sağlıklı bir şekilde çıktığı sürece hiç sıkıntı değil bekleriz biz tekrardan kolay gelsin |
CrossCode Oyununa Türkçe Yama Başlandı! (2. sayfa)

-
-
eyvallah reis
-
teşekkürler hocam
-
eyvallah
-
En kısa zamanda bekliyoruz
-
merak etme hızlı bir biçimde devam ediyorum güzel bir yama olması için uğraşıyorum umarım seversiniz..
-
Yılbaşı yaklaşmışken bi durum güncellemesi daha rica etsek % kaç civarlarındasınız acaba ?
-
Âuan %55 civarında hala hızla devam ediyorum beklediğimden uzun sürüyor kusura bakmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar kolay gelsin acaba xbox ile uyumlu olur mu fiyatı uygun da oradan satın alabilirim
-
evet uyumlu olucak olmazsada bir şekilde hallederim yamayı yayınladığımda eğer olmuyorsa bana söyleyin hallederim
-
Çok iyi olur valla çok teşekkür ederim elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her geçen gün heyecanla bekliyorum umarım önümüzdeki bir kaç ay içinde elimizde olur şimdiden herşey için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merak etme elimden geldiğince hızlı bir biçimde yapıyorum düşündüğümden fazla çevrilecek yer varmış
Hocam merhabalar yama ne durumda var mı gelişme?
-
Evet devam ediyorum hala şuan %67 civarlarındayım ana hikaye çeviriside neredeyse bitmek üzere
Umarım bitirmeye yaklaşmışsınızdır. Son durumdan haberdar ederseniz iyi olur. Teşekkürler
-
merak etme hala devam ediyorum. Şimdiden kusura bakmayın, düşündüğümden daha fazla cümle varmış. %67 - 70 civarındayım hızlıca yapmaya devam ediyorum. Umarım bekledğinize deyecek bir yama olur.
-
Yama hakkında güncelleme yapacak mısınız ?
-
kusura bakma cevap veremedim hemen. Yamayı hala devam ediyorum 1 ayda bitirebileceğimi düşünmüştüm. Ama oyunun dosyalarını inceliyince daha fazla çevrilicek yer varmış bekledğin için teşşekkürler şimdiden.
-
Merhabalar öncelikle bu aralar yoğunsunuz sanırım heyecanla bekliyorum iyi çalışmalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X