Şimdi Ara

Creative Inspire 2500 2+1 Ses çıkışı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sorunum şu, Amfinin right cıkısına taktıgım hoparlörden daha az ses cıkıyor. Ama aynı hoparlörü Left cıkısana taktıgımda Ses gayet normal. Birde ses kumandasını tamamen kapattıgımda yinede kısık kısık ses geliyor. Bu normal bişeymi? Nasıl çözecem lütfen yardım

Sağ sol balans ayarını kontrol ettiniz mi?

-Milli Kayınço-
  • evet. hatta right a agırlık vermeyi de denedim ama yinede left e göre daha kısık.

2-Şimdi Bir audio kablosu bul bir yerden . ucunun şekli aynı ses kumandasının ucu gibi olcak.

3-Sağlam bir mp3 player ile(yani kulaklık takınca mp3 playere 2sinden de ses gelcek bir mp3) o kabloyu sisteme bağla.
    4-kontrol et ses geliyor mu diye 2 kanaldan da.(yani hoparlör.)
    5-eğer birinden ses gelmez ise o küçük hoparlörlerin bağlandığı yerleri birbiriyle değiştir.
    6-daha yeniki ses gelmeyen hoparlörden gelmez ise ses bu hoparlör arızalıdır.
    7-yine aynı taraftaki hoparlörden ses gelmez ise Subwoofer içi teknik arızadır.
    8-2sinden de ses gelirse o çıkarıdığımız ses kumandası arızalıdır.
    9-audio kabloyu PC ye bağlayınca gelmez ise ses , o zaman PC nin yazılımı veya donanım [Tümleşik(Anakart üstünde),Dahili(Anakarta bağlanmış) yada Harici Ses kartı(Usb tarzından bağlı)] cihazı arızalıdır.
    10-Yazılım arızalı olduğunu tespit edersen - Ses kartı driver ve programını yeniden yükle veya format atıp tekrar yükle.
    11-Donanım arızalıysa(hoparlör dahil) Cihazı Teknik servise gönder.
    inşallah yardımcı olmuşumdur. eğer daha fazla yardıma ihtiyacın varsa PM at.

• Hort

Bu kumanda cızırtı yapıp duruyor. Bu kumandayı temizlediğim kadar kendimi temizlemiyorum. Acaba kumandaya kesin bir çözüm bulabilir miyim? kesin çözüm yada iptal etmek mümkün mü?

Örnek Stereo / Aux kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DqnGkmn -- 11 Ocak 2014; 19:41:07 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.