Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Waves uçtu 2,5 usd pahalı geldi girmedik 2 gün önce şimdi 6,5 usd olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirli1713

Waves uçtu 2,5 usd pahalı geldi girmedik 2 gün önce şimdi 6,5 usd olmuş

Waves neki Stratis varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

yatırım yaptınız mı? ne kadar kar verdi altcoinlerede biraz yatırım yapabilirim fırsat bir kere gelir nede olsa
  • izmirli1713 kullanıcısına yanıt
    ben girecektim cüzdan açtım satın alma bölümü çalışmıyordu çok dandik deyip sildim
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Yakalamak mesele 4 e böldüm portföyü edg, siacoin waves ve ltc de bir miktar yatırımım var bekleyelim bakalım. Pazartesi bi altcoin e daha girebilirim belki xtrabyte alabilirim sizin de tavsiyenizle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

quote:

yatırım yaptınız mı? ne kadar kar verdi altcoinlerede biraz yatırım yapabilirim fırsat bir kere gelir nede olsa

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

Dahada alırım fiyat artarsa hiç acımam satmayı düşünmüyorum ortalam alış fiyatım 0.00315 falan oluyor yanlış hesaplamadıysam %42 falan kar oluyor oda

• quote:

Yakalamak mesele 4 e böldüm portföyü edg, siacoin waves ve ltc de bir miktar yatırımım var bekleyelim bakalım. Pazartesi bi altcoin e daha girebilirim belki xtrabyte alabilirim sizin de tavsiyenizle :)

xtrabyte için biraz daha beklerdim scam coindi başlarda sonra dev falan değişti başta yeni sistem getirdiler çok hoş bir teknoloji tutarsa geleceğin coini kesinlikle ama hala sorunları var risk almak isterseniz girin derim ancak Stratis öneririm şimdilik
  • quote:

quote:

xtrabyte için biraz daha beklerdim scam coindi başlarda sonra dev falan değişti başta yeni sistem getirdiler çok hoş bir teknoloji tutarsa geleceğin coini kesinlikle ama hala sorunları var risk almak isterseniz girin derim ancak Stratis öneririm şimdilik

hocam daha düşük fiyatlı doge gibi bytecoin gibi bi öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

quote:

quote:

hocam daha düşük fiyatlı doge gibi bytecoin gibi bi öneriniz var mı?

dgb,xtrabyte

2.5 ltc lik aldım ve cex ten 816 xby dursun bakalım :)

• Arkadaslar uzun vadeli, Ethereum tarzinda bir Coin tavsiyeniz varmi? Sene basinda ETH 10 EUR iken suan 200 EUR. Buna benzer gelecegi parlak coinler hangileri?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Arkadaslar uzun vadeli, Ethereum tarzinda bir Coin tavsiyeniz varmi? Sene basinda ETH 10 EUR iken suan 200 EUR. Buna benzer gelecegi parlak coinler hangileri?

Stratis
    Stratis Cüzdani olarak ne kullaniyorsunuz? Ayrica Wave ve Ripple'den de umutlumuyuz bu sekilde?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Stratis Cüzdani olarak ne kullaniyorsunuz? Ayrica Wave ve Ripple'den de umutlumuyuz bu sekilde?

Wave sevmiyorum ama yükselir, ripple ne yapıcağını bilemiyorum artık PayPal ile çalışmalara başlamış diyorlar bu büyük birşey olabilir.

https://stratisplatform.com/wallets/
  • poloniex teki btc, eth, stratis vs gibi coinleri cüzdana aktarırken kesinti oluyor mu?
    cüzdandan tekrar poloniex e aktarınca da aynı şekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

poloniex teki btc, eth, stratis vs gibi coinleri cüzdana aktarırken kesinti oluyor mu?
    cüzdandan tekrar poloniex e aktarınca da aynı şekilde?

Oluyor her coinin kendi ödeme fee'si + polonun aldığı fee oluyor ancak aşırı az miktarda bu bitcoinde mesela 0.8650 try şu an bu fee 0.0001 btc
  • Stratis son üç ayda yaklaşık yüzde 6000 artmış. Daha da artması için özel bir sebep var mı? Bir düzeltme gelir gibi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Stratis son üç ayda yaklaşık yüzde 6000 artmış. Daha da artması için özel bir sebep var mı? Bir düzeltme gelir gibi sanki.

Düzeltme elbet gelicek, gelmeli ancak uzun ve zorlu bir düzeltme olucağını sanmıyorum ve uzun vadede (o kadarda uzun değil) dahada büyüyüp güzel kazançlar getirebilir.
  • Poloniexte 2 stratisim var 6000 kat daha artsa keşke

• Şu an tavsiye edebileceğiniz altcoin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.