Şimdi Ara

Cruiser tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A2 ehliyet var 2-3 aydır bisan pasific 125 scooter kullanıyorum en azından bu yaz sonunda bir cruiser tarzı motosiklet istiyorum. Ama malum bütçe kısıtlı max 3-5 bin. 2. el olabilir. Öyle üstün bir sürüş tecrübemde yok açıkçası 2-3 aydır scooter kullanıyorum sadece yaz sonu ise almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz bütçeye uygun yedek parçaları çok uçuk fiyatta olmayan tecrübeme uygun bir motosiklet var mı? Cruiser tarzı diyorum sevdiğimden dolayı ama şartta değil tabiki başka türde olabilir.
    Sıfır olursa plaka çıkartma vs ücreti de işin içine dahil olacağından fiyat ne kadar artar 2. el daha mı mantıklı olur onu da bilemiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 16 Nisan 2013; 0:18:11 >

örnek
    Mondial mct250
    ramzey 250
    jinlun 150 / 250

Parça ise çin olduğundan genelde birbirine uyumlu ve ucuz oluyor

Orijinalden alıntı: WanDoGa

ikinci el çin malı 2500 tl civarı bir motor al , öğren seneye 6-7bin üstünde ki başka motorlara yönel

örnek
    Mondial mct250
    ramzey 250
    jinlun 150 / 250

Parça ise çin olduğundan genelde birbirine uyumlu ve ucuz oluyor

mct 250 çok hoşuma gitti sıfırını da alabilirim ama jant telinde sorun olduğundan bahsetmişler gerçi kalınıyla değiştirilebiliyormuş. Teşekkürler
  • ramzey qm250
    bisan lifan roadstar 250
    hyosung gv250 aquila

bunları gördüm internette ama bilginiz var mı nasıllardır

hyosung gv250 aquila: 30bg gücü ile 500cc hissi verir sınıfının en iyisidir, Diğerleri kuşsa bu Kartalıdır. Kuralkan sağolsun parçası pahalıdır

bisan lifan roadstar 250 : Güzel gösterişli bir motor V silindir dolayısı ile diğer çinlilerden atak ama bir hyosung asla değil.

ramzey qm250 : Kullanmadım ama diğer çinlilerden çok farkı yok

3-5bin aralığında parçası ucuz motor arıyorsan, Mondial senin için en iyisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gördüğüm kadarı ile tecrüben yok bu sebeple sana daha az gücü olan atak olamayan motor lazım V silindir tavsiye etmem güçlüdür (hyosung gv250 aquila)

hyosung gv250 aquila: 30bg gücü ile 500cc hissi verir sınıfının en iyisidir, Diğerleri kuşsa bu Kartalıdır. Kuralkan sağolsun parçası pahalıdır

bisan lifan roadstar 250 : Güzel gösterişli bir motor V silindir dolayısı ile diğer çinlilerden atak ama bir hyosung asla değil.

ramzey qm250 : Kullanmadım ama diğer çinlilerden çok farkı yok

3-5bin aralığında parçası ucuz motor arıyorsan, Mondial senin için en iyisi

aslında parçasının pahalı olması çok önemli değil önemli olan zırt pırt problem çıkarmaması e tabi insan yapımı bu illa birşeyler çıkarıcak ama en az yapanı bana en uygun olanı yakıtıda önemli tabi hangisidir.
    Görünüş olarak qm25 hoşuma gitmişti ama hyosungda gayet güzelmiş. Birde boy problemi var boyum kısa ve klio var olduğundan hyosung vs nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 20 Nisan 2013; 11:23:51 >

• bu tip motorlar boya kiloya bakmaz her kezde güzel durur
    Kul yapımı biri bir değerine benzemez arıza vermesi senin şansına kronik sorunu olmadığı sürece problem yok.

Gv250 yakıtı içer sınıfının lideridir (tabi gazlarsan), QM250 hakkında çok bişey söyliyemem

Tiger 250 S baktın mı? Çok rahattır... S modeli olacak ama diğerlerinde kronik elk. arızası sorunu var

bu tip motorlar boya kiloya bakmaz her kezde güzel durur
    Kul yapımı biri bir değerine benzemez arıza vermesi senin şansına kronik sorunu olmadığı sürece problem yok.

