Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunağa nefretim asla bitmeyecek


    Wtwitter
    “1 call from Sir Alex ruined everything .”
    https://twitter.com/_common_W_/status/1608951878423044097

    ronaldo nun tercihinin tek nedeni messi nin dünya kupasını alıp mevzuyu bitirmesi, sezonun kalanında real e gidip 20 g 10 a yapsa bile anlamı yok artık

    para kadar rahat istatistik kasma imkanı da etken seçiminde

  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    Ek olarak Ballon D'or sayılarını da konuşmayalım. Bunları konuşursak bay CR7 beyimiz rahatsız oluyor. Azami dikkat lütfen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri Avrupa yapar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldonun zamanında manu yerine city'ye gidebileceğini düşünenler var hala  . Pep ronaldo'yu istemedi. City ronaldo ile ilgilenmedi bu kadar basit. Haaland'dan daha iyi neyi yapabilirdi bu yaştaki ronaldo?

  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt

    Hâland'dan daha iyi trip yapardı. Takımın huzurunu bozardı. Sonracığıma penaltı atardı. Frikik çekerdi dağa taşa. Yeterli bence. Alınsın hemen City'e.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 1 Ocak 2023; 15:23:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Ronaldo gibi İngiltere yapabilseydi keşke.


    Ronaldo Fransa'ya gitse şu an Macron'dan çok oy alıyor olurdu.

  • Dünya kupası'nda Ronaldo da 35 yaşında olsaydı Portekiz - Arjantin finali izleyebilirdik bence. United onu çok yıprattı.

  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt

    Bırakmalıydı kısmı harici katılıyorum. Chelsea seviyesindeki bir takım isteseydi arabistan'a gitmezdi. United'da bozulan imajının üzerine dünya kupasında yedek bırakılması falan iyice sarstı imajını.

  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt

    sen nerede yaşıyorsun ya ne haaland ı geçen yaz olan mevzu

    manu ya gidip yaptıkları da bunlar yani city de neler yapabilirdi biraz insaf


    FreeKicktwitter
    “🇵🇹 Cristiano Ronaldo'nun 2022 yılı : ✅ Premier Lig'de en çok ayın oyuncusu seçilen ✅ Man Utd'da en çok ayın oyuncusu seçilen ✅ Man Utd'ın en çok gol atan oyuncusu ✅ Man Utd'da sezonun en güzel golünü atan oyuncu ✅ Premier Lig'de yılın takımına seçilen tek Man Utd oyuncusu”
    https://twitter.com/FreeKickTR/status/1609546296024567808
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    2. olan takım 6. bitirdi ligi. Hep ben hep ben oyunuyla çok normal istatistikler ama sonuç... 

  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Haaland'ın city'ye gideceği konuşuluyordu 2021'den beri. Penaldo'yu kim ne yapsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldonun gitmesi doğruydu ama zamanı yanlişti, ben açikcasi Portekiz Ligine gitmesini isterdim. Sportingte güzel işler yapabilirdi ki Sporting su an Manudan daha iyi bir takım bence. Hem de Portekiz liginin hype ini artirirdi. Izlenirligi yukselirdi. Para için 40 yaşinda da giderdi zaten Arap liginin Ronaldonun oyunundan cok reklamini yapmasina ihtiyaci vardi o görevi her sekilde yerine zaten getirirdi. Yine tır dolusu para kazanirdi.

