Şimdi Ara

cruze mu megan 2 Privilege ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu 2 araç arasından kararsız kaldım 2011 üzeri cruze hb lt yada 2006/2007 megane 2 privilege alsam aklım hep cruzda herkes uzak dur desede
    ben senede 6,000/10,000 km anca yol yaparım hafta sonları piknik fs cruze dan beklentim performans değil kaldıki megan 100 bg cruze 124 bg bagajlari yeterli bana 2 sininde
    cruze bana sorun cikarsada 6/7 yaşındaki megandan daha az cıkartacagını düşünüyorum bu 2 aracı seçmemde donanım seviyeleri eşit olması isdedigim araba hem agır gösterecek hem sport
    sizce max 30.000 tl geçmeyecek başka hangi araç alabirim daha önceki aracım 2007 honda civic 1,6 dream paketiydi üst paketler fiyatları yüksek dream lerde donanım fakiri göstergesi dışında hiç özelliği yokdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RESSAS -- 30 Nisan 2013; 20:29:40 >

• Elbette cruze :)) bu arada privilege serisi megane 2 ve diger tum araclar icin en ust donanim seviyesine verilen isim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ikisi arasından çinrolet
  • Cruze çok daha mantıklı olur.
  • bundan önceki aracım megan 2 idi sana ikisinide kullanmış biri olarak cruze diyorum hiç düşünme kimsenin lafına bakma pişman olmassın aldığına.
  • Çok net cruze bu iki araç arasından. prifilaj Fransızca okunuşu mu? İngilizce de pirivilıc diye okunuyor.
  • Tabi ki Cruze.
  • Cruze kesinlikle

• Ben de cruze derim. Dizel isteniyorsa aveo da bakilabilir

• Cruze tabi en azindan genc araba en az 5 sene rahat binersin.

• Cruz alırsanız yakışıklı bir arabanız olur ama gözünüz sürekli yakıt ibresinde olur dizel megane alırsanız yakıtı düşünmezsiniz zaten çok az yakıyor ikinci elide cruza göre çok daha iyi megane model olarak eski olsada temizini bulabilirseniz cruzedan daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Cruze'un yedek parça fiyatlarına bir bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Cruz alırsanız yakışıklı bir arabanız olur ama gözünüz sürekli yakıt ibresinde olur dizel megane alırsanız yakıtı düşünmezsiniz zaten çok az yakıyor ikinci elide cruza göre çok daha iyi megane model olarak eski olsada temizini bulabilirseniz cruzedan daha iyi olur diye düşünüyorum

yakıt cok km yapmadığım için cok önemli değil önceki arabam honda 100 km 11/12 lt yakıyodu sehir içi cruze bunla aynıdır tahminim en fazla cruza yönelmemdeki sebeb temiz megane 2 piri bulalamam temiz olanlarada 35 hatta 40 bin isdeyenler var nekadar temiz olursa olsun 28/29 dan fazlazını haketmedigini düşünüyorum en azından o yaşlardaki aracların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RESSAS -- 29 Nisan 2013; 23:49:27 >
  • megane daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.
  • manuel vites Cruze da şehiriçi 8-9 litre yakarsınız
    otomatik vites Cruze da şehiriçi 10 litre yakarsınız

tabi sakin kullanırsanız, basarsanız daha da fazla yakar.

bizde 2010 Cruze var otomatik vites, şehiriçi 10 litre yakıyoruz (sıkışık trafik genellikle). ama babam sakin kullanır gayet.
  • sivike de bak bence arkadaşım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Cruze'un yedek parça fiyatlarına bir bakın isterseniz.

hangilerine mesela? gm hava filtresi 25, yağ filtresi 20tl

• fülüans da alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezy16

fülüans da alınabilir

benim görüşüme göre cok hantal görünüşlü ve fiyat olarakda düşük donanımlılar 30 bin tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Cruze'un yedek parça fiyatlarına bir bakın isterseniz.

hangilerine mesela? gm hava filtresi 25, yağ filtresi 20tl

hocam mesela aynası, sanayide bile 250 lira.

gerçi bu şu an böyle. cruze, giderek artan sayıda. haliyle parça fiyatları da düşebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.