Şimdi Ara

Crown Zero | Kurôzu zero (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mamunda'da film, divxplanette altyazı var
    ''Kurôzu zero'' diye arat divxplanette
    Trailer'ına baktım hoşuma gitti bende izliycem.
  • hocam mamunda üyeliğim yokki malesef ben pek anlamam öyle şeylerde arşiv falan yapmak istiyorum aslındada pek anlamıyorum
  • Japon filmlerini pek sevmem ama bu iki film çok iyi... film forumlarından rahatlıkla bulabilirsin
  • filmin konusu çok güzel arkadaşlar tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Crows Zero=> 8,5/10
    Uykum vardı filme başlamadan önce 10 dk izledim uykum açıldı.Yüzüklerin Efendisi nin savaş sahnelerinde elime bir kılıç verseler giderdim diyecek kadar gaza gelmiştim.Bu filminde kavga sahnelerinde o kadar gaza geldim ki filmi izlerken kendimden geçmişim nerdeyse duvara yumruk atacaktım

Yönetmen bilindik gençlik filmlerinin dışına çıkmış muhteşem bir film ortaya koymuş.Müzikleri harikaydı öncelikle.Karakterler karizmaydı.Never Back Down filmide burdan biraz çalmış sanırsam.Senaryo aynı şekilde beklentimin üstündeydi.

Abi bu filmin bizim forumda acayip abartılması gerekirdi ama olmamış kimse takmamış bu filmi

"Fakirler Settir!"

Kısaca filmin konusunu özetlersem;
    "Japonya nın en piskopat okulu olan Suzuran ı ele geçirmeye çalışan çetelerin arasındaki kapışmaları konu alıyor.İşin için Yakuza bile giriyor daha ne olsun."
    Bu arada bu yönetmen sanırsam Japonya da baya ünlüymüş bir araştırmak lazım.

Genji panpa anladık karizmasın.

İzleyin panpalar ama biraz abarttım sanırım hala ergenlik damarlarımda dolaşıyor.

İlk film için En son izlediğim film? konusunda yaptığım yorum

quote:

Crows Zero 2=> 8/10
    İki saat değil yirmi saat olsa soluksuz izlerdim.Senaryo,müzikler ve karakterler yine çok iyiydi.Bu arada ilk filmi sabah bir daha izledim.

Filmin devamı gelir mutlaka.Yönetmen bu kalitede devam ederse çok güzel bir seri yakalar.

Konu bu sefer Suzuran ın başka bir lisyle çekişmesini anlatıyor.Kavga sahneleri yine gaza getirici olmuş.

Lise kavgası bitmez!

Genji usta çok karizma ama favori karakterim İzaki oldu.Genjide biraz acayiplik var.

Karakter dediğin böyle olur.İzaki arkandayız panpa al Suzuran senin olsun.

Yine tavsiye ediyorum.İzleyin panpalar.Bol bol ergenlik akan süper bir film

Buda ikinci film için olan yorumum.Üçüncü filmi dört gözle bekliyorum.

• quote:

quote:

Crows Zero=> 8,5/10
    Uykum vardı filme başlamadan önce 10 dk izledim uykum açıldı.Yüzüklerin Efendisi nin savaş sahnelerinde elime bir kılıç verseler giderdim diyecek kadar gaza gelmiştim.Bu filminde kavga sahnelerinde o kadar gaza geldim ki filmi izlerken kendimden geçmişim nerdeyse duvara yumruk atacaktım

Yönetmen bilindik gençlik filmlerinin dışına çıkmış muhteşem bir film ortaya koymuş.Müzikleri harikaydı öncelikle.Karakterler karizmaydı.Never Back Down filmide burdan biraz çalmış sanırsam.Senaryo aynı şekilde beklentimin üstündeydi.

Abi bu filmin bizim forumda acayip abartılması gerekirdi ama olmamış kimse takmamış bu filmi

"Fakirler Settir!"

Kısaca filmin konusunu özetlersem;
    "Japonya nın en piskopat okulu olan Suzuran ı ele geçirmeye çalışan çetelerin arasındaki kapışmaları konu alıyor.İşin için Yakuza bile giriyor daha ne olsun."
    Bu arada bu yönetmen sanırsam Japonya da baya ünlüymüş bir araştırmak lazım.

Genji panpa anladık karizmasın.

İzleyin panpalar ama biraz abarttım sanırım hala ergenlik damarlarımda dolaşıyor.

İlk film için En son izlediğim film? konusunda yaptığım yorum

quote:

Crows Zero 2=> 8/10
    İki saat değil yirmi saat olsa soluksuz izlerdim.Senaryo,müzikler ve karakterler yine çok iyiydi.Bu arada ilk filmi sabah bir daha izledim.

Filmin devamı gelir mutlaka.Yönetmen bu kalitede devam ederse çok güzel bir seri yakalar.

Konu bu sefer Suzuran ın başka bir lisyle çekişmesini anlatıyor.Kavga sahneleri yine gaza getirici olmuş.

Lise kavgası bitmez!

Genji usta çok karizma ama favori karakterim İzaki oldu.Genjide biraz acayiplik var.

Karakter dediğin böyle olur.İzaki arkandayız panpa al Suzuran senin olsun.

