Şimdi Ara

Creative Zen Touch Firmware Sorunu Yaşayanlara İşte Çözüm!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yükleme yaparken bağlantı kesildi, elektrikler gitti vs. sonucunda cihaz recovery moda girdi ve pc ye taktığınızda upgrade programı görmüyorsa işte çözüm!

http://files.creative.com/manualdn/Applications/PDE/8723/0x693F32F8/ZENT_PCAPP_LB_1_30_04_MTP.exe

Yükleyin, kurun (kurarken cihazı pc ye bağlı tutun), bilgisayarı reboot edin. Programda (tam yerini hatırlamıyorum ama setting olması lazım) cihazı formatla butonu var. Basıp tekrar format atın ve cihaz 2.11.01 versiyonunu yükleyin (1.xx versiyonu çalışmaz). Tamamdır.

Eğer olmadıysa yazın sorunu bulmaya çalışırım. Ben böyle çözdüm.

İşte 2.11.01:

http://ccfiles.creative.com/manualdn/Drivers/PDE/9239/0x4977F015/ZenTouchP4S_PCFW_LB_2_11_01.exe

Edit nedeni: Hiçkimse üstteki yazıyı okumuyor. Yazıyı büyütüp renklendirdim. Umarım birdaha gözünüzden kaçmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 26 Ekim 2008; 0:11:15 >

• öncelikle yardım ettiğiniz için teşekkür ederim fakat ben bu 45 mb lık dosyayı indirdim..dediğiniz doğrultuda bağlayı denedim fakat yine de makina görmüyor..sadece tanımsız bir usb nin bağlandığını belirtiyor..yükleme sırasında da cihazınızı bağlayın diyor..bağlamama rağmen hala sorun çözülmüyor..mp3 player a reboot yapmama rağmen değişen bir şey yok..ben sizin msn ininiz alabilir miyim acaba?? bu konuyu çözmek istiyorum da..şimdiden teşekkürler :)
  • evett kesınlıklee semih bey..
    msn adresnizi banada verblrımısınzz acaba eer bundan anlıorsanızz..
    cnku bnde hiçbişi yapamıorum playerıma..
    yardımcı olursanız cok sveınırmmm...
    mesjınızı beklıorıum
    görsmek uzre
  • merhabalrr bu yukarıdaki programın vistalar için olanı yokmu yada nerden bulablırım bi bilgisi olan varmı acaba?
  • Tatildeydim mesajlarınızı göremedim kusura bakmayın..

Pc vistaysa olmuyor bende başka bilgisayardan yaptım..

Tanımsız görünüyorsa resetlemeyi denedinmi açılan menüden..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 3 Ağustos 2008; 18:30:17 >
  • yok arkadaşıom olmadı bir msn versende yardımcı olsan teşekkürler...
  • cıhazını ben tamır edrım 100 yuz garantılı burda herkez bılen bılmeyen yazmıs burdakılşeer ın lafına ınanıpta cıhazınızı daha kotu hale getrmeyın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben nasıl tamir ettim rüyam da mı oldu? Sen nasıl yapacakmışsın öğrenelim?
    Daha kötü den kastın nedir zaten çalışmıyorsa çalışmıyordur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 30 Ağustos 2008; 23:19:19 >
  • arkadaşım verdiğin program yüklemeyi tamamlayamıyor. cihazı göremiyorum diyip yüklemeyi tamamlamama izin vermiyor. cihaz baştan sona kadar pc de takılıydı. çözüm varmı ?
  • Sadece cihazı göremiyorum dediği zaman tak bakalım birde.
  • ben de vista'ya geçtiğim içi firmware değiştirmek zorunda kaldım. fakat firmware update ederken wm11 var diye yükleme durdu. gereken işlemleri yaptım.wmp11'le ilgili herşeyi kaldırdım. şimdi wmp10 var.

cihazı MTP olarak görüyor. firmware'i update etmeye çalıştığımda "cihaz bağlı değil diyor." ancak pc'den update'e bastığımda kısa bir süre için şarkı atarken çıkan oklar çıkıyor ama sonra cihaz bağlı değil diyor.

bunun çözümü ne. yukarıdakini deneyen varmı başka?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepingawake

ben de vista'ya geçtiğim içi firmware değiştirmek zorunda kaldım. fakat firmware update ederken wm11 var diye yükleme durdu. gereken işlemleri yaptım.wmp11'le ilgili herşeyi kaldırdım. şimdi wmp10 var.

cihazı MTP olarak görüyor. firmware'i update etmeye çalıştığımda "cihaz bağlı değil diyor." ancak pc'den update'e bastığımda kısa bir süre için şarkı atarken çıkan oklar çıkıyor ama sonra cihaz bağlı değil diyor.

bunun çözümü ne. yukarıdakini deneyen varmı başka?

Hocam ben xp kullanıyorum ama senin yaşadığın sorunu ben de yaşadım,ek olarak mp3 player bozuldu!Bu konuda verilen yazılımı indirip kurdum,pc ye reset çekti ve pc açıldığında aygıtı görmedi!Sonra usb fişini çektim ve çalışmadığını gördüm :|

• Şimdi 2.x firmware i çalıştır bakalım görmesi lazım direkt.
  • KESİN ÇÖZÜM BU :

-temiz xp sp3(sp2'de olabilir)
    -"windows media player 11" i kaldırın.restart
    -"windows media player 11 runtime" kaldırın. restart
    -"windows media player 10" kurun. restart
    -hiçbir creative sürücüsü kurmadan ; zen touch'ı usb'den bağlayın. bir süre bekleyin. sonra windows kendi driver bulacak.
    windows media player 10 açın ve zen touch'ı 20 MB olarak görecek. program açıkken 2.11xxx firmware'i çalıştırın.
    windows media player'i kapatın. ve ekrandakileri yapın.

creative zen touch'iniz artık 2.11xxx firmware'li :)
  • benm zen touch hiç çalışmadığı için, firmwareini bile yükseltebileceğimi zannetmiyorum
  • Sorun çözülmüştür. Farklı bir durumdan dolayı oluşmuş.
  • abi sorun çözüldü şimdi yeni bi sorunla karşı karşıyayım şimdi abi ben 2.11.xx li firmware ı kurdum,ama benim driver 1.01.xx şimdi ne yapacaz ? Yeni firmware a göre driver var mı ? Pc görmüyor yoksa
  • Creative programını ve driver ını kaldır. Yeniden başlat pc yi.
  • Abi driver ını kaldırdım,wmp 11 i kurdum,düzgün bir şekilde çalışıyor.Çok teşekkürler herkese,bu arada Gözlem Kontu'na saygılar,hörmetler...
  • ya arkadaşlar bu cihaz bir arkadaşımın. elimizde cd yok bi şekilde driverlarını yükledik. sizin dediğiniz gibi firmware larıda. bütün mp3 ler silindi içindeki ve şimdi hiç bir şekilde içerisine mp3 atamıyorum panic panic varmı çözüm. nasıl mp3 atıcam... ve gidenler geri gelirmi??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.