Şimdi Ara

CREATİVE S200 MÜ YOKSA COWON U2 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SADECE SES KALİTESİ BAKIMINDAN İSTİYORUM...RADYOSU,ŞARJI,PİLİ,ŞEKLİ,EKRANI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

İKİSİNİ DE KULLANAN VARSA Bİ YARDIMCI OLSUN....FORUMDAN BAZI ARKADAŞLAR S200 ÜN SESİNİ ÇOK

KALİTELİ OLD. SÖYLÜYOLAR...COWONDA HARİKA Bİ MAKİNAYMIŞ...FİYATINI İNDİRMİŞLER İYİCE...20 YTL

FİYAT FARKI VAR ARADA..SİZ HANGİSİNİ ALIRDINZ...

YARDIM SİZE ZAHMET KARDEŞLERİM....

• S200 kullanıcısıyım. Cowon U2 ses kalitesi bakımından daha iyidir. Öznel bir konu ama kullanıcıların geribildirimleri genelde bu yönde. Ama biraz da hafıza olsun dersen o zaman 512 MB yerine 1 GB S200 tercih edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sencerrr

kreyativi dinlemedim lakin kowon u yi 139 ytleye kapitöl dianardan aldım.
    ses kalitesi ii.
    bi ton efekt war ekolayzır,bbe falan filan..
    yanında gelen külaklıklar ii ama ben cx300 alcem malum trafik mewzuu
    ahanda bu sitede aletin ses kalitesine 91 wermişler
    http://www.dapreview.net/e107_plugins/content/content.php?content.182

yani tawsiye edebileceğim taşakları olan bi alet

Peki yanında şarj adaptörünü verdiler mi yoksa ayriyetten satılıyomu bende Creative yada U2 alıcam ama şarj adaptörü işine canım sıkılıyo

• Ses kalitesi önemliyse tabikii COWON 95db ses çıkışı var s200 de 90db ama ses kalitesi çok iyi
  • abi cowona sarj adaptörü vermiyolar..ama piyasadan bulunur çokta sorun değil...

önemli olan ses kalitesi....bassları beynimde hissetmek istiyorum...
  • cowonun da çok iyi bir cihaz olduğunu söylüyorlar ama ben kullanmadım,şu an s200 kullanıyorum ve her açıdan memnunum,alırsan pişman olmazsın bence
  • Cowon u2 çok daha iyi bir şeçim konu ses doluğunda.Bu fiyata onunla ses konusunda yarışacak bir ürün yok.Şu an 140 ytl fiyata alınabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 1 hafta once aldım cowon u2 yi deppo.com dan kargo ucretıde yok 138 tl ye -

makine bugun acılmadı freware yaptım duzeldı ses kelıtesı olarak harıka kendı gelen kulaklıgı ıyı degıl tızlerde guzel sayılır ama bası orta sevıyede ama akustık olarak kusursuz kalıtelı kulaklıkla heledılır dıye dusunuyorum cunku 50 watlık woferıme 30 sevıyesınden sonra alete woofer donuyo nerdeyse cok yuksek ses cıkısı var o konuda ıcın rahat olsun radyosuda cok kalıtelı kayıtlar 128kbsde yapılıyo ben tekrar alma ımkanım olsa yıne cowondan yana tercıhımı kulanırdım-tasıma kılıfıda verılıyo s200e gore cızılır derdın olmaz sonra ozelıkle kutusu cok hos asık oldum dıye bılırımhttp://www.servisim.com.tr/urundetay.asp?ID=7&s=3 bu adresten kulanım klavuzunu ındırıp ınceleye bılırsın-bugun arıza yapmasına ragmen yenı versıyonla duzeltı cok harıka bı alet yaşam tarzı

• quote:

Orjinalden alıntı: hayatboyurap

Ses kalitesi önemliyse tabikii COWON 95db ses çıkışı var s200 de 90db ama ses kalitesi çok iyi

Dostum senin bahsettiğin SNR (signal to noise ratio-sinyal gürültü oranı)
    Ses çıkışı 30mW+30mW cowonda

Ayrıca şarj adaptörü olarak motorola V360/V3/V3İ/MPx200 şarj cihazlarını kullanabilirsiniz 12 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron

quote:

Ses kalitesi önemliyse tabikii COWON 95db ses çıkışı var s200 de 90db ama ses kalitesi çok iyi

Ayrıca şarj adaptörü olarak motorola V360/V3/V3İ/MPx200 şarj cihazlarını kullanabilirsiniz 12 TL

u3 modelınde 30+30 mw u2de 13+13 mw ki zaten son seste dinleyemiyorum ben acık hava konserı vereceksınız ancak kulakda durmuyor son seste

• quote:

Orjinalden alıntı: echo21

quote:

quote:

u3 modelınde 30+30 mw u2de 13+13 mw ki zaten son seste dinleyemiyorum ben acık hava konserı vereceksınız ancak kulakda durmuyor son seste

Ya hocam ben U2 de de 30+30 diye biliyordum yanılmışım demek ki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: echo21

quote:

quote:

Ya hocam ben U2 de de 30+30 diye biliyordum yanılmışım demek ki

olsun dostum hayatta en kotu yanılman bu olsun

• EWWET DEPPO.COM DAN 138 YTL YE COWON U2 SİPARİŞİ VERDİM.....

İNŞALLAH ARADĞMI BULMUŞUMDUR.....
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • hayırlı olsun inceledıkten sonra yorumunu yazarsın cihazda açılma sorunu olursa beta framwaresını yukle sorunsuz calısıyo
  • işte biraz önce geldi çok hızlı kargo...memmun kaldım

ama makina açılmıyo...firware istiyo...yeni makinada bu olurmu yahu..

en kısa zamanda incelememi ekliycem...
  • gözünaydın
  • ne? gıreytif mi?

COWON al ule, greyfırt da neymiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wehby

EWWET DEPPO.COM DAN 138 YTL YE COWON U2 SİPARİŞİ VERDİM.....

İNŞALLAH ARADĞMI BULMUŞUMDUR.....

İnşallah bulmuşsundur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.