Şimdi Ara

CrossCode Oyununa Türkçe Yama Başlandı! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşşekkürler reis yani birazcık çalıştığım için bir işte günde anca 4-5 saat ayırıyorum toplam 400- 500 cümleyi çeviriyorum elimden geldiğince hızlı yapmaya çalışıyorum sabrınız için şimdiden teşşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin hocam bekliyoruz yamayı

• R3stless R kullanıcısına yanıt

eyvallah reis

• son durum nedir 1 aydır yeni mesaj atılmamış

• ahmet asim12 A kullanıcısına yanıt
    Hala devam ediyorum şimdiden özür dilerim hala çıkartamadığım için

• samedak99 S kullanıcısına yanıt

Peki çeviri yüzdesi nedir birde belirli bir tarih aralığı verebilir misiniz şimdiden elinize sağlık bu arada

• ahmet asim12 A kullanıcısına yanıt
    Teşşekkürler öncelikle %80 civarı tam tarih belirtmek zor bu ay birltirmeye çalışıcam bitermi bitmezmi bilmiyorum tabikide

• hem konu yukarı cıksın diye hem de en azından yüzde güncellemesi yapılsın diye yazıyorum

• karafelt11 K kullanıcısına yanıt

hemen güncellemeyi yapıyorum. Kusura bakma unutmuşum burada güncellemeyi.

• merhabalar sabırsızlıkla beklemekteyiz haberiniz olsun motivasyonunuz düşmesin lütfen 

• Bir sıkıntı olursa @Indra128 yardımcı olabilir bence. Chrono Trigger oyununda Türkçe font kısmı halletmişti.

• Yks aslında kolay bir sınav Y kullanıcısına yanıt

Font kısmı basit bir ikame ile halledilebilir gibi duruyor, karakterlerin konumunu hangi dosyanın belirlediğini pek anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 16 Haziran 2025; 11:58:21 >
  • son durum nedir

• Yaz indirimlerinden aldim baslamak istiyorum ancak ing seviyem yeter mi bilmiyorum ceviri de yakin zamanda gelecek gibi degil. Ne yapsam bilemedim :(

• çeviri ne durumda acaba son 1 aydır güncellemediniz, çeviri yapmanızı sabırsızlıkla bekliyorum, oyunu oynamak için

• şuan yıllık izinde olduğum için artık daha fazla bu oyunun çevirisini halledebilirim şimdiden özür dilerim sizi beklettiğim için.

• samedak99 S kullanıcısına yanıt

umarım bitirebilirsiniz. Konuda yardım etmek isteyenler vardı yorumlarda onlarla konusup sürecin kalan kısmını hızlandırabilirsiniz belki.

• Indra128 kullanıcısına yanıt

Fontun nerede olduğunu biliyorum. Bi kaç gün onla uğraşmıştım ama bir türlü beceremedim. 5 - 10 tane uygulama denedim ama bir türlü yapamadım bende saldım. Yoksa çeviriye başlayamıyacktım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.