Gv250 yakıtı içer sınıfının lideridir (tabi gazlarsan), QM250 hakkında çok bişey söyliyemem

Tiger 250 S baktın mı? Çok rahattır... S modeli olacak ama diğerlerinde kronik elk. arızası sorunu var

güzel aslında hoşuma gitti onun yakıt durumu nedir forumlarda baktımda pek sorun çıkardığını falan söylememişler ama yakıt konusunda bir şey göremedim

Orijinalden alıntı: T1L4

quote:

güzel aslında hoşuma gitti onun yakıt durumu nedir forumlarda baktımda pek sorun çıkardığını falan söylememişler ama yakıt konusunda bir şey göremedim

tek silidir 250cc bu sebeple seni çok üzmez
    Tahminen 0.15TL civarı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T1L4

quote:

tek silidir 250cc bu sebeple seni çok üzmez
    Tahminen 0.15TL civarı

araştırdım baya bi fiyatı da makul geldi sanırım bunu alabilirim. Çok teşekkür ederim bu arada bu kadar ilgilendiniz.
    edit: bir de son olarak çinli olmayanlardan ne önerebilirsiniz 3-5 bin aralığında. birde kymco venox gördüm 2. elde 5000 liraya bulabiliceğimi umuyorum ne dersiniz venoxla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Od Ata -- 21 Nisan 2013; 8:21:01 >

• kymco venox alınmaz çünkü hem piyasada çok çok az var hem üretimi durmuş hemde fiyatı fazla. Servisi de yedek parçası da sorun olur. Satayim desen satamazsın da

kymco venox alınmaz çünkü hem piyasada çok çok az var hem üretimi durmuş hemde fiyatı fazla. Servisi de yedek parçası da sorun olur. Satayim desen satamazsın da

çinli olmayan ne alabilirim peki

misal Tiger 250 motoru suzuki gn250 ile birebir aynıdır

İyi ki çinli motorlar var var ki motor piyasasının fiyatlarını kırdılar, kaliteleri de giderek artıyor çinli ucuz bir motor ile bu işe başlamak sonra büyütmek daha mantıklıdır.

Çinli deyip geçme japon markaların çoğuna yedek parça ve hatta motor yapıyorlar

misal Tiger 250 motoru suzuki gn250 ile birebir aynıdır

İyi ki çinli motorlar var var ki motor piyasasının fiyatlarını kırdılar, kaliteleri de giderek artıyor çinli ucuz bir motor ile bu işe başlamak sonra büyütmek daha mantıklıdır.

tiger ın sürekli sorun çıkardığına belli bir kilometreden sonra demişler onun için merak ettimde tiger s sorun çıkarmaz mı

Tiger S düzenlenmiş yeni versiyonu kalıtsal sorunların giderildiği söyleniyor.. Diğer arızalar zaten sıfır çıkacaktır hatta 30bin tl verip sıfır motor alsan onda çıkmayacağı ne malum

Sorun çıkartmaz diye bir garanti verilemez. Kul yapımı bunlar biri diğerine benzemez geçen sanayide bir tiger kullanıcısı kendi motorunun 120bin km olduğunu söyledi inanamadım...

Tiger S düzenlenmiş yeni versiyonu kalıtsal sorunların giderildiği söyleniyor.. Diğer arızalar zaten sıfır çıkacaktır hatta 30bin tl verip sıfır motor alsan onda çıkmayacağı ne malum

tabi doğru ama 30 bin tl verilenle diğerinde arıza çıkma şansı aynı değildir. Birde bu tiger s 2500 cc nin tekerlekleri nasıldır? Scooterınkiler malum küçük asfaltta tırmıklanmış gibi yerler oluyor tam anlatamadım ama oralarda scooterdan neredeyse düşücekmişmi gibi oluyor çok fazla sarsılıyor aşırı derecede. Bunlarda nasıldır?
  • quote:

Lastik çapı büyüdüğünde ve genişlediğinde yol tutuşu artar çukurları hissetmende azalır. Scoter ile kıyaslama el arabası gibi tekerleri var

Bu tiger S kaç model oluyor? Satış sitelerinde bakıyorum hep tiger yazıyor. S modelini nerden bulabilirim 2. el veya sıfır mümkünse sıfır tabi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.