Şimdi Ara

Cruze vs Astra Classic III HB vs Focus ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz araba alıcağım sizce hangisi ?

Cruzeun plus paketini düşünüyorum.Opel astrayı nasıl bilirsiniz, başlangıç fiyatı 34.950 TL den başlıyor.Ayrıca seçeneklerin içinde focusta var

Açıklamalı nedenleriyle anlatırsanız çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysisis -- 20 Haziran 2011; 19:40:46 >

• benzinli düşünüyorsan cruze. cünkü 38 bin tl ye sunroof dahil veriyorlar aracı. yani tam paket. ayrıca opel ecotec motor var bu araçta. araçta opelin. yani cruzeyi opel olarak sayabilirsin. ayrıca 5 yıldızlı. diğer araçların baz modelleri bile cruze ile aynı fiyatta zaten. focusu dolu alacaksan tabiki focus. dizel alacaksan opel al derim. 1.3 CDTİ. motoru ödüllü motordur. focus dolu paket olmassa hiç dokunma bile. benim fikrim ya cruzeyi al (kendini kanıtlamış bi araba konforuda güzel ama motoru arabaya göre biraz zayıf 200 tl lik bir chip ile motor araca yetecek hale geliyor). ama dizel düşünüyorsan opel. focusu bu fiyatlara alamassın zaten. alsanda baz olur. baz olan bir aracı alma

Güzel ve uygun fiyatlı bir araç.

Amerika'da bile sınıfında en çok satanlar arasında.
  • Arkadaşların dediği gibi Bütçe 40.000'i geçmiyorsa Full donanımlı bir Cruze alınır zevkle donanımlı aracın zevki çıkartılır.

Focus'un baz donanımlısı alınacaksa almayın derim, çünkü baz donanımlı araç hiçbirşeye benzemiyor şirket aracı gibi duruyor. Ki bu araç Focus'sa eğer.
    Focus alınacaksa Titanium donanımı ve X Paketlisi alınmalı. O zaman araç çok güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 20 Haziran 2011; 21:20:59 >

Bu fiyata bu ayarda başka araç yok bildiğim kadarıyla.

Birazdan "Cruze Koreli, çakma Chevrolet"çiler gelir. Onlar gelmeden iyice ölçüp biçip netleştir derim

Zaten uyumlu olmasa sahibinden.com'da bu kadar LPG'li araç olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 gün önce cruze aldım bende kararsızdım ama en mantıklı cruze geldi şu anda çok çok memnunuz alma hikayem
    http://resim.donanimhaber.com/m_49907475/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#49907870
  • beyler iyi hoş söylemişsinizde cruzer zaten çok yaktıgını bilmediğniz belli bu yüzde bu araca lpgde takılsa bile kendi acısından tasarrıf saglasada . diger arabaların benzinli yaktıgı ile kafa kafaya gidecektir... arastırırsanız nasıl cok yaktıgını ozman dedigma katılaaksınız.....

mantıga dayalı olaraktan opel astranın yeni kasası cıkmasaydı opelin clasic3 modeline 45.000tlden almak zorunda kalırdınız. yeni modeli cıktıgından dolayı bu aracı 35.000tl civarına indirgemiş duurmda.

marka ve kalitesine bakarsak kesinlikle opel astra clasic3..

markalı arabalardaki donanımlara bakarak eşletirdiğimizde astra donanımıyla fiyatını kesinlikle sonuna kadar hak edecek bir araba.... cünkü aynı bir donanımdaki araba 45.000tl... suanki mevcut güncel kasaya bakarak tasarım olarak clasic 3 sıradan bir araba dursada .. suan ki arabaların yanında tas cıkartır cinsten tasarımına sahip.....

ben kalitesinde, konforundan, donanımından ötürü opel astrayı tercih etmeni öneriyorum...

cruzer kötü bir araba degil ,chevrolet türkiyede 2. sınıf marka.. gözüyle bakıldıgından alım satımı zor bir marka...

geniş iç hacim ve geniş bagaj istiyorum dersen cruzer öne cıkar bunun dısında hic birsey opelin önüne cıkamaz,sunroof olsa bile...

chevrolet marka alırsan paranı sokaga atarsın.... ben hyundai markaya soguk bakan birisiyim, chevroletin yanında hyundai prestij marka duruyor....

söylediklerime katılan olur veya olmaz bunlar benim düsüncelerimdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 21 Haziran 2011; 1:02:29 >

• ya 38-39 a benzinli focus hb titanium varken cruze alınmaz. 2ay önce aynı ikilemde kalan biri olarak iyiki focus almışım diyorum.
    çok yakan diyenler ortalama 7.5 yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

ya 38-39 a benzinli focus hb titanium varken cruze alınmaz. 2ay önce aynı ikilemde kalan biri olarak iyiki focus almışım diyorum.
    çok yakan diyenler ortalama 7.5 yakıyor.

Focus alırsam sedan alırım.Yalnız ESP+ TCS ve Titanium X ( Elektrikli Sunroof, Parçalı Deri Koltuklar, Sürüşe Duyarlı Halojen Ön Farlar, Arka Park Sensörü ) Paketi eklenince 41-42bintlye denk geliyor.Bunlar olmayıncada araba işe yaramaz oluyor.