Yine tavsiye ediyorum.İzleyin panpalar.Bol bol ergenlik akan süper bir film

Buda ikinci film için olan yorumum.Üçüncü filmi dört gözle bekliyorum.

hocam sizede sevdirdiysem ne mutlu bana ne yazıkki pek kişi bilmiyor filmi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Horizon Zero Dawn Tool
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Crown Zero | Kurôzu zero (2007)

Filmdeki en sevdiğim karakter "Tamao Serizawa" ydı. hafifi psikopatlık vardı severek izledim
  • Tavisye eden arkadaşlar sayesinde iki filmide beğenerek izledim, tekrar tekrar izlerim gaza gelmek istedikçe
    3. filmle ilgili bilgi var mı acaba?
  • 2.si muhteşem ötesiydi Takayuki Yamada özellikle acaip karizmatik biri 2.film online izleme sitelerinde mevcut ama 1. filmin altyazısı yoktu bildiğim kadarıyla ben bulamamıştım japonca izlemiştim 2. filmi anlayabilmek için.
  • 3. film gelmeyecek bildiğim kadarıyla. Ayrıca adamların hepsi mezun oldu zaten.

Serizawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Filmin konusunu bulamadım, sinemalar.com'da. Konuyu okuyabileceğim bir yer arıyorum şimdi

Filmi bulması sorun değil, mamunda'dan bulamadıklarımı üyelik gerektirmeyen bir torrreent sitesi var oradan buluyorum..

Ek:

quote:

Film ‘in Adı: Crows Zero
    Tür: Aksiyon
    Yönetmen: Takashi Miike
    Görüntü Yönetmeni: Takumi Furuya
    Senaryo: Hiroshi Takahashi (Kitap), Shogo Muto
    Oyuncular: Meisa Kuroki, Goro Kishitani, Kenichi Endo, Takayuki Yamada, Shun Oguri, Kyôsuke Yabe, Sansei Shiomi, Shunsuke Daitô, Kaname Endo
    Yapım: 2007, Japonya
    Yapımcı: Mataichiro Yamamoto
    Muzik: Naoki Otsubo
    Film Süresi: 2 saat, 10 dk

Suzuran Erkek Lisesi diger bir adiyla Kargalarin Okulu Japonyadaki en basarisiz ve siddet dolu okuldur. Kendilerine crow(karga) diyen ogrenciler ceteler olustururlar ve guc ugruna birbirleriyle dovusurler ama hepsinin amaci aslinda aynidir; okulda birligi saglamak. cunku Sozuranin tarihinde simdiye kadar hic bir lider okuldaki butun ogrencileri kendi altinda toplayamamistir.
    Genji Takiya rolundeki Oguri Shun abimiz de okula lider olmak amaciyla transfer olmus bir delikanlidir. bir yakuza uyesi olan Katagiri'nin ve yavas yavas olusmaya baslayan cetesinin yardimi ile acaba liderlige en yakin olan Serizawa'yi yenebilecek midir?Izleyip de gorun derim ben.
    Devami cekilmis ve bugunlerde Japonya da vizyona girmis. Filmde cok agir dovus sahneleri var,eger bu tarz filmleri seviyorsaniz ben kacirmayin derim. Ben Oguri Shun un oyunculugunu pek begendim filmde,dramalarini izlerken oynarken boyle dovusebilecegi aklimin kosesinden gecmezdi ki zaten bu filmiyle en iyi erkek oyuncu odulunu de almis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 10 Temmuz 2011; 21:25:52 >

• Crows.Zero.I.2007.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON (3,22 GB) paylaşımını buldum indiriyorum, ancak tek paylaşımcı var, 6 tanede çeken.. yavaş iniyor ama diğer filmlerin yanında dursun hızın önemi yok Umarım tek kaynakta ayrılmaz.

Ek: 6,5 gb'lik mkv vardı ama gerek yok diye düşündüm, paylaşımcı fazlaydı daha çabuk inerdi ama neyse :P mkv filmleri izlerken sinir oluyorum, 2 sn geri alıyorum filmi 20 sn bekletiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 10 Temmuz 2011; 22:57:26 >
  • Harbiden süper bir filmdi. Bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum. 2 saat olmasına rağmen bir saniye bile sıkmadı. Dönüşüm salla genji izakiyi falan Tamao Serizawa! gerisi hikaye. Müzikler de şahane.
  • Filmler güzel gerçekten Türünde,İzlenilebilir sıkılmadan.
    Ama açıkca söylemek gerekirse ben Never Back Down ı ilk izlediğimde gaza geldiğim kadar başka bir Filmde gelmemiştim buda o tabuyu yıkamadı ne yazıkki,Bu benim görüşüm tabi.
    Filmden Güzel Bir SOUNDTRACK;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 8 Ağustos 2011; 4:18:14 >
  • 2. Filmden en sevdiğim sahne. Arkaplan müziğine dikkat

• Serizawa diyorum başka birşey demiyorum , muhteşem bir seri bence izlemeyenler hemen bu akşam 1.filmi izlesin şiddetle tavsiye ediyorum güzel film
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Serizawa diyorum başka birşey demiyorum , muhteşem bir seri bence izlemeyenler hemen bu akşam 1.filmi izlesin şiddetle tavsiye ediyorum güzel film

Aynen. Serizawa film tarihinde en karizma karakterlerden biri.

2.film de 1. kadar olmasa güzeldi. Ne yapın ne edin izleyin.
  • 2 filmide kaçırmayın,izleyin.Helal olsun yapımda ve yayında emeği geçen herkese
  • İlk filmi izledim daha doğrusu izlemeye çalıştım sonunu getiremedim. Tamamen vakit kaybı film.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.