Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DeXtrin kullanıcısına yanıt
    arttığı hızla geri düşüyor alanlar baya iyi kar etmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

arttığı hızla geri düşüyor alanlar baya iyi kar etmiştir

Açık arttırmaya döndü çünkü 5k 10k lık satışlar koyup yukarı çekince geridekiler satış iptal edip onlarda fiyatı arttırıyolar. Sonra koydukları kendi satışlarını geri çekip 1350ye düşürüp ucuzdan alıp 1400e tekrar çıkarıp satıyorlar. Burada ya av olursun yada avcı yada leş yiyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 24 Mayıs 2017; 23:55:40 >
  • Merhabalar arkadaslar
    ben btc walleta 25 dolar coin aldım
    sonra bunu poloneix e aktarmaya çalıştım fakat bir yerde hata yaptım para gitti bir yere ama nereye gittiğini göremiyorum bana biraz yardımcı olur musunuz ?
  • Poloniexte satın al dedim ama open ordersta bekliyor neden böyle oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Dakikada bir tıklama ile satoshi veren site, referans linki

bonusbitcoin.co
    Bonus Bitcoin
    http://bonusbitcoin.co/?ref=D54131424D34

• Ya bu pumplar 15 dkda bir anda mi oluyor? Bumlari onceden kesfedemez miyiz ya da bu grafiklerin yenilenme suresi ne?

Yakalayaip pastadan kucuk pay alamaz miyiz?

Forumca ortak coin secip pumplasak nasil olur basit bir coini

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Onu poloniexde yapmak zor en dusuk volumeli coin bile 450000 tl falan demek baska bir exchangede aniden yaparsak olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

Onu poloniexde yapmak zor en dusuk volumeli coin bile 450000 tl falan demek baska bir exchangede aniden yaparsak olabilir

Hocam alis ve satis emrini nasil verecegiz anlatabilirmisiniz?

• arkadaşlar para bitcoinde 9300tl oldu yabancı siteleri alt coin alacaksanız kullanın bitcoin için paribu koinim btcturk gibi yerli sitelerden alım satım yapabilirsiniz. koinimde makas 10 lira şuan alıp satarken zarar etmezsiniz.
  • Koinim.com Dan 500 liralık bitcoin aldım bunu bitit vs. Dediğiniz sitelere nasıl aktarabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

arkadaşlar para bitcoinde 9300tl oldu yabancı siteleri alt coin alacaksanız kullanın bitcoin için paribu koinim btcturk gibi yerli sitelerden alım satım yapabilirsiniz. koinimde makas 10 lira şuan alıp satarken zarar etmezsiniz.

10.000 oldu bitcoin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Koinim.com Dan 500 liralık bitcoin aldım bunu bitit vs. Dediğiniz sitelere nasıl aktarabilirim

koinimde btc aldıysan şuan bekle ve piyasayı takip et artmaya devam ediyor akşama kara geçersin

bitmit le fln işin yok senin yabancı siteler altcoinler için kullanılıyor. tr piyasası sadece btc ve ltc satıyor ayrıca altcoin alsan bile kara geçmen bir yıl sürebilir. hatta zararda ettirebilir. şuan btc den kazanmak en kolayı btc de kal piyasayı takip et. yükseliş devam ediyor şuan

bitcoinwisdom.com
    BTC-e BTC/USD Charts - BitcoinWisdom
    https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd
    buradan takip et.

• Bütün para birimlerinde düşüş var normalde bu velet böyle midir. Bizim işe girdiğimiz günün ertesinde sektörün çökmesi tabii ki beklenen bir durumdu
  • quote:

quote:

Koinim.com Dan 500 liralık bitcoin aldım bunu bitit vs. Dediğiniz sitelere nasıl aktarabilirim

koinimde btc aldıysan şuan bekle ve piyasayı takip et artmaya devam ediyor akşama kara geçersin

bitmit le fln işin yok senin yabancı siteler altcoinler için kullanılıyor. tr piyasası sadece btc ve ltc satıyor ayrıca altcoin alsan bile kara geçmen bir yıl sürebilir. hatta zararda ettirebilir. şuan btc den kazanmak en kolayı btc de kal piyasayı takip et. yükseliş devam ediyor şuan

https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd buradan takip et.

Etherium almak istiyorum

• quote:

quote:

quote:

https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd buradan takip et.

Etherium almak istiyorum

bende bugün eth satıp etcye geçmeyi deniyorum.

Sorular varsa alabilirim.

• Belki cahilce bir soru olacak ama bu borsalar niye globalleşemiyor? Aralarında epey fiyat farkı oluyor. Parayla bitcoin alınan siteler arasında da epey fiyat farkı oluyor, cex.io bitit gibi. Bu arada sabahtan beri 9600tl den 10000 e çıkışını izledim, benim kart hala onaylanacak diye bekliyorum.
  • DofMee kullanıcısına yanıt
    adresi doğru yazdıysan minerlar onaylayacak transactionu.

poloda 6 yada 8 onaya kadar btc gözükmüyor.

muhtemelen sen bu mesajı okuyuncaya kadar geçmiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt009

Belki cahilce bir soru olacak ama bu borsalar niye globalleşemiyor? Aralarında epey fiyat farkı oluyor. Parayla bitcoin alınan siteler arasında da epey fiyat farkı oluyor, cex.io bitit gibi. Bu arada sabahtan beri 9600tl den 10000 e çıkışını izledim, benim kart hala onaylanacak diye bekliyorum.

hocam bazıları çin sitesi
    çin hükümeti sadece etc çekmene izin veriyor şu sıralar.

haliyle btc ve eth alsanda ucuza paranı çekemiyorsun.

bir belirsizlik havası

çin hükümeti serbest bırakacak çekimleri deniyor ama daha bişi yoktu.

bu sebeple millet talep etmiyo ve fiyat düşüyor.

bakacak olursan o sitelerde etc de yüksek fiyattan satılıyor
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.