B segment 1.2 - 1.4 milyon arasında suv(cuk)! alma düşüncem var. Arabayı daha çok şehir içi kullanacağım. Yılda 2-3 sefer uzun yol ya yaparım ya yapmam. Bizi sanayi yoluna çok düşürmeyecek, kadın şoförün de kullanırken rahat edebileceği bir araç bakınıyorum. NOT: Sadece ankette yer alan araçları yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler. |
B Segment Suv(cuk)! Tavsiyesi

B Segment Suv(cuk)! Tavsiyesi
(En Son Oy Tarihi: 1.6.2025)
-
-
2 senedir stonic kullanıyorum 1.4 otomatik cool paket tavsitye ederim güzel araç
alırken piyasayı daha hızlı olduğu ve içi bir miktar daha geniş olduğu için bayon almak istiyordum ancak bayona göre daha yakışıklı olduğu iiçn stonic tercih ettim
-
Bunlarin sifirlari 1.4 ten pahali degil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.0 Turbo bakıyorum
-
Sıfır değil de 10 bin km'ye kadar sarı sitede ikinci el bulunabiliyor.
-
Hiçbiri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pumaya baktınız mı?
Bunların içinden bayon
Ama capturu da listeye ekleyin derim
1.87 boy için uygun mu hocam bu araba basık hisseder.miyiz?
Bu listeye ek olarak Citroen C4 ve Ford Puma Style paket listemdeydi hocam. Ford Puma style paket bomboş, kol dayama bile yoktu. Stonic ve Arona genişletilmiş HB hissi veriyor ve araçlar tat vermedi. Stonic özellikle kasada epey yaşlandı. C4'ten 1.2 puretech sorunları sebebiyle soğudum.
Bayon ve Juke arasında kalıp sürüş yapınca Juke'da karar kıldım, araçları sürmeden karar vermeyin bence. Ben Juke platinum paket almıştım, bütçe musade ederse platinum zorlayın hocam; kesinlikle değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 24 Mayıs 2025; 14:49:56 >
Bu liste sözkonusu ise vag grubu olduğu için arona öneririm nispeten daha kaliteli kalıyor diğerlerine göre
Ama bu paraya araba alacağım derseniz bunların tamamı parayı çöpe atmak olur, çünkü dolu paket hibrit egea cross alıyor bu rakam
hocam benim boyda 1.88 gayet geniş bebek koltugu vs olmasına rağmen arkada oturanlarda sıkışmıyor
Benzer içerikler
- araç üzerinde akü şarj edilir mi
- aynı trafik cezasını 2 kere ödedim ne yapmalıyım
- clio 1.0 tce yorumları
- tescil seri no-plaka eşleşmiyor. lütfen kontrol ediniz
- esp nedir
- togg ötv ne kadar
- volvo elektrikli jeep
- dünyada en çok satılan araba markası 2024
- nissan murano
- byd yangwang u9 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X