    Bence totosu yemedi, daha da madara olmaktan korktu. Yedek kalsaydi bir kez daha aşiri kepaze bir tablo çikardi hem paraya hem garanti işe koştu. Ronaldo karakter olarak çok sevdigim bir futbolcu, kariyeri belli bu adama balon demek, penaldo demek beyinsizlik örnegidir. Adam 700 gol atmis 200 tanesi penalti olsa ne olur olmasa ne olur. Kalan 500 unü soka soka atmis sampiyonlar liginde kim 140 gol atmiş arkadas tarihte ornegi yok. Messi onunla istatistiksel anlamda ayni statude sayilir sadece mac eksigi var cunku arti 5 10 gol hesabi yapilmaz. He Messi mi daha iyi denilirse ben her zaman Messi diyordum. Messi komple bir oyuncu adam da dirbbling, pas, asist, liderlik ne ararsan var. Ornegini Arjantinle de görduk. O başka bir seviye ama Ronaldoda dunya tarihinin en iyi 2 3 oyu cusundan biridir. Bu net. En iyi kafa vuran en iyi şut çeken açik ara oyuncusudur. Plase falan atamasa da mermi gibi giden isabetli sutlari vardir. Salah plase atiyorda ne oluyor? Mesela her sey ne estetikliktir ne yetenektir. Calim yetenegi olmasa da nerde duracagini nereden vuracagi u bilen bir insan Ronaldo. Ben Messi de ronaldoyu da Arap ligine gitmesine orada kariyer bitirmesini yakistirmam. Bu adamlar bir efsane cunku. Ne Haaland ne mbappe o seviyeye gelemez. Gelse bile sevilmez. Umairm seneye bir sekilde toplar kendini baska yere atar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben anlamıyorum ki ülke mi kuracak ne yapacak yani torunlarının torunlarınının torunlarınını düşündüğünü de sanmıyorum. Dünya üzerinde alamayacağı mal mülk de yok. Neden parayı seçip kariyerini rezil bir şekilde sonlandırırsın ki. Gerçekten ilginç.

  • BéTo kullanıcısına yanıt

    Bence uzak kalmak istedi. Adam fena darladılar son 4-5 aydır dünya Ronaldo'dan başka bir şey konuşmuyor. Medya gerçekten bokunu çıkarttı.


    Herkes elini vicdanına koysun eleştirirken, bu adam Dortmund'da , Napoli'de veya Sporting'de ilk 11 banko oynar golünü atar sezonu minimum 25 golle bitirir. Şayet şu son 5 aydır dünya üzerinde kimsenin bu kadar psikolojik baskıya dayanabilecek durumda olduğunu sanmıyorum, delirmemek mümkün değil, herif Bruno'ya bir şaka yaptı Bruno linç edildi. Medya nereye çekmek isterse oraya gidiyor muhabbet, 8 yaşında faslı kızı dövecek duruma geldi insanlar medya yüzünden.


    Chelsea ya da başka bir büyük kulüp Ronaldo'yu değil Ronaldo'yla gelecek medya rüzgarını istemiyor aslında,her şeyi yakıp yıkıyor çünkü medya.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    sportingi çok bilmiyorum takip etmiyorum ama ronaldo dortmundda da napolide de ilk 11i bırak ilk 18e bile giremez

  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

    Hiçbirinde giremez. Bunlar bizim takımlar gibi günlük yönetilmiyor, hepsinin uzun vadeli planları var. Bir düzeni olan, geleceği düşünen takım niye bitik Ronaldo'yu alsın?


    Hadi katkı vereceğini düşündüler diyelim, ilk yedek kaldığında takımın anasını ağlatmayacağının garantisi yok. Takımlar niye bu riski alsın? Napoli avrupanın en iyi takımı şu anda, Dortmund yapı olarak Ronaldo'ya göre en zıt takımdır, Sporting belki düşünürdü ama o da gerektiğinde yedek kalmayı kabul ederse ve çok düşük paraya oynarsa. Ronaldo da bunları kabul etmez. İlk 11 oynayabileceği ve istediği parayı kazanacağı tek yer Arabistan.


    Hala şurada oynardı burada oynardı diye hayal kurmaya gerek yok. Adam sanki inanılmaz oynuyor da takımlar tüm riskleri alıp kadrolarına katacak. Ronaldo için hem egolu hem de başarılı o günler geride kaldı artık, şimdi sadece ego kaldı.

  • cebo01 C kullanıcısına yanıt

    Olur mu hocam. Ronaldo süper oynuyor, Coca Cola lobisinin işleri hep. O golayı galdırmayacağdın.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden sonraki yazılan mesajlar adeta IQ düşürme challenge olmuş. Hele bir üstteki elemanın mesajı.


    Örnek olarak yazdığım kulüp isimleriyle data analizi yapmışlar. Bahsi geçen adamın 1 sezon önce yaptıkları ortada, sanki 5 yıldır futbol oynamıyor da bu pazartesi yeni başladı futbola.


    Nefret kusana laf anlatmaya ne hacet, vaktime yazık.

  • The VIII T kullanıcısına yanıt

    Naptı bir sezon önce? Gol attı oooo. Takım mutlu muydu bu durumdan peki? Takımın ne önemi var ki? Tenis oynuyoruz sonuçta değil mi? Geçen sene ne kupalar kaldırdı be pöff.  

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.