Şimdi Ara

Cruze verilip sıfır C3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model arabamı satıp 20 bin kredi çekicem üste, sıfır C3 düşünüyorum tasarımı çok hoşuma gitti fakat b segmenti olmasi düşündürücü

Edit: 0 araba bile olsa en nihayetinde kendi aracımın daha iyi olduğuna karar verip vazgeçtim arkadaşlar.Sifir ve c segmentinde Cruze dan daha iyi bir araç almam için üste en az 50 bin TL koymam lazım ki buda benim için imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper Fidelis -- 27 Aralık 2016; 22:40:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ülkenin ekonomisinin gidisi iyi değil böyle keyfi harcama yapmazdım attan da inmez inersemde yine ata binerim eşeğe değil 20 bin az para değil 60 bin kmlik Yakıt parası yılda 20 bin km yapsanız en az 3 yıl gezersiniz oparayla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 26 Aralık 2016; 22:16:22 >

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Valla ülkenin ekonomisinin gidisi iyi değil böyle keyfi harcama yapmazdım attan da inmez inersemde yine ata binerim eşeğe değil 20 bin az para değil 60 bin kmlik Yakıt parası yılda 20 bin km yapsanız en az 3 yıl gezersiniz oparayla.

Kredi çekeceği için 20 de değil 30 olacak o para

Ben de olsam değiştirmezdim. Bence c sınıfı arabayı bırakıp bu kadar çok yükselterek B sınıfı almayın. Durduk yere borca girmeyin derim

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Valla ülkenin ekonomisinin gidisi iyi değil böyle keyfi harcama yapmazdım attan da inmez inersemde yine ata binerim eşeğe değil 20 bin az para değil 60 bin kmlik Yakıt parası yılda 20 bin km yapsanız en az 3 yıl gezersiniz oparayla.

Chevroletin Türkiye'den çekilmiş olması beni buna yöneltiyor, aslında aracımdan memnunum.Egeaya c segmenti diyorlar onun bile sifiri 90 bini bulmuş.Baska bu seçenek gelmiyor akla.Genc işi başka araç yok ki piyasada düşük km yeni model napim :(

Orijinalden alıntı: Skayn

Cruze'den kurtulunur ama C3 alınmaz.

Başka bir öneriniz var mı hocam

2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c3 alınır mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Cruze alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    320d 2.el de alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hoşunuza gidiyorsa ve sizi idare ediyorsa neden olmasın. Fani dünya, bugün varız yarın yokuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

Çekilmiş olsa ne olurki zaten fiyatları düştü.cruze ile devam et bence

İleride yedek parça sıkıntısı yasarmiyiz bilmiyorum

• Cruze verip c3 almak bana mantıklı gelmedi ama illa sıfır tutulan model almak istiyorum dersen de saygı duyarım ama c3 alma derim yinede 2. El piyasasindan dolayi. C3 kullanmadım onu da belirteyim

Elimde beni zorlamayacak bir kredi ile 30000 lira daha çekebileceğim bir para kaldı. Aracım dolu model olduğu için düşük donanımlı ve manüel bir araba istemiyordum. Alternatiflerim dolu sıfır B sınıfı ile boş sıfır C sınıfı idi. B sınıfını düşünmedim bile çünkü aile babasıyım. C sınıfı ise üste 30000 verip aynısının laciverti bir arabaya binmek olacaktı ki Cruze performans hariç hiçbir alanda sınıfının ortalamasından geri bir araba değil, hatta bazı açılardan kafaya oynar.

68000 liraya Insignia Cosmo, otomatik aldım. Memnunum ama Cruze'un bende yeri hep ayrı olacak. Corsa parasına Astra keyfi yaşattı yıllarca...

Diyeceğim o ki attan inip eşeğe binilmez. Ya küheylâna bin ya da atından inme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 26 Aralık 2016; 23:37:51 >

• c3le test sürüşü yapıp karar ver hocam, bence c3 alırsın
    2013 Kia Cee'd Sportswagon Premium - Sirius Gri - Michelin Cross Climate 2012 Opel Astra J HB 1.4t man. Sport - Neptün Mavi Sava intensa UHP 2
  • Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    Hiçbir zaman yedek parça sıkıntısı yaşamazsınız. 3-5 tane satılmış bir araba değil ki bu. Piyasada binlercesi var. Şu konumda bundan ayrıntılı şekilde bahsettim:

https://forum.donanimhaber.com/chevrolet-ikinci-el-cekinceler-gercekler--108026619

• egelidost kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam vazgeçtim, zaten şuan hiçbir araba gozume daha iyi gelmiyor.Piyasada bu fiyat seviyesinde ulaşılabilecek en güzel araba sanırım sadece Cruze.

Yol tutus limitleri muazzam, konforu rahat ettiriyor, 90binde ama trim sesi yok, yalıtım güzel cami kapattiginda resmen şehrin gürültüsünden uzaklasiyorsun.Lpg de de gayet makul yakıyor.2 yıldır adam gibi bakım yaptırmamis olmama rağmen en ufak sorun da cikarmadi.Cidden memnunum aracımdan, ömür boyu binmeyi düşünüyorum.

Tek kafama takılan nokta, bir gün yedek parça sıkıntım olur mu parçayı bulabilir miyimdi.Onuda zaten sayenizde attım kafadan, sonuçta 30 yaşında BMW lere bile yedek parça bulunabiliyorsa pek de endişe etmeye gerek yok demektir

Bizim dededen beri sülale chevroleci olduğundan vazgecemiyorum zaten arabadan dedemin bitane impalasi vardı zamanında trenle getirtmiş sıfır almış Biz böyle Chevrolet ile yedi göbek devam edeceğiz anlaşılan hocam, yorumlarınız için sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper Fidelis

quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

Çekilmiş olsa ne olurki zaten fiyatları düştü.cruze ile devam et bence

İleride yedek parça sıkıntısı yasarmiyiz bilmiyorum

yedek parça sorunu eskidenmiş.. artık herşey elimizin altında..
    hadi aradığınızı ülke sınırları içinde bulamadınız diyelim, en ufak birşey amerikadan 3 günde istanbula geliyor artık..
    bunu amazon amerikadan birşeyler satın alarak bizzat tecrübe ettim..
    sonuçta aracınızdan memnunsanız şu takvimde değiştirmek hiç mantıklı değil
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.