim halen onay bekliyor diyor. Dünden beri bekliyorum ne kadar daha sürer bu süreç?

Hocam onaylanınca bilgilendirir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: canboca

ben de aynı durumdayım hocam geçen hafta koinimden öyle bir kazık yedim ki litecoin ve bitcoin alırken, şu anda epey çıkmasına rağmen hala karda değilim ne yazık ki. Neyse alınacak dersim varmış diyorum geçiyorum.

Kazık derken hocam ne olmuştu

• you have 0.008 btc yazan kısımdan 0.008 lik kısma tıkladığınız zaman price kısmına gelecektir. onu silip elinizle miktarımı düzenleyebiliyorsunuz.
  • instance kullanıcısına yanıt
    Tabii ki bilgilendiririm.

• Bana tekrardan dibi göreceğiz gibi geliyor

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.