Fiyatı TR'ye göre uygun gibi geldi bir çift aldım. Değerlendirmek isteyenlerin bilgisine https://www.amazon.com/gp/product/B083TRRT16/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 |
Fiyat gayet güzel nasıl alnıyor peki yurt dışından :) bende adata spectrik aldım bu daha uygun herhalde amdlere |
|
|
Nakliye ve Ücret Ayrıntıları Fiyat367,96 TLAmazonGlobal Kargo+58,39 TLTahmini İthalat Ücreti Depozitosu+85,27 TL Toplam511,62 TL |
Çok teşekkür ederim dostlar , aliexpress te , minimum 16 tl lik ekstra vergi çıkmasından sebep , aynı sistemin amazonda da olacağını düşünmüştüm . Tekrardan teşekkürler |
Ekleme: Ödeme ekranında Usd seçin banka kurunuza göre daha az ücret öderseniz.Tl ile kuru yüksek alıyor amazon. |
Vergiyi satın alırken ödüyorsunuz. Gümrük işlemleri sizin adınıza Amazon tarafından halledilip kapınıza kadar geliyor. Ekstra ödeme yapmıyorsunuz. TL yerine USD seçerseniz ödeme ekranında Amazon'un kuru değil bankanızın kuru geçerli olur. Daha uyguna gelmiş olur. |
Biliyorum hocam acemi değilim Arkadaşa vergi ve kargo sitemini göstermek istedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 27 Kasım 2020; 12:55:42 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 adet alımda 800 civarına gelir. Edit: 935 civarıymış yanlış görmüşüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingolas -- 27 Kasım 2020; 13:15:5 > |
O nasıl oluyormuş? Böyle birşey yok? Editine edit: 935 demişsin öyle de değil 980TL civarına geliyor. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pointlessaeva -- 27 Kasım 2020; 13:16:41 > |
Yorumunuzu dikkate alarak dolar üzerinden tekrar sipariş ettim hocam. Teşekkür ettim |
Doğrudur hocam sepette EUR seçili kalmış 100 euro'yu dolar olarak hesaplamıştım o yüzden hesap şaştı edit de üstün körü oldu USD seçin Bankanın kuru Amazon'dan daha iyi. |
İş bankası kartımda 513 tl olarak bekleyen işlemlerime düştü ürün |
haber için teşekkürler |
Bende 2 tane 975TL çekti bonus hayırlı olsun :) |
|