Şimdi Ara

otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cümleten selamın aleyküm. Forumda ilk yazım kusurum olur ise affola. Evimize ikinci araç olarak bir otomobil arıyoruz, ben, annem ve ablamın kullanacağı bir otomobil. Kriterlerimiz otomatik olması, 180bin km’yi geçmemiş olması, mümkünse hatchback, en yaşlı 2010 model olmalı ve son olarak ağır hasarlı olmaması kaputun değişen olmaması. Bu kriterleri göz önünde bulundurduğunuz tavsiyelerinizi bekliyorum. Bana kalırsa makyajlı polo en mantıklısı gibi geliyor 2014 ve üstü 1.2tsi olanlar veyahut a3 sportback 1.6tdi 2010’lar da kafama yatmıyor değil benim şoförlüğüm var ama annem ile ablamın hiç pratikleri yok. Geçenlerde sarı sitede güzel bir polo 1.4 tsi gti buldum fakat tek kapıydı kararsız kaldık yakıtı üzer mi bilemedik varsa bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Alfa Romeo Giulietta’lar çok hoşuma gidiyor fakat olası bir durum olur da satmamız gerekirse satamama düşüncesi var bildiğiniz gibi piyasası çok yavaş. 1.2tce icon cliolar var onlarda hoş. 1.2 tsi fabialar güzel fakat fiyat olarak mantıksız geldi bana yeni ibizalarda aynı şekilde.
    1.6 tdi veya 1.2 tsi polo eğer güzel bulursak gti bile olabilir. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Araç Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Araba tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.