Şimdi Ara

CRT monitör Titriyor sebebi ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşın internet cafesine yeni 17"crt vestel monitör aldı ama 2 monitör titriyor monitörleri değiştirerek denedik diğer bilgisayarda da titremeyen monitör diğerinde titriyor.Sorun ekran kartında mıdır yoksa nedendir?

• monitörleri titreten iki adet kasa da bulunan ekran kartlarının sürücüleri yüklümü? iki adet monitör diğer kasalarda düzgün görüntü veriyorsa ilk akla bu gelir. e.k. sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyin monitör sürücüleri varsa onları da yükleyin sorun yine devam ederse. düzgün çalıştıran kasanın sağlam e.k.nı titreşime neden olan kasaya takıp sürücüsünü bu kasaya yükleyip deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budur -- 18 Nisan 2006; 1:21:17 >

*AMD-ATHLON 64 3700+SAN DIEGO*

*ABİT-AN8 SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939)
    ***MSI 7900 GT***TWINMOS-1 GB 400 DUAL CL 2.5*
    ***WESTERN DIGITAL - 250 GB SATA2 16MB
    ****SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ ***
    *17 SAMSUNG SYNCMASTER 757 DFX (2048-1536)
    *** ASUS 1608P2 DVD WRITER***CREATİVE I-TRİQUE 3200 2+1 *
    *ENERMAX LİBERTY 500 W PSU ATX V2.2 20+4PIN ***ENERMAX CS-5168 TABFS*
  • dostum monitorun bulundug yeri degistirin. monitorun yaninda hoparlor flan oldugunda bu sorunu veriyo...

Son olarak elektrik şebekesine dikkat edin.
    Elektriği aldığınız prizi değiştirip deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahcan

monitör yanında manyetik cihazlar titreme yapar. Bir de frekansları yükseltin. Titreme düzelecektir. örn 75 Hz. gibi.

frekansları yükseltin;olmazsa manyetik alana yoğunlaşın ama bana durum hertz ayarından kaynaklanıyor gibi geldi
    O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Manyetik alandan olabilir, bulunduğun yeri değiştirmeyi dene..
  • Kullandığın monitörün büyüklüğüne ve desteklediği çözünürlüğe göre gerekli çözünürlük ve tazeleme ayarlarını (75-85 Hz idealdir) yapabilirsin. Bir de, monitörün yakınlarında, manyetik alan oluşturan cihazları bulundurma; yakınında hoparlör varsa uzaklaştır

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• Huhukomsu @ evet haklısın Prizdenmiş elektrik prizleri manyetik dalga yaratmış değiştirdik düzeldi

Saolun arkadaşlar cevaplar için

LCD ye doğru gitmek için bir sebep daha arkadaşı lcd almaya ikna edemedim neymiş lcdlere vericeme bir makina daha alırım mış neyse benim sorunum değil...

Orijinalden alıntı: cordcor

dostum monitorun bulundug yeri degistirin. monitorun yaninda hoparlor flan oldugunda bu sorunu veriyo...

Bu işime yaradı teşekkürler..
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Biz budolabını geçici olarak bilgisayar odasına koymuştuk tadilat bitene kadar...buzdolabı bizim crt monitörü titretiyordu :)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.