Şimdi Ara

CREATIVE NE MALI ARKADAŞLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gold' tan Muvo S200 sipariş ettim ve şuan elimde radyosunu filan da yaptım çok süper çalışıyor. ama aletin arkasında Made in China yazıyo :S gerçekten de Çin Malı mı yoksa Gold mu Çin malı satıyor. çünkü fiyatı piyasadakilerin hemen hemen yarısı fiyattaydı. gold tan almayıp da başka yerden alan arkadaşlar sizinkinde ne yazıyor?

• çin herşeyin sahtesini yaptıgı için neredeyse tüm firmalar fabrikalarını çine taşıdılar. böylece sahte olaylarından çok büyük derecede kurtuldular ve işçilik daha ucuz oldugu için maliyetleri de azalttılar... ama hala çin malı sahte ürünler var tabi ki.. seninkinin sahte oldugunu sanmıyorum. benimki de çin malı idi...

edit:walla bende yanlıs biliomusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 2 Aralık 2006; 1:21:10 >

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • Japon Malıdır Arkadaslar!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 2 Aralık 2006; 12:26:08 >
  • Creative (Nasdaq: CREAF), dijital eğlence ürünleri, bilgisayar ve İnternet ürünleri konusunda dünya çapında liderdir. Creative, Singapur'da 1 Temmuz 1981 yılında multimedyanın kişilerin bilgisayarlarıyla etkileşme yollarında devrim olusturacağı vizyonu ile kurulmuştur.

Sound Blaster ve multimedya devrimini başlatmakla ünlenen Creative şu anda çok beğenilen ürünü NOMAD Jukebox gibi ürünlerle bilgisayar platformunda dijital eğlence konusunda liderdir. Creative'in yenilikçi donatımı, tescilli teknolojisi, uygulamaları ve hizmetleri İnternet üzerinde etki oluşturarak tüketicilerin yüksek kaliteli dijital eğlenceye istedikleri her yerde her zaman ulaşabilmelerini sağlamaktadır.
    Zaman içinde, Creative popülerliğini daha da arttırmış ve bilgisayar audio taleplerindeki başarısına grafik, DVD; bilgisayar telefon entegrasyonu (CTI), iletişim, ve video konferansları da eklemiştir. Bu şekilde Creative endüstri'nin dünya çapındaki en ileri teknoloji şirketleri ve geliştiricileri ile ortaklıklar kurmuştur. Bugün Creative masaüstü ürünleri, İnternet aletleri, İnternet uygulamaları ve İnternet hizmetlerini de kapsayan Dijital Eğlence İnternet (PDE) çözümleri ile bilgisayar alanındaki gücünü genişletmektedir.

Ev içi teknolojisi, ortaklıklarını ve değer katan yatırımlarını geliştiren Creative çözümlerini müşteri ve sistem entegrasyoncularına, dünya çapındaki geleneksel pazarlama kanallari, OEMleri ve İnternet aracılığıyla pazarlamaktadır. Creative'in misyonu PDE'deki lider pozisyonunu, yenilikçi teknoloji, geniş bant ve teknik açıdan ilerici müşteriler ve eğlence severler için leading-edge tasarımlarını kullanarak daha da genişletmek.

Creative, ABD Nasdaq borsasında 1992 yazında listeye girerek Nasdaq'da listeye giren ilk gerçek Singapur şirketi olmuştur. Temmuz 1994'de ise Creative Technology Singapur Borsası ana tahtasında liste sahibi olmuştur.

Creative Türkiye sitesinden alıntıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: saprofit

çin herşeyin sahtesini yaptıgı için neredeyse tüm firmalar fabrikalarını çine taşıdılar. böylece sahte olaylarından çok büyük derecede kurtuldular ve işçilik daha ucuz oldugu için maliyetleri de azalttılar... ama hala çin malı sahte ürünler var tabi ki.. seninkinin sahte oldugunu sanmıyorum. benimki de çin malı idi...

Tam tersi çinliler esas işi o fabrikalarda kaptılar.Eeee bu da batılıları kendi silahıyla vurmaktır ilerde çin dandik ürünlerden sıyrılıp elektronik devi de olacak.Şu an bir geçiş aşamasındalar.Çindeki kopya ürünlerde azalma değil tam tersi artış vardır.Bu ürünler Doğu pazarında çok önemli bir yer teşkil ediyor.Çin laptop işlemcisi bile üretebilmektedir.
    Japonlarda bu yollardan geçti.Japonlar 50'lerde Batı teknolojisini kopya ettiler.60'larda ise ucuz ve kalitesiz tüketim malları üreticileri olarak tanındılar.70 ve 80'li yıllarda ise batının sofistike elektronik ürünlerini inceleyip ucuz ama kaliteli mallarla batıyla yarışır bir hale geldiler.80 sonrasıysa japonlar Batı için en büyük tehditi oluşturmaya başlamıştı artık piyasada gerçek japon teknolojisi ve gelişmiş ürünleri vardı.Japonlar buraya kendi üretim sistemleri ve çalışma disipliniyle geldiler.

Teknolojinin gerisindeyseniz oraya ulaşmak işte böyle birşey...Bir piranha,trident,Go Global, vs çakma diye tabir ettiğimiz ürünleri bile Türkiyenin üretmesi ne yazık ki bu aşamada mümkün değil...Atı alan üsküdarı geçiyor bu ülkenin gençleri maalesef o kadar boş şeylerle uğraşıyor ki...Neyse konu dallandı budaklandı nereye geldik...

• Elimdeki Zen Touch Singapur, Zen Vison:M ise Malezya malı...
  • ana merkez Singapur ve Malezya ise elimizdeki Made in China olanlardan şüphe ederim ben....gold' dan başka yerden alan arkadaşlara soruyorum: Sizinkin de ne yazıyor? Gold un bu kadar ucuza satmasının sebebi Çin malı olması mı ki acaba? Elimizde patlamaz inşallah ilerki zamalarda bu S200.

ayrıca şimdi singapur creative mağazasına baktım:

http://sg.store.creative.com/products/product.aspx?catid=213&pid=14828

1gb olan ürün 119 dolar... 1.45 dolar desek 170ytl filan oluyo türkiye de çoğu yerde 230a satılan bu ürün gold da 150 ytl satılınca ne anlama gelir arkadaşlar? Kıllandım iyice bu işten ya...bi arızası filan çıkmaz umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quemmaa -- 2 Aralık 2006; 11:04:15 >

• benim N 200 de çin yapımı,multimedyadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 2 Aralık 2006; 11:06:53 >
  • arkadaslar bir kere adı çıkmıs çin malı sahte diye dandik diye. ama her çin malı dandik değil ben buna sahidim. ama bende de ipod nano var 2gb bende de made in china yazıyor ama gayet orijinal ve de kaliteli. 1 senedir kullanıyorum. şu an a kadar ne arıza yaptı ne de bir sorun cıkarttı. bende dandik mi diye dusunuyordum hep ama beni utandırdı. ve buna benzer elimde bircok elektronik cin malı esyalar var ve de hepsi sorunsuz ve saglam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail8484 -- 4 Aralık 2006; 21:31:04 >
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • Singapur diye biliyorum
  • fiyatın düşmesinin onunla alakası yoktur üretimi durdu ürünlerin ellerinde kalanları satıyorlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.