Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Live 5.1'e Sistemi Nasıl Bağlarım ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Creative Sound Blaster Live 5.1 ses kartı aldım pc'ye taktım.Kartın üstünde 5 giriş var.Benim 5+1 den kırmızı ve siyah olmak üzere iki kablo geliyo.Bu iki kabloyu ses kartında hangi renklere takıcam ??

Diğer 3 giriş boş kalıcak bir sorun olurmu acaba??

Ses sistemim Microlab MC 4500 bu arada.

Creative Sound Blaster Live 5.1'e Sistemi Nasıl Bağlarım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 16 Ağustos 2008; 14:06:52 >

• diğer girişlerin boş kalması hiçte önemli değil sen kaç girişi varsa ses kartındaki çıkışlara tak ve keyfıne bak..sonrada kendıne gore eq ayarları falan ses kartının programındaki ayarlardan faydalanabilirsin..
  • Peki hangi renklere taktığım önemlimi ?

Bide benim anakartta onboard ses kartı var.Onun driver'ını kaldırıptamı Creative'inkini kurucam yoksa kalsınmı anakarttaki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 16 Ağustos 2008; 14:38:52 >
  • hayır onboard driverini kaldırma üstüne creativenin driverini kur renklere göre tak hangi renk ise
  • bende creatıvenin 7.1 ses kartını aldım ama sesde bi değişiklik göremedim...acaba bağlayamadımmı..yardımcı olabilecek kimse varmı..jameson av-355 anfim var..vcd çıkışını ses kartının yeşil olan kısmına bağladım..ama sesde bi değişiklik göremedim..nasıl bağlamam gerektiği hakkında yarıdımcı olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad012 -- 18 Ağustos 2008; 10:17:01 >
  • sağolasın kardeş..tam istediğim bilgiler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4+1 Ses Sistemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rietvelt arkadaşım microlab mc 4500 bağlantısında iki girişi tek girişe düşüren aparata takıp sadece yeşil girişe takacaksın 5.1 ayarlamana gerek yok 2.1 ayarlasanda hepsinden ses alabilirsin bu sistem 5+1 dir ama 5.1 değildir stereo bir sistemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.