Şimdi Ara

Cruze mu yoksa mondeo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Bütçe 33.000 en fazla ve 16 yıldır bizde llan bir aracımız var. Düşünce olarak cruze açısından yüksek modelli 2011-12 gibi mantıklı geliyor ve yakıt olarak lpgde 25-30 krş şehirçi yeterli ki günlük 60 km yılda yaklaşık 15-20.000 km yapıyoruz. Aile aracı olacak cruze havalı güzel duruyor ama tek soru işareti yokuş performansı ve ikinci el satış durumu . Mondeo içinse modeli düşük 2006-7 model 2.0 dizel olabilir yakıt olarak cruzela kıyası nasıl olur ? Cruze için lpg olmalı yoksa 10 lt civarı yakan araç incir ağacı diker :) parça servis vs olarak hangisini önerirsiniz siz olsanız bunlardan hangisini seçersiniz yol gösterirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze hiç bulaşma dostum. Pişman olursun benden söylemesi. Çevremde kimde varsa sattı çok yakıyor o araçlar. Mondeo daha mantıklı oturaklı konforlu bi araç. Ama o fiyata da güzel full bi 2005 falan avensis alınabilir. Tavsiyemdir pişman olunmaz
  • Avensis bakmamıştım tavsiye için teşekkürler bi de avensise bakayım ayrıca başka 2010 model ve üstü öneriniz varsa onlara da bakayım hocam

• 3 sene 2006 ford mondeo 2.0 tdci otomatik kullandık, şehir içi 9 litre yakması dışında çok güzel araçtı, ha şimdi mondeo mu cruze mu dersen cruze derim çünkü mondeoların eski 2.el fiyatları yok +olarak temizini bulmak gerçekten çok zor

-mondeoların o gürültülü motor sesini de unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 22 Nisan 2015; 20:38:34 >
  • Teşekkür ederim hocam kafam karışık cruze 10 lt yakıyomuş şehirçi gibi ama şehirdışı sayılır lpg ile 13 litre yaksa 26 kuruş civarı yakar yokuş performansı önemli şimdiki aracımız 1.3 zorlanıyor ondan dolayı zorlanmasın istiyoruz görünüm ve paket olarak da iyi duruyor fiyatları da mantıklı gibi 3-4 yaşında araba sonuçta ama yine de çok kararsızız hocam

• 1.3 aracınız dizel mi? Benzinliyse Cruze size daha atak gelir. İkisi arasında Mondeo derim. Hem daha oturaklı, hem en dolusunu alırsanız ön cam ısıtmaya kadar mevcut.

• Aracımız 93 model skoda hocam lpgli :) ondan dolayı yeni bir araç düşünüyoruz yakıt olarak 30 kuruş geçmesin yeter cruze dizayn ve yaş olarak önde mondeo ise dizel ve mondeo olmasından dolayı ancak mpndeo temizi zor bulunur gibi aracı istanbul ankara veya konyadan düşünüyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 33-35 aralığında 2007-2008 yeni kasa mondeo 1.6 titanium yada trend mondeo alınabilir. Hatta laguna 3 bile alabilirsiniz. Cruze iyi ama LPG için pek uyumlu değil. Zaten yakıt olsrakta fark olmaz. O yüzden d sınıfıiyidir.

• 40 binim olsa alacağım tek araç cruze 2.0d birde chip atırıp 200 hp 450nm nin zevkini çıkartırdım.
  • Hocam 40 bütçeyi baya aşar 2.0 benim de dikkatimi çekti ama fiyat yüksek cruze 1.6 ya chiple daha atik olduğunu söyleyenler var ama cruze için mi mondeo için mi dersek yuzde 50-50 2007-2008 mondeolar bütçeyi zorlar hocam max 33 çünki sigorta vs vs masraflar da eklenecek

• D sınıfı mantıklı ama yıl olarak eski hocam çünki biz 7-8 sene kullanırız yine

• quote:

Orijinalden alıntı: furqixx

Hocam 40 bütçeyi baya aşar 2.0 benim de dikkatimi çekti ama fiyat yüksek cruze 1.6 ya chiple daha atik olduğunu söyleyenler var ama cruze için mi mondeo için mi dersek yuzde 50-50 2007-2008 mondeolar bütçeyi zorlar hocam max 33 çünki sigorta vs vs masraflar da eklenecek

yok ben size önermedim zaten 2.0 cruze kendim alırdım dedim. eğer cruze ve mondeo derseniz 2007-2008 mondeo yerine cruze öneririm daha yeni teknoloji ve daha yeni ama cruze da 1.6 125 hp veya 1.4 140hp olan alınır.
  • Cruze olursa 2009-10 da sorun varmış galiba ama sonrakilerde yokmuş 2011-12 model 125lik bakıyorum biriyle görüştüm dedign edition plus 2011 kmde 25 kurş yakıyormuş o arabayla bir görüşmeyi düşünüyorum. İnşallah alırsınız hocam Allah nasip etsin inş gönlünüze göre :)

• Cruze denen araçtan koşarak uzaklaşmak gerek,ikisi arasından kesinlikle Mondeo.
  • Mondeo

• Cevaplar için sağolun ama nedenleri de yazarsanız hocam neden cruzedan uzak durulmalı sizce veya neden mondeo

• Kısa ve net mondeo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze guvenlikli saglam arabadir parcasi rahat bulunur ayni motor astrada da var zaten. Lpg ile 20 25 krs yakar cruze ama 33e aldigin cruze 2011 cok temiz olur mu bilmem. Sansina acil satilik denk gelirse butcene uyan temiz, kacirma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21-22 krs yakiyor lpg ile. 100 bin km sonunda motora 1000 tl subap masrafi yaparak yola devam etmekteyim. 33 bine bulacagim cruze cok temiz olacagindan mondeo alip riske girmeyeceksin zaten. Yuksek km li bir mondeo ne surpriz cikarir bilemezsin. Ama lpg li cruzenin surprizi belli. Subap=1000 tl.

Cok yakiyo
    r culara inanma. Basinca tum benzinliler yakiyor. Ayni kullanim tarziyla civic, belki 0.5 lt az yakar. O da kimseyi sahken sahbaz yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykr -- 23 Nisan 2015; 0:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Cruze denen araçtan koşarak uzaklaşmak gerek,ikisi arasından kesinlikle Mondeo.

Aracina gore degisecek bir secimde olsa siff segment farkindan dolayi Mondeo diyecegimde.

Cruze size ne yapti? Neden kosarak uzaklasiyorsunuz? Korkmayin isirmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.