Şimdi Ara

CryptLoad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rapidshareden dosya indirmek için CryptLoad kullanın diyolar gece pc acik bırakın sabah iner diolar ama ben beceremedim galiba....

CryptLoad 1.1.4 versiyonun indirdim linkleri düzgün bir biçimde attım ama errors hatası veriyor bi arakdaştan CryptLoad konusu acip güncel son versiyon CryptLoad link atıp nasıl indirilecegini anlatabilir mi ?

• google den cyrptload 1.1.5 die arattır bulursun... nası kullanacam dersen google den bakabilirsin yine... bi çok forum sitesinde ayrıntılarıyla anlatılmış bazılarındada videolu anlatım vr.... kullanımı çok basit free yazısına tıkladıktan sonra açılan sayfanın linkini alıp programda bi kutucuğa yapıştırıyorsun...
  • Crypload -- RapidShare ye SON ve ÖLDÜRÜCÜ DARBE % 100 calisiyor + Resimli Anlatım

Bu programla indirmek istedigniz dosyanin
    rapidshare linklerinin hepsini yükleyerek bütün
    dosyalari beklemeden arka arkaya indirin herseyi
    program kendisi yapiyor siz karismiyorsunuz...

Ilk önce programin calismasi icin sisteminizde
    framework 2 yada 3 yüklü olmasi lazim eger
    yüklü deilse windows un resmi sayfasindan ücretsiz indirebilirsiniz
    illegal paylaşım yasak..

Ayrica programi kurmayada gerek yok
    rar dosyasini actiginizda acilan dosayda ki
    exe yi calistirak programi aciniz...

Asagidaki resimlere göre ayarlari yapiniz..

1- indirdiginiz Rar dosaysini actiginizda acilan
    dosaydaki exe yi calistirin

CryptLoad

ve asagidaki gibi ayarlari yapin resim üzerinde anlattim..(ben anlatmadim ben alinti yapiorum)

CryptLoad

CryptLoad

CryptLoad

CryptLoad

Not: Modem ayarini ben kendime göre yaptim sizde kullandiginiz modem veya router e göre ayari yapiniz...resimdiki gibi olmasi sart deil. Resimdeki router ayari benim kulladigim routere göre yapilmistir.

Simdi ayarlari tamamladik sira linki yüklemeye geldi.
    Ilk olarak yüklemek istediginniz rapid dosyasinin linkini kopyalayin ve asagidaki resimlerde gösterdigim gibi linki yükleyin

CryptLoad

CryptLoad

CryptLoad

CryptLoad

Hepsi bukadar. Bu sekilde istediginiz kadar linki yükleyin ve birakin program hepsini indirsin.

- - - - - - - - - - - ... >>>>
    alıntıdır.

• kardeş bende 2 gündür indirmek için çabalıyorum ama buldugun onlarca link ölü çıktı.%99 da takıldı kaldı.hiçbir siteden malesef indiremedim lütfen ççalışan bir link verebilirmisiniz.yardımlarınız bekliyorum

arkadaşlar bir sorum daha olacak bu programda otomatik ip degiştirme programına ihtiyacımız varmı.varsada bu nasıl olacak ve modem açıp kapanacakmı downloadlar arası
  • Arkadaşlar programın içindeki virüsleri silin ilk önce.. Virüslerle birlikte geliyor, ilgili dosyalar silinsede program düzgün bir biçimde çalışıyor yalnız içinde fazladan ajan falan olabilir.. Kısaca yapan kişi içine ajan koyduysa istediği bilgisayara girebilir..

Anasayfasından indiriniz
    http://cryptload.info/download/

Unutmadan antivirüsleri kapatınız, indikten sonra hemen açın, yoksa inmez, çünkü virüs ile birlikte geliyor. İndikten sonra içinden silin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 26 Ekim 2008; 3:33:39 >
  • Krndinizi kasmayın,birde bunu deneyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_26764116/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Krndinizi kasmayın,birde bunu deneyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_26764116/tm.htm

guncellemeleri yaptım ve başardım.bir sorum olacak 2 veya daha fazla linki bir arada indiremezmiyim. hep bir indirme yapıyor arkasından bittikten sonra 15 dk geri geri sayıma başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymami78 -- 26 Ekim 2008; 10:23:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar iki sorum olacak. İlki " Cryptload " programını denemeyi düşünüyorum ama " framework 2 yada 3 yüklü olmasi lazım " şartını pek anlamadım yani bu nedir neye yarar, programdan hoşlanmaz vesilersem başımı ağrıtır mı ve şu an ki sistem de var mı yok mu nasıl anlayabilirim acaba ? İkincisi bende " malum " sitenin premium üyeliği de var ve İdm yle download yapıyorum ama bu son gelen limit ! probleminden sonra her zaman premium da bırakamıyorum o yüzden ayrı zamanlar da bir idm bir cryptload download yapacak bu bir sorun oluşturur mu ? Lütfen kullanan veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi ? Şimdiden çok saolun. Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın :)
  • Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar
  • Galiba program artık işe yaramıyor
    Bugun yeni linkler ekledim
    Linkler doğrulanıyor fakat download başlamıyor
    Rapid englledi demek ki bu programı

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Lotus

Yardım edebilecek yok mu arkadaşlar
  • Çok güzel işe yarıyor. Ben gayet rahat indiriyorum, hiçbir problem yok. Belki siz denediğiniz zaman bir aksaklık olmuştur.
    Framework kurulu olması gerekiyor. Framework, Microsoft'un Java'ya özenip geliştirdiği bir şey. Framework kurmanın bir zararı yok, IDM'ye engel olmaz. Framework 2.0 kurmak yeterli oluyor. CryptLoad ve IDM aynı anda rapid'den download yapamaz sanıyorum.
    CryptLoad'la linkler arka arkaya iniyor, arada modemi resetleyip indirmeye devam ediyor. Züpper !!!
  • Ben 3 aydır sorunsuz Cryptload ile indiriyordum
    1 haftadır çalışmıyordu

Frmawork falan en güncellemeer mevcut zaten Vista Home Basic var.

Bugun sorunu çzömek için yeni linkler ekledim olmadı.
    Ben de J Dwonloader kullanmaya başladım
    Bütün linkleri dosya halinde attım
    Tekrar inmeye başladı
  • Kapsamlı ve güzel bir program fakat çok yavaş indiriyor...
  • arkadaslar bende crypload programını kullanmak ıstıyorum ancak setup ı tıkladıgım zaman ayarları yapıyorum ayarlar kısmında router kısmına geldıgım zaman kullanmıs oldugum modem router ayarlarında gorunmuyor bu sorunu nasıl ortadan kaldırabılırım ... kullanmıs oldugum modem zyxell p 660 HW T1 modelı yardımcı olursanız cok memnun olucam
    saygı ve sevgilerimle !!!
  • ya arkdaslar ben bisey soracak tim Bu CryptLoad link lerini nerden bulabiliriz hic bi fikrim yok bi yardimci olursaniz sevinirim simdidne tessekkurler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: anie2006

ya arkdaslar ben bisey soracak tim Bu CryptLoad link lerini nerden bulabiliriz hic bi fikrim yok bi yardimci olursaniz sevinirim simdidne tessekkurler :)

google amcaya bir danış o sana yok gösteriri :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.