Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    satın almak istediğin fiyattan satıcı olmadığından bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DorukAkinci

Bütün para birimlerinde düşüş var normalde bu velet böyle midir. Bizim işe girdiğimiz günün ertesinde sektörün çökmesi tabii ki beklenen bir durumdu

BTC artışından dolayı bu balon oldu BTC iyice patlar yakında rahatlar altcoinler.
  • Oha oha, bitcoinin 1200 tl olduğu zamanları hatırlıyorum "Ne bu yaa" demeden araştırsak zenginmişiz meğersem

Denemek için harcayabileceğim 100 tl param var, alıştıktan sonra bütün birikimimle (700 usd) girebilirim. Şimdi site araştırıyorum. Böyle bir değişimin başlangıcına denk geldiğim için mutluyum, teşekkürler konuyu açtığınız için

Kendimi "şuradan arsa alan milyoner oldu" cümlesindeki özne olarak hayal edebiliyorum
  • Benee denemek için harcayacağım bi 100tl. Geçen hafta 6000 di şimdi baktım 9000 lerde böyle artış garip gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 euro ile girip sitelerden sitelere para gönder derken poloniex e 21 euro koyabilmiştim.. Galiba bazı hatalar yaptım bitit den copay e ordan blockchain e ordan poloniex e faza şeyler yaptım neyse şuan 21 euro 30 oldu. Konu sahibine teşekkür ederim.
  • bit.it yerine daha az komisyon alan cex.io tercih edilebilir kredi kartı ile para yatırmak için. gerci cex.io da da bu aralar fiyatlar yükseldi. şahsi tavsiyem ikisinde de bitcoin fiyatını araştırıp ödeyeceğiniz komisyonu üzerine ekleyip uygun yerden alım yapmanız.
    ayda yaklaşık 10bin dolarlık cex.io'dan alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

bu arada konu ile ilgili bilgi almak isteyen hiç çekinmeden pm atabilir. yaklaşık 4 yıldır btc ve altcoin piyasalarındayım.

https://cex.io/r/0/up105206556/0/
  • yasinaslan kullanıcısına yanıt
    ayda 10 bin dolarlık alım yapıp refli linke mi ihtiyac duyuyorsun

• Birsey sormak istiyorum bu BTC diğe bir site var türk sanırım btcoin alım satım Vs komisyon yok diyor bu site ile bahsi geçen siteler arasındaki fark nedir acaba

• koinimde 2,5 litecoinim var. bunu litecoin olarak poloniexe aktarıp başka altcoinler alabilirmiyim?

aktardım fakat altcoin almak için gene bitcoine çevirmek lazımmış anladıgım kadarıyla ve 0,02 bitcoin alt sınırı var sanırım bosuna aktardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 25 Mayıs 2017; 13:40:20 >
  • Koinim den 500 liralık btc aldım daha sonra ne nedir bilmeden kurcalayarak poloneix den ethereum a çevirdim şu an 0.66 Etherium um var zannedersem transfer ücretleri yüzünden bi 30lira zararım var ama sorun yok ethereum un artacağını düşünüyorum. Benim asıl ilgimi çeken şey 2 10 dolar arasında olan altcoinler

• kimlik fotoğrafını koninim e vermek ne derece mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siexs

quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

Koinim.com Dan 500 liralık bitcoin aldım bunu bitit vs. Dediğiniz sitelere nasıl aktarabilirim

koinimde btc aldıysan şuan bekle ve piyasayı takip et artmaya devam ediyor akşama kara geçersin

bitmit le fln işin yok senin yabancı siteler altcoinler için kullanılıyor. tr piyasası sadece btc ve ltc satıyor ayrıca altcoin alsan bile kara geçmen bir yıl sürebilir. hatta zararda ettirebilir. şuan btc den kazanmak en kolayı btc de kal piyasayı takip et. yükseliş devam ediyor şuan

https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd buradan takip et.

Etherium almak istiyorum

bende bugün eth satıp etcye geçmeyi deniyorum.

Sorular varsa alabilirim.

Bence boş işler zaman kaybı

• Selamlar,

Bitit üzerinden bitcoin alımı yaptık. Wallet a aktardık. Tl veya dolar olarak satmak istediğimde nereden satış yapabiliyorum.

Bilgi verebilirseniz sevinirim .

Teşekkürler

• Arkadaşlar konudan baya saptık amacım burda altcoinlere yatırım yapmayı göstermekti tabiki elbette Bitcoinede yatırım yapabilirsin uzun vadede karlı çıkarsınız her türlü şu an BTC baya artışta ancak bu bir balon gibi görünüyor büyük ihtimalle patlıyacaktır yakında sonra üzülmeyin hazır nerdeyse bütün altcoiner düşmüşken altcoin stoklamanızı öneririm en kötü 1 aya baya kar edebileceğinizi düşünüyorum.
  • feathercoinin (ftc) genel grafiğini inceleyin, ayrıca halvinge 42 gün kaldı.

https://www.feathercoin.com/
  • Bir siteden yaptığım botla çektiğim verilere bakarsak aşağıdaki resimde işaretlediğim birkaç altcoin'e yatırım yapılabilir. Sadece gece 12 ile 1 arasında ETC %11 BELA %8 SYS %6 değer kazanmış. ETH'de değerleniyor fakat diğerlerine göre geride. Sürpriz yapabilir.

Not: Birkaç sene önce bitcoin ile uğraşıyordum. Şimdi bu kadar değerlendiğini görünce tekrar al-sat yapmaya karar verdim. Bilgilerin doğruluğu tartışılır ama benim gördüğüm bu. 2. kolon toplam değer değişiminin yüzdesini 3. kolon toplam hacim değişimini gösteriyor.

• Telegram grubumuz 20 kişiyi geçti. Konu hakkında bilgili, bilgisiz herkesi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexsite -- 25 Mayıs 2017; 15:52:43 >

• isterseniz milyarder olun kaç yıl??

(Steve Jobs'un yazılarını okuyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warriorsincap -- 25 Mayıs 2017; 15:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Bir siteden yaptığım botla çektiğim verilere bakarsak aşağıdaki resimde işaretlediğim birkaç altcoin'e yatırım yapılabilir. Sadece gece 12 ile 1 arasında ETC %11 BELA %8 SYS %6 değer kazanmış. ETH'de değerleniyor fakat diğerlerine göre geride. Sürpriz yapabilir.

Not: Birkaç sene önce bitcoin ile uğraşıyordum. Şimdi bu kadar değerlendiğini görünce tekrar al-sat yapmaya karar verdim. Bilgilerin doğruluğu tartışılır ama benim gördüğüm bu. 2. kolon toplam değer değişiminin yüzdesini 3. kolon toplam hacim değişimini gösteriyor.

ETC bombooş bir altcoin aman diyim uzak durun 1 saat gerekli araştırmayı yapanlar balon bir şirket olduğunu anlarlar.

• Doğrudur hocam. Dediğim gibi 2-3 gündür tekrar dahil olmaya çalışıyorum neyin boş neyin dolu olduğunu öğrenicez artık zamanla. Uyarı için teşekkürler.

@sekomiko
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.