Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altcoinlerden siacoin için yükselişe geçeceği söyleniyor ve büyük bir güven oluşmaya başlamış durumda. fakat neden oluştuğuna dair bilgim yok. ne yönde vaatler var, nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvi

altcoinlerden siacoin için yükselişe geçeceği söyleniyor ve büyük bir güven oluşmaya başlamış durumda. fakat neden oluştuğuna dair bilgim yok. ne yönde vaatler var, nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.

Sia coin cloud storage sisteminde siz 25k 50k gibi miktarda sia coini kilitliyorsunuz en az 12 hafta süreyle olmak üzere kendi bilgisayarınızdan hafıza kiralıyorsunuz bir bakıma başkalarına siz onların cloud storagei gibi birşey oluyorsunuz ancak yeterli uptime sağlamanız lazım %90-95 falan olması lazım günde açık olan süre eğer 12 hafta sonunda bunu başarıyla yaparsanız hem baştaki paranızı alıyorsunuz hemde üstüne ek gelirde alıyorsunuz başaramazsanız başta verdiğiniz sia coinler gidiyor.
  • koinim btcturk paribu vs yatacak yerleri yok. global neredeyse geçecek hala 9000 bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

koinim btcturk paribu vs yatacak yerleri yok. global neredeyse geçecek hala 9000 bin.

geçen hafta bitcoin 2400 dolar seviyesindeyken 9700'den aldım koinim sitesinden hakkaten iyi kazıklandım. Şimdi de asla artmıyor. Param olsa alıcam tekrar inadına madem bu kadar düşük ama başka harcamalarım oldu hep buna ayıracak param kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

quote:

koinim btcturk paribu vs yatacak yerleri yok. global neredeyse geçecek hala 9000 bin.

geçen hafta bitcoin 2400 dolar seviyesindeyken 9700'den aldım koinim sitesinden hakkaten iyi kazıklandım. Şimdi de asla artmıyor. Param olsa alıcam tekrar inadına madem bu kadar düşük ama başka harcamalarım oldu hep buna ayıracak param kalmadı.

dün 1070 satmıştım az önce 1000 lirayı koinime gönderdim para yatar yatmaz btc alıcam.
  • Stratis yatırım yapanlar veya yapmayı düşünenler için resmi Stratis slack kanalında Türkçe bölüm açtık hepinizi bekleriz, Stratis yatırım yapmanızı öneririm.
    https://stratisplatform.slack.com/messages/C5P6RK7RC/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

Stratis yatırım yapanlar veya yapmayı düşünenler için resmi Stratis slack kanalında Türkçe bölüm açtık hepinizi bekleriz, Stratis yatırım yapmanızı öneririm.

Hocam ne zaman alım yapalım dersiniz, son hafta %216 çıkmış, dünden beri ise %18 düşüşte acaba düşüş daha devam eder mi? Alım noktası olarak ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: canboca

quote:

Stratis yatırım yapanlar veya yapmayı düşünenler için resmi Stratis slack kanalında Türkçe bölüm açtık hepinizi bekleriz, Stratis yatırım yapmanızı öneririm.

Hocam ne zaman alım yapalım dersiniz, son hafta %216 çıkmış, dünden beri ise %18 düşüşte acaba düşüş daha devam eder mi? Alım noktası olarak ne düşünüyorsunuz?

Çok fazla yükseldi şimdi correction yapıyor düştü tabi elbet bu seviyeler iyi bunun 2 katı bile iyi Breeze wallet bu ay içerisinde çıkınca fiyat 20$ aşağısına bir daha inmez diye düşünüyorum bundan sonrasıda önümüz açık yıl sonu en az 50$ optimistik 150-200$ ile bitirebileceğini çok büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum, bütün coinlerimi satıp Stratise girdim.
    Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

• quote:

Tavsiyenize uyup bende tekrar bir miktar strat aldım.
  • Market büyüklüğü aşağı olan yatırımlık altcoin tavsiyesi vereyim, ark, expanse, lisk, blocknet, arastirdigim yukselecegini dusundugum altcoinler, küçük miktarlarla girilip unutulabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Stratis yatırım yapanlar veya yapmayı düşünenler için resmi Stratis slack kanalında Türkçe bölüm açtık hepinizi bekleriz, Stratis yatırım yapmanızı öneririm.https://stratisplatform....com/messages/C5P6RK7RC/"

Merhaba.

Bu bölüme nasıl gireceğimi bulamadım bir türlü. Linke tıklayınca mail adresi ve şifre soruyor.
    Bu takım için bir hesabınız yoksa takım yöneticisinden davet isteyin diyor. Bir davetiye mi lazım acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgedeli -- 5 Haziran 2017; 12:43:50 >
  • 1000 liralık daha btc aldım koinimden. şuan globale göre 100 200 lira fark var tam alınmalık bir anda koinim fiyatı yükseltecek bana kalırsa 11000 12000 i görür.

toplam 0,6 btc var şuan bakalaım artış devam ediyor
  • quote:

1000 liralık daha btc aldım koinimden. şuan globale göre 100 200 lira fark var tam alınmalık bir anda koinim fiyatı yükseltecek bana kalırsa 11000 12000 i görür.

toplam 0,6 btc var şuan bakalaım artış devam ediyor

ben de globale göre 100 lira fark ile aldım 2500 liralık az önce. Daha önce yaşadığım kazıklanmayı biraz nötralize ettim. Umarım bitcoin çıkışı da devam eder.
  • kirayı ödeyeceğim için 150tl ye kadar bitcoin satmam gerekiyor lazım olan varsa söylesin takaslayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evi barkı etheri sattım, digibyta bastım. 10 hazirandan sonra patlayacak bu mesajımı unutmayın. şuan 0.052 den aldım
  • digibyte alın köşeye atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 6 Haziran 2017; 0:17:6 >
  • nitroslive kullanıcısına yanıt
    Gerekçeniz nedir var mı somut bir nedeni ?
  • sekomiko S kullanıcısına yanıt
    hocam digibytın minecraftta yakın zamanda kullanılacağı yönünde çok spekülasyon var. zaten 1 haftada %300 civarında yükselmiş durumda. özellilede 10 hazirandan sonra devamlı olarak yükselececeği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitroslive -- 6 Haziran 2017; 0:38:56 >

• globalde şuan 2700$ oldu btc 2513 tl ediyor. koinimde ise 9200 tl koinim normalde 1500 lira fazla olurdu ama şuan 300 lira daha ucuz. var bu işte bir katakulli artık eminim.

yarın olsun bi bakalım fiyat güncellenecekmi.
  • Waves e yüklenin arkadaşlar treni kaçırmayın :)
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.