Bildirim
Creative Inspire 2500 2+1 Ses çıkışı sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sağ sol balans ayarını kontrol ettiniz mi?_____________________________ Yiyorum, içiyorum, ...
-Milli Kayınço- -
evet. hatta right a agırlık vermeyi de denedim ama yinede left e göre daha kısık. _____________________________ -
0-Bak şimdi öncelikle söyleyim. benim de aynı sistem hoparlörüm var. aynı sorunları yaşamış birisiyim.
1-Creativenin bu ses kumandası dandik birşeydir. çıkar bi kenara koy.
2-Şimdi Bir audio kablosu bul bir yerden . ucunun şekli aynı ses kumandasının ucu gibi olcak.
3-Sağlam bir mp3 player ile(yani kulaklık takınca mp3 playere 2sinden de ses gelcek bir mp3) o kabloyu sisteme bağla.
4-kontrol et ses geliyor mu diye 2 kanaldan da.(yani hoparlör.)
5-eğer birinden ses gelmez ise o küçük hoparlörlerin bağlandığı yerleri birbiriyle değiştir.
6-daha yeniki ses gelmeyen hoparlörden gelmez ise ses bu hoparlör arızalıdır.
7-yine aynı taraftaki hoparlörden ses gelmez ise Subwoofer içi teknik arızadır.
8-2sinden de ses gelirse o çıkarıdığımız ses kumandası arızalıdır.
9-audio kabloyu PC ye bağlayınca gelmez ise ses , o zaman PC nin yazılımı veya donanım [Tümleşik(Anakart üstünde),Dahili(Anakarta bağlanmış) yada Harici Ses kartı(Usb tarzından bağlı)] cihazı arızalıdır.
10-Yazılım arızalı olduğunu tespit edersen - Ses kartı driver ve programını yeniden yükle veya format atıp tekrar yükle.
11-Donanım arızalıysa(hoparlör dahil) Cihazı Teknik servise gönder.
inşallah yardımcı olmuşumdur. eğer daha fazla yardıma ihtiyacın varsa PM at._____________________________
-
Hort
Bu kumanda cızırtı yapıp duruyor. Bu kumandayı temizlediğim kadar kendimi temizlemiyorum. Acaba kumandaya kesin bir çözüm bulabilir miyim? kesin çözüm yada iptal etmek mümkün mü?_____________________________ -
Kumandaya alternatif kumanda yok sanırım. ama 1-30 TL arasında bulabileceğin Stereo kablo 2 ucu erkek/ Aux kablo - Ayarlaması yok fakat ses kalitesini düzeltir.
Örnek Stereo / Aux kablo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DqnGkmn -- 11 Ocak 2014; 19:41:07 >_____________________________ -
Ilgin icin tesekkurler. Hoparloru bir arkadasima verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X