Orijinalden alıntı: leon_312

beyler iyi hoş söylemişsinizde cruzer zaten çok yaktıgını bilmediğniz belli bu yüzde bu araca lpgde takılsa bile kendi acısından tasarrıf saglasada . diger arabaların benzinli yaktıgı ile kafa kafaya gidecektir... arastırırsanız nasıl cok yaktıgını ozman dedigma katılaaksınız.....

mantıga dayalı olaraktan opel astranın yeni kasası cıkmasaydı opelin clasic3 modeline 45.000tlden almak zorunda kalırdınız. yeni modeli cıktıgından dolayı bu aracı 35.000tl civarına indirgemiş duurmda.

markalı arabalardaki donanımlara bakarak eşletirdiğimizde astra donanımıyla fiyatını kesinlikle sonuna kadar hak edecek bir araba.... cünkü aynı bir donanımdaki araba 45.000tl... suanki mevcut güncel kasaya bakarak tasarım olarak clasic 3 sıradan bir araba dursada .. suan ki arabaların yanında tas cıkartır cinsten tasarımına sahip.....

ben kalitesinde, konforundan, donanımından ötürü opel astrayı tercih etmeni öneriyorum...

cruzer kötü bir araba degil ,chevrolet türkiyede 2. sınıf marka.. gözüyle bakıldıgından alım satımı zor bir marka...

geniş iç hacim ve geniş bagaj istiyorum dersen cruzer öne cıkar bunun dısında hic birsey opelin önüne cıkamaz,sunroof olsa bile...

chevrolet marka alırsan paranı sokaga atarsın.... ben hyundai markaya soguk bakan birisiyim, chevroletin yanında hyundai prestij marka duruyor....

Arkadaş biraz uzunca yapmış şakasını.

Güldük, eğlendik. Şimdi evlere dağılalım.

Bir de cruzer değil o, Cruze.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaş biraz uzunca yapmış şakasını.

Güldük, eğlendik. Şimdi evlere dağılalım.

Bir de cruzer değil o, Cruze.

neden her bir başlıkta senin gibi ameleler çıkıyor hiç anlamış degilim... yorumunu yaparsın oturursun yerine...

madem işini iyi yaptıgnı düsünüyorsun... kelimeri düzeltiyorsun... adamsan tüm baslıklara tek tek girersin ordaki kelime hatalarını veya söylendiği gibi yazlılan yazım hatalarını tek tek cıkartırsan benim önüme sunarsın yaptıgın şebekliğin bir anlamı olur...

yalan yanlış bilgilerle insanların kafasını karıştırma...

Aldın sen mesajı, uzatmayalım

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Kelime, cümle falan değil zaten olay şampiyon.

Aldın sen mesajı, uzatmayalım

sende benim neler demek istediğimi anlamışsın yiğido...
    benim üzerimden kimseye prim yapamazsın,yapmadana izin vermem...
    egirisyle dogrusuyla hersey ortada....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 21 Haziran 2011; 17:44:51 >

Orijinalden alıntı: leon_312

beyler iyi hoş söylemişsinizde cruzer zaten çok yaktıgını bilmediğniz belli bu yüzde bu araca lpgde takılsa bile kendi acısından tasarrıf saglasada . diger arabaların benzinli yaktıgı ile kafa kafaya gidecektir... arastırırsanız nasıl cok yaktıgını ozman dedigma katılaaksınız.....

yoruma bayıldım ne kadarda gerçekçi ve bilgili.

1-)çok yakıyor diye almayın dediğiniz cruzeR ile alın dediğiniz astra clasic3 aynı motora sahip.ikisindede opel 1,6 ecotec var.

2-)cruzeR GM'in son nesil araçlarının platformu olan ödüllü delta II platformunu kullanmakta.bu platform şu anda opel astra J ye karşılık gelmekte.yani cruze u opel de kabul edersek önerdiğiniz astra clasic yani astra h'nin yeni neslidir.ayrıca astra clasic 2004 yılından bu yana üretilmekte.cruze 2008 sonu ülkemize ise 2009da geldi.yani çok daha yeni bir araç.inceleyenlerde bilirler astra j ile birçok parçasıda ortaktır.(zaten altyapı tamamen aynı bkz. dingil mesafeleri,ön ve arka iz genişlikleri)

3-)chevrolet 2.sınıf marka imajı gerçekten ilginç.2.sınıf marka dediğiniz chevrolet bugün camaro,corvette efsanelerini yaratan yaşatan markadır.ancak ülkemizdeki bilgisizlik sebebiyle sorun yaşıyor olabilir.ama bu giderek aşılıyor.ki zaten şu anda c segmetinde benzinli satışlarında en çok satan otomobil cruze'dur.

ayrıca güncel cruze modeli satışa sunulmadan önce toplam 6,5milyon km boyunca test edilmiştir ki bu teste sahra çölü,kanadanın kuzey kutup kesimleri,alabama çölü,alp dağları gibi zorlu şartlarda dahildir.ve cruze "euroncap tarihinin en yüksek puanıyla" 5 yıldız almıştır.

biri 2.sınıf marka mı dedi?

chevrolet alırsan paranı sokağa atmazsın paran cebinde kalır(en azından 4-5bin tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjknn -- 21 Haziran 2011; 19:56:03 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.