< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 8 Eylül 2019; 20:40:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 8 Eylül 2019; 20:40:15 > |
Kardeşim bahsi geçen araçların bir birleri ile alakaları yok, x3 ve q5 Türkiye dende bildiğimiz suv araçlar ancak 4runner tacoma alt yapısını kullanan gerçek bir suv hele ki TRD Pro modeli x3 ve q5 in zorlandığı yerlerde güle oynaya gider 4runner'ın zorlandığı yerleri x3 ve q5 rüyasında bile göremez...
Senin birinci önceliğin dayanıklılık olduğu için Alman premiyum araçlarını baştan elemen gerekiyor, çok sorunlu oldukları söylenemez ancak Amerika kıtası için asıl sorun yedek parça ve işçilik fiyatları (hele birde yaşı ilerleyince oluşan sorunlar ve değer kaybı)... Burada geriye sadece 4Runner kalıyor onuda sen kolay kolay eskitemez sin. Benim söylediklerim A.B.D. baz alınarak söylenmiştir, A.B.D. otomobil kullanımı, alışkanlıkları, seçimleri yani kısacası otomobil ile alakalı her konuda merakım olduğu için bununla alakalı olarak araştırmalar yapmıştım oradan biliyorum nacizane... ![]() |
Açıkcası kanada'da bizim ülkedeki gibi (her ne kadar kaliteleri düşşe de) bir usta bulabileceğini düşünmüyorum. Bulunanların da fiyatları hatırladığım kadarı ile saatlik ücret + parça ücreti şeklinde olduğu için çok uygun değildi. "Ustam bu işi ne kadara yaparsın?" sorusu orada "Ustam bu iş senin kaç gününe mal olur?" şeklinde : )
Bu neden ile insanlar çoğu parçayı kendi garajlarında değiştiriyor ya da en az problem çıkartan araçlara yöneliyorlar. Alman arabalar ise şahsi fikrime göre kanada iklimi için narin. Yollardaki tuzlama, sıfırın altındaki sıcaklıklar ve kar üçlüsü. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 8 Eylül 2019; 20:49:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 8 Eylül 2019; 20:58:14 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 8 Eylül 2019; 22:32:42 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|