Şimdi Ara

Logitech S220 2+1 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC için Logitech S220 2+1 aldım. Sorun Ana bufer'den ses gelmiyor. Daha doğrusu ben getiremiyorum. Nerede yalnışlık yapıyorum sizce?

Gigabyte P35C-DS3R Anakartım var. Hoperlörün 2 girişi var. Orta yeşile takınca sadece 2 hoperlörden ses geliyor ama ana buferden gelmiyor..

Pembe = Webcam için kullanıyorum
    Yeşil = Ses için kullanıyorum. Nereye Takmalıyım?

• Bir arkadaşımda bunun benzeri var ondan gördüğümü yazıyorum yani emin değilim.İki küçük hoparlörün jak fişini buferin arkasındaki yere takıyorsun, buferin fişinide anakartta yeşil yere takıyorsun.Tabi birde güç girişini elektriğe takıyorsun.
  • Zaten öyle takılı. Bufer 2 girişli. Yeşil ve kırmızı. Kırmızıyı biryere takmak zorunda mıyım?
  • Hocam Aynı sistem bende var imzama bakabilirsin. Anakart girişlerimizde hemen hemen aynı Gigabyte benimde. Tam adamına denk geldin yani

Anlatıyorum

Yeşil olanı çizdiğim yeşile, turuncu olanı çizdiğim turuncuya takacaksın.

Ayrıca takınca otomatik ekrana, anakartın tanıma penceresi gelecek. Orada Subwoofer yazıyo zaten otomatik (Turuncu olanı takınca)
    Diğerinde Ön hoperlör yazıyor (Yeşil Olan)

Bu arada aşağıda Progress doluyor tanırken onu bekle. Ondan sonra tamam' a bas çık. Ses gelecektir.

• Teşekkür ederim kardeş akşam deneyeceğim
  • Kardeş dediğin gibi yaptım olmadı. Başka çare yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Kardeş dediğin gibi yaptım olmadı. Başka çare yok mudur?

Hocam nasıl olmaz ya, Bende Logitech S220 Kullanıyorum ve o girişlere takıyorum. Çok ilginç

Bozuk olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Hocam nasıl olmaz ya, Bende Logitech S220 Kullanıyorum ve o girişlere takıyorum. Çok ilginç

Bozuk olmasın

Oldu. Sorun bas ses ayarına kapatmışım. Arkadaki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Oldu. Sorun bas ses ayarına kapatmışım. Arkadaki....

Hocam çok güldürdün beni ya. Hep böyle olur zaten, küçük ve kolay bi sorun yüzünden birsürü şey yaparsın

Edit: Hadi hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Yacan3. -- 28 Temmuz 2010; 23:28:14 >
  • ben TV ye taktım bunu hoparlörlerden birinden ses gelmiyor bu sorun mu böyle mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.