< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CrossCode Oyununa Türkçe Yama Başlandı! (3. sayfa)

-
-
Kolay gelsin hocam bekliyoruz yamayı
-
eyvallah reis
-
son durum nedir 1 aydır yeni mesaj atılmamış
-
Hala devam ediyorum şimdiden özür dilerim hala çıkartamadığım için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki çeviri yüzdesi nedir birde belirli bir tarih aralığı verebilir misiniz şimdiden elinize sağlık bu arada
-
Teşşekkürler öncelikle %80 civarı tam tarih belirtmek zor bu ay birltirmeye çalışıcam bitermi bitmezmi bilmiyorum tabikide
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hem konu yukarı cıksın diye hem de en azından yüzde güncellemesi yapılsın diye yazıyorum
-
hemen güncellemeyi yapıyorum. Kusura bakma unutmuşum burada güncellemeyi.
-
merhabalar sabırsızlıkla beklemekteyiz haberiniz olsun motivasyonunuz düşmesin lütfen
-
Bir sıkıntı olursa @Indra128 yardımcı olabilir bence. Chrono Trigger oyununda Türkçe font kısmı halletmişti.
-
Font kısmı basit bir ikame ile halledilebilir gibi duruyor, karakterlerin konumunu hangi dosyanın belirlediğini pek anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 16 Haziran 2025; 11:58:21 > -
son durum nedir
-
Yaz indirimlerinden aldim baslamak istiyorum ancak ing seviyem yeter mi bilmiyorum ceviri de yakin zamanda gelecek gibi degil. Ne yapsam bilemedim :(
-
çeviri ne durumda acaba son 1 aydır güncellemediniz, çeviri yapmanızı sabırsızlıkla bekliyorum, oyunu oynamak için
-
şuan yıllık izinde olduğum için artık daha fazla bu oyunun çevirisini halledebilirim şimdiden özür dilerim sizi beklettiğim için.
-
umarım bitirebilirsiniz. Konuda yardım etmek isteyenler vardı yorumlarda onlarla konusup sürecin kalan kısmını hızlandırabilirsiniz belki.
-
Fontun nerede olduğunu biliyorum. Bi kaç gün onla uğraşmıştım ama bir türlü beceremedim. 5 - 10 tane uygulama denedim ama bir türlü yapamadım bende saldım. Yoksa çeviriye başlayamıyacktım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X