Şimdi Ara

Creative Zen V Plus TR Firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından hediye Creative Zen V Plus 2 gb geldi.
    TR menü yüklemek istiyorum. Creative sayfasında TR firmware bulamadım.
    TR firmware bulmak konusunda yardım lütfen

bilenler mail atabilir mi lütfen
    Huseyin-sahin@hotmail.com

• Arkadaşlar merhaba...Creative Vision M:30GB kullanıyorum fakar şu anda bilgisayarımlar iletişimini sağlayamıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen?

programı bulamıyorum ki!

frimware programını neden indirebelirim?

Orjinalden alıntı: muhhuseyins

Tamam American frimware yükleyeyim de!

programı bulamıyorum ki!

tr.creative.com adresine gir google üzerinden. En başta bu adres gelir. başlığın altında dosya indirin diye bir seçenek göreceksin. Ona tıkla seni direkt dosya indirme sayfasına yönlendirir. 1 sütunda MP 3 Çalar kısmını seç, orta sütunda Zen, MuVo ve Digital MP3 çalar şeklinde seçenekler belirecek, bunlardan sana uygun olanı seç, üçüncü sütunda o serinin alt model isimleri çıkacaktır. Sana uygun modeli seçip en alltaki (next) tuşunu tıkla. Sonra gelen sayfadaki bilgileri sana uygun olacak şekilde işaretle ;
    2- Dil...... English
    3- Kullandığın bilgisayardaki program (Örneğin benimki Windows XP) seçilecek yada sana uygun başka seçenek.
    4- All, firmware ve application burada All da seçsen firmware de seçsen aynı oluyor. Ben all seçeneğinde yapmıştım yanlış anımsamıyorsam.

bu seçimleri yaptıktan sonra altta yeralan (git) tuşunu tıkla. seni uygun firmware olan sayfaya götürür.
    Artık bundan sonrası kolay, uygun firmware için (download Now ) tuşuna dokun. Program bilgisayarına yüklencek ve masüstünde yeralacaktır.

Bu programı ise mp 3 çalarını bilgisayara bağlayarak aktaracaksın. Bu kadar basit. Tek dikkat edeceğin bu aktarım sırasında elektrik kesilmemesine dikkat etmek. Bu nedenle ya dizüstü kullan yada güç kaynağına bağlı bilgisayar. Birkaç dakika süren bu işlem sırasında akım kesilirse cihazın geri döndürülmeyecek şekilde arızalanır. Bunuda bilmelisin.

• quote:

Orjinalden alıntı: muhhuseyins

Tamam American frimware yükleyeyim de!

programı bulamıyorum ki!

http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?MainCategory=213&Product=15306&dlcentric=9955&Product_Name=ZEN+V+Plus&filetype=4&OSName=Windows+XP burdan indir

• Teşekkür ederim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.