Şimdi Ara

PİRANHA iyi bir marka mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar piranha marka mp3 player alacağım bu konuda bilgisi olan var mı?

İşte bu

PIRANHA AIRBOAT 1 GB USB 2.0 ŞARJLI DİJİTAL MP3 PLAYER

• Yapay Zekanın Yanıtı

PIRANHA: İyi Bir Marka mı?

PIRANHA, ev aletleri, el aletleri ve ev geliştirme ürünleri üreten bir markadır. Markanın ürünleri çeşitli perakendecilerde ve çevrimiçi mağazalarda satılmaktadır.

PIRANHA Markası Kaliteli mi?

PIRANHA ürünleri, dayanıklılıkları ve performansları nedeniyle bilinmektedir. Marka, müşterilerine uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunmaya odaklanmıştır.

PIRANHA İyi Bir Marka mı?

PIRANHA'nın iyi bir marka olup olmadığı, kişisel tercihlere ve satın alma alışkanlıklarına bağlıdır. Ancak genel olarak marka, aşağıdaki nedenlerden dolayı iyi bir seçim olarak kabul edilmektedir:

• Dayanıklı ürünler üretirler.
    • Ürünleri uygun fiyatlıdır.
    • Geniş bir ürün yelpazesi sunarlar.
    • Müşteri hizmetleri iyidir.

PIRANHA Markası Diğer Markalarla Karşılaştırıldığında Nasıl Değerlendiriliyor?

PIRANHA, diğer ev aletleri ve el aletleri markalarıyla karşılaştırıldığında genellikle orta düzey bir marka olarak kabul edilir. Ürünleri Bosch, Makita veya DeWalt gibi profesyonel markalara göre daha az pahalıdır, ancak yine de Ryobi veya Black+Decker gibi giriş seviyesi markalara göre daha dayanıklıdır.

Genel olarak, PIRANHA iyi bir markadır ve uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler arayanlar için iyi bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeş bunu alırsın, bozulursa atarsın. ne bir teknik desteği var, ne doğru düzgün bir internet sitesi var. ses kalitesi olarak da pek önerilen bir marka değil zaten.

şunu söyleyeyim, piranha 1 gb olacağına, aynı paraya iriver-creative 512 al daha iyi. ama piranha kesinlikle önermem ben. bozulduğunda gidecek bir yerin yok çünkü.
  • dostum ben de aynı aleti alcaktım ama herkes creative i tavsiye edince vazgeçtim.bi creative aldım ve çok memnunum.bence de paranı öyle boş markalara harcama ama pirana matrix die bi model varmış,onun güzel olduğunu sölüolar.ona da bi bak derim
  • yok yalan abi,bende aldım 2yıl fılan oldu.alet sapıttı gecen ay
    kendıkendıne içindeki sarkıları sildi.bilgisayarda hafızası dolu görünmesıne ragmen müzik dinlenemiyordu..üstelik serviste cok ilgisiz ve yavaş(3haftadır tamir ediyolar)
    kimseye önermem
  • Fasonötesi bir cihazz.

Git c100 al creative..Sonra da 512 art alirsin..
  • Ha osman, hasan, veli marka ha piranha marka. Bunlar matbaya gidilerek bastırılan etiketlerden ibaret. Uzak doğudan aldığın partinin birisi Osman marka olsun diyorsun. Matbaada buna uygun amblem türetip, ürünlere basıyorsun. İş bu kadar kolay. Heheheh

Sevgi ve Saygılarımla...
  • yane kısacası boşver hacı.. nerden gıttınde buldun o aleti kım onerdı? hoş kımse onermez o aleti ama ... sen boşver löpçük arkadaşın dedıgı gıbı creative 512 al..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Boshmann Nasıl Bir Marka Acaba???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • at çöpe gitsin
  • ne kadar yararlı ve yapıcı bir yorum helal olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

at çöpe gitsin

• hiç düşünme dostum para kolay kazanılmıyor heleki birde etiketi ucuz bile olsa tam zevkine varamadan bozulunca paranın boşa gitmesi çok daha kötü oluyor. hiç değilse adı bilinen markalı bir cihaz alırsan bozulduğunda karşında muhattab olarak aklı başında seviyeli teknik servisle derdini çözersin. uzak dur derim
  • paranı çöpe atma kardeş al bi creative
  • isminden de anlasilio modelin air boat ucuo paralar direk :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.