Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Koinim.com üyeliğim onaylandı. Fakat günlük 2.5k para yatırma limiti nedir ya arkadaşlar. Günlük para yatırma limitini arttırabiliyor muyuz destek ekibi ile iletişime geçsek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genso kullanıcısına yanıt
    ben cevap vereyim. banka kartı ile alma şansınız olsa da bence en güzeli paribu.com üstünden bir üyelik açarak oraya eft/havale yapmak. alt limit 100 lira yalnız onun bilgisini vereyim. eğer 500 lira ve üstü işlem yapacaksanız da sizden kimlik bilgilerinizi istiyorlar. oradan bitcoin alıp satabilirsiniz. veya eğer altcoin almayı planlıyorsanız paribu'dan bitcoinleri aldıktan sonra poloniex'e aktarıp oradan altcoinlere yatırım yapabilirsiniz. koinim.com'ın borsası üzerinden de bitcoin alabildiğiniz gibi litecoin'de alıp satabiliyorsunuz, yatırımları oradan yapabiliyorsunuz fakat o site üyelik esnasında kimlik bilgilerinizi istiyor aklınızda olsun. paribu'nun üyelik onayı daha hızlı der yazıyı sonlandırırım :)
  • Banada 150tl lazım nasılsa kyk yatıyor diye paramı bitcoinde tutuyordum bunu hızlıca nasıl tlye çeviririz ? swift 1 hafta sürüyor öyle bir şansım yok.

• deyvi D kullanıcısına yanıt
    Aklımda soru işareti bırakmadınız, teşekkür ederim.
  • pixelllll kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam direk tl olarak çekemiyor muyuz parayı?
    Soru işareti kalmadı sanıyordum ama yanılmışım. Şimdi biz bu altcoinlerden kazandığımız parayı tl olarak çekemiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 7 Haziran 2017; 21:57:4 >
  • Hocam strat toparlar mı? 2 haftadır yükselmeyen monerodan çıkıp stratise girdim strat düşmeye başladı işin garibi monero %20 yükselmiş :D

Altcoin den kazandığınız kazancı btc olarak çevirip koinim.com'a aktarıp TL olarak çekebilirsiniz diye biliyorum ben.

türk borsalarına btc olarak aktarılan her parayı tl karşılığı olarak banka hesabınıza aktarabilirsiniz. yabancı borsalarda btc verip aldığınız altcoinleri tl'ye çevirmek isterseniz aşamalar şöyledir.

1- önce altcoinleri bitcoin'e çevirirsiniz
    2- bitcoini türk borsasındaki bitcoin hesabınıza aktarırsınız (ben paribu.com kullanıyorum)
    3- türk borsasına gelen bitcoini tl olarak banka hesabınıza alabilirsiniz.

çok zor değil. eğer işin içine girerseniz kısa sürede kavrarsınız diye düşünüyorum.

p.s: yani türk borsaları altcoini kabul etmediği için aktaracağınız paranın "bitcoin" olarak gelmesi gerekmektedir.
    p.s2: sadece koinim.com litecoin'le direkt olarak işlem yapmanıza müsaade eder. onu da ilave etmiş olayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Hocam strat toparlar mı? 2 haftadır yükselmeyen monerodan çıkıp stratise girdim strat düşmeye başladı işin garibi monero %20 yükselmiş :D

Breeze Wallet çıksın 20 doları görüceğiz rahat.

Tahminim 3.hafta haziranın
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Bekleteyim o zaman sağol
    SC bi ara coşmuştu 630 lardan aldım şimdi 530 larda dolanıyor, hepsini satıp strat a yatırsam mı acaba?
  • Tamam hata oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 8 Haziran 2017; 13:36:55 >
    Hocam piyasa hakkında bilgileri nerden toplayabiliriz Borsalardaki grafik haricinde pek tüyo alacağımız yerler yok sizin tavsiyeniz nedir tahminleri nasıl yapabiliriz bilgilendirirseniz sevinirim .

• Herakles_Kratos kullanıcısına yanıt
    Reddit
    Bitcointalk
    Takip ettiğin projelerin slack platformları
    20 doları görecek olan ne? strat mı, xmr mi?
  • 100tl yatırdım hangi coinden alayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekomiko

Reddit
    Bitcointalk
    Takip ettiğin projelerin slack platformları

Teşekkürler Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: salagil

20 doları görecek olan ne? strat mı, xmr mi?

STRAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

100tl yatırdım hangi coinden alayım?

STRAT
    Yatırıp 5-6 ay bakmamayı düşünüyorum yine mi STRAT'a yatırayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 8 Haziran 2017; 22:40:48 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.