Şimdi Ara

CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI ve Console Launcher Ayarları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
9
Favori
32.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Normal mi diye sordun, ben de normal değil dedim. Neden oluyor ne yapmalıyım diye soracak olursan, aklıma çok şey gelmiyor.

    1) Kullandığın sistem Windows Vista ve bunda gelişmemiş KMixer (Genel sesler burada upmix ya da downmix olup ses kartına geçer) vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu Windows 8 ile birlikte baya iyileştirildi. Sıkıntı orada olabilir. Windows sound ayarlarına bir bak 24-bit 48kHz ayarlı olsun. Daha derine inersem makale yazarım.

    2) Çok eskiden, çok eski ses kartımda Creative 4.1 kartımda oluyordu, Creative Sound Blaster Live! 5.1'e geçince sorun ortadan kalkmıştı.

    3) Anakart sıkıntısı olabilir. BIOS güncelle, onboard kart varsa kapat vs.

    4) Kablolama kötü oalbilir.

    Durum daha çok yazılımsal gibi görünüyor ama. Windows 8.1'e geçip denemekte çok fayda var.




  • Arkadaşlar Creative X-Fi Titanium PCI ses kartım var fakat Windows 10'ta bu program kurulmuyor, yardımcı olurmusunuz en acilinden?
  • Sawasson kullanıcısına yanıt
    http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=13513

    Burdaki win 10 driveri yükle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Aleyküm arkaşdaşlar bende x-fi titanium ses kartı var eskiden kontrol paneli vardı şimdi win 8+1 kullanıyorum kontrol panelini bulamıyorum, ses kartını roccat kave 5+1 kulaklıkta kullanıyorum titreşim ayarı vardı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz. eski kurulum cd si yok onuda bulamadım ,creativenin sitesinden de inrirdim konsol uygulaması yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 20 Eylül 2015; 13:30:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus_60

    S.Aleyküm arkaşdaşlar bende x-fi titanium ses kartı var eskiden kontrol paneli vardı şimdi win 8+1 kullanıyorum kontrol panelini bulamıyorum, ses kartını roccat kave 5+1 kulaklıkta kullanıyorum titreşim ayarı vardı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz. eski kurulum cd si yok onuda bulamadım ,creativenin sitesinden de inrirdim konsol uygulaması yok.

    Kontrol panelinden kastın console launcher ise;bunu creative'in sitesinden indireceksiniz.
    Ayrıca creative'in sitesinden mart 2014 tarihli windows 8 sürücüsünü de indirirseniz,ayarları kaydedememe sorununu hal etmiş olursunuz.
    Kulaklıktaki titreşim kısmına gelince;console launceheri kurduğunuzda bas ayarlarını yaparsanız,güçlü baslarda kulaklık titreyecektir.
  • Evet hocam aynen söylediğiniz gibi oluyor. Ama titreşim ayari yok malesef benim nekadar arastirdiysam bulamadim. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar aranızda yenıyım bnm yenı aldığım x-fi titanium seskartı pc express var ayarlarını tam burdakı gb ayarlarını yaptım fakat sorunum şu mikrofondakı robot sesleri çok hışırtılı ses çıkartıo net deyıl neyaptıysam ayarlamadım önceden usb x-*fi go-pro kullanıyodum böle bısıy yaşamadım neolur bu sorunuma yardım edınız tşkr
  • moda1 M kullanıcısına yanıt
    Konsoldan Mikrofonla ilgili bölümleri kapatın
  • Windows 10'a Console Launcher kurabilen var mı? Ben bulamadım bir türlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hphsts -- 13 Şubat 2019; 21:7:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hphsts

    Windows 10'a Console Launcher kurabilen var mı? Ben bulamadım bir türlü.
    Drivee sorunu var win10 da. Öncelikle win10 1703 sürümünü kurmalısınız. Sonrasında bütün updateleri (1709 ve sonra 1803) windowstan yapmalısınız. Direk win10 1803 sürümü kurarsanız driver çalışmıyor.
  • Arkadaşlar bu kartta hem kulaklık hem ses sistemi kullanan var mı? Varsa nasıl aralarında geçiş yapıyoruz bulamadım. Bende kulaklık çıkışına kulaklık takılı ve kırmızı veyaz rca çıkışına da 2+1 ses sistemi. Sadece kulaklığa ses veriyor. Kulaklığı çıkarınca hoparlöre ses veriyor bu sorunu nasıl hallederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: X-FI

    x-fi kartlarda var... şu an piyasa daha mobile gittiği için creative değiştirmiş yolunu..
    x-fi dostum benim düz olan x*fi surroun 5.1 bozuldu şimdi elime pro modeli thx değil ama sbx geçti bu thx ile sbx pro modeli aynı kartlar ama aralarında ne fark var thx ve sbx'in ...

    THX / SBX arasındaki farkı bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.