Şimdi Ara

Crossfire Hakkında Bilgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki sistem bu sene idare edecek seneye fx 8xxx işlemci ve ekran kartını çiftleyerek cf düşünüyorum . Anakartta 1.pci @16 2. ise pci @4 gösteriyor . Birkaç sitede yeterli olmadığını okumuştum en az pci @8 de çalışması gerekir 2.nin gibisinden birkaç şey okudum pek bir bilgim yok affınıza sığınarak danışayım size. Sizce ilk cümlede dediğimi mi yapayım yoksa cfyi boşverip fx 8xxx + gtx670 mi düşüneyim . Fikirlerinizi bekliyorum saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hep denipen bir sey var cf gereksiz diye cf Mesela iki tane 4670 kullanip bir tane 4850 yaparken gereksiz onun disinda 7850 gibi kartlarda bir sikinti olmamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • bende gtx670in fiyatının düşeceğini düşünmüyorum ama 8xxx serisi ile 7850 fiyatlarının düşeceğini düşünüyorum dediğiniz gibi 4x sıkıntı olmaz derseniz 2. hd7850yi alıp cf yapacağım. Yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler
    Paypal Hakkında Bilgi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.