Şimdi Ara

CREATIVE İLE İLGİLİ SORU VE SORUNLARINIZ CEVAPLARIZ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gigaworks'un pro g500 modeli,nası bi modeldir?
    megaworks ten fakları nelerdir?
    türkiyeye ne zaman gelir?
    fiyatı ne kadar olur?
  • Gigaworks progamer 310 w rms ses gücüne sahiptir.5x36 w rms uyduları vardır bassı 130w RMStir.85db ses gürültü oranına sahiptir.Tasarım açısından megadan daha modern ve dizayn bir modeldir.Kablolu uzaktan kumandası vardır.bassı 8" tir.Bassı öne doğrudur
    temmuz ayından itibaren türkiye gelicektir..
    fiyatı 300$ civarı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sport -- 7 Haziran 2005, 11:49:58 >
  • dostum bende t5400 var 5.1 creative çok güzel bir sistem. Ses kartımda creative sound blaster 24 ama benim kolon sistemimde centreye denk gelen kolonun ucunu centreye takınca ses gelmiyor o yüzden aux çıkışın atkamak zorunda kalıyorum birinci sorunum buydu.

2. side şimdi ben bu ses kartı na ve bu sisteme ne kadar ekleme kolon koyabilirim yani ne kadara kadar kaldırır mesela şu tecnosa kataloglarında şöyle yarım metre sadece subwooferler oluyorya mesela onlardan bi tane taksam kaldırırımı yada bi 2.1 creative alıp ek yapsam çoklayıcıyla bi sorun olurmu sence
  • http://www.creative.com/speakers/series/megaworks/
    bu link teki megaworks 650,650 d neyin nesidir?
    piyasaya cıktımı?cıkacakmı?
    fiyatı nedir?ne olur?
    thx550 ye göre artılar-eksileri?
    ürün hakkında detaylı bilgi
  • Sorum şu:

Creative 5200 ve Live 5.1 kullanıyorum aynı sistem arakdaşımda var ama ondaki sistem 5300 ve aramızda daglara kadar farkvar o harika bir sese sahip sesi açsa da hiçbir bozulma çatlama vs.. olmuyor ama 5200 de böyle değil daha doğrusu benim 5200 de böyle değil, bass ı %23 Teas i de % 75 de tutarak + pop eax inde ancak max kaliteyi yakalıyorum ama sorun devam ediyro 5300 bu kadar iyi mi 5200 e göre
  • Audigy DE ses kartimi A4Pro yapdim upgradeleride cekdim ve kurdum problem yok. Yalniz Beta OpenAL suruculerini kuramadim ne yapmam gerekiyor onu kurabilmek icin patch linki assagida

http://us.creative.com/support/downloads/download2.asp?Product_ID=10853&dlcentric=8694&Product_Name=Audigy+4+Pro&OSName=Windows+XP
  • Sorular amma da birikmiş, işin zor sport, hadi cevapla bakalım hepsini...
  • Sevgili Arkadşlar,
    @sport nickli üye sorularınızı cevaplayamayabilir, çünkü banlandı.
  • Allah Allah, niye ki ?? Ne de güzel cevaplarını bekliyorduk, amma da iddialıydı bu konuda ...
    Ben de soru sormaya hazırlanıyordum... Kesin fake isim almıştır..
    quote:

Orjinalden alıntı: mtkn3

Sevgili Arkadşlar,
    @sport nickli üye sorularınızı cevaplayamayabilir, çünkü banlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 8 Haziran 2005, 0:30:52 >

• niye banlandıkı .bence gereksizdi.arkadaş gerçekten cvplamaya çalışıyodu.bence yıkıcı değil yapıcı davranmalıydır.moda sesleniyorum.bence banlaması yanlış bşii
  • @cemalefendi,

Konuyu açan üyenin banlanmasının sebebini bilmeden, verilen cezanın yanlış olup olmayacağına karar verebileceğini sanmıyorum. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki; banlanma sebebinin bu topic ile hiç bir alakası yok.

Topic içerisindeki soruları cevaplamak isteyen üyelerin olabileceğini düşündüğüm için, bu topiği kilitlemiyorum. Lütfen bundan sonra topic içerisine konu ile alakasız post'lar atmayalım.
  • bir soruda ben sorayım..
    arkadaşlar, ben ilk önce 5.1 ses kartı yada ilk hoparlör sistemini alacağım, ikisini birden alamıyorum ve pek anlamam sadece ses kartı için audıgy ve audıgy2 iyi diye duydum böyle bir ses kartı alsam buna hangi hoparlör sistemini almalıyım müzik dinlerken camlar titresin istiyorum fiyatta 100- civarı verebilirim 2.el de olur nasıl bişey tavsiye edersiniz..
  • beyler sizlerle bir konuyu paylasmak istiyorum.

Creative MegaWorks THX 550 haporlor setini index firmasindan daha ucuza kimse satmamistir. en son noktayi 127$+kdv den index koymustur, 205ytl civarinda bir fiyata geliyor. bu kampanya sadece bir gun icin gecerliydi ve uzerinden 3aya yakin zaman gecti. sadece o an kendimi dusundugum icin bir kendim birde satilmak icin iki tane almistik. kimse o kadar para vermez diye dusunmustuk haporlore fakat benim hic aklima o gun gelmedi ben 10 tane alsam satarim diye dusunmedim. sonradan jeton dustu fakat is isten gecmisti. 20 tanede almis olsaydim hepsini satabilirdim. nasip degilmis.. 1 gun icerisinde index'in bayileri tarafindan haporlorler tamami alinmis olmali ki indexin depolarinda stoklar eritilmis ve piyasaya satilmistir. ertesi gun ucuk fiyatlarla satisa devam ediliyordu gerci.

@ferrari-tayfur kardes

Ses karti alacaks isen Audigy2 ZS baska birsey dusunme derim. fiyati 150ytl civarinda.. bulabilirsen ilk tavsiyem megaworks yoksa logitech jazz urunlerine yonebilirsin bu markalarin modelleri konusunda wolverine ve diger arkadaslar sana yardimci olacaklardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative -- 8 Haziran 2005, 12:21:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: holocoust

dostum bende t5400 var 5.1 creative çok güzel bir sistem. Ses kartımda creative sound blaster 24 ama benim kolon sistemimde centreye denk gelen kolonun ucunu centreye takınca ses gelmiyor o yüzden aux çıkışın atkamak zorunda kalıyorum birinci sorunum buydu.

2. side şimdi ben bu ses kartı na ve bu sisteme ne kadar ekleme kolon koyabilirim yani ne kadara kadar kaldırır mesela şu tecnosa kataloglarında şöyle yarım metre sadece subwooferler oluyorya mesela onlardan bi tane taksam kaldırırımı yada bi 2.1 creative alıp ek yapsam çoklayıcıyla bi sorun olurmu sence

dünkü sorunuma yardımcı olacak kimse yok galiba....

• evt senin cvp gelelim sen holocoust isim li arkadasımız sen creatıve in programlarından media source den cmss i acarak sorununa cvp bulabilirsin
    sendeki music sistemine hiç bir ekleme yapamazssın fabrika çıkış özelliklerne sahip bir sistem ve hopalör eklemen yanlış olur ve ve ses bozulması olur sen orjinal sisteminle devam et (sport)
  • ferrari tayfur audigy ve 2 serisi ses kartlarına istediğin her hoparlörü bağlayabilirsin ses cözünürlükleri çok kaliteli bir ses kartı 100ytl ye alıcan müzik sistemi camları sarsmaz bence sen kesenin ağzını biraz ac(sport)
  • wolverine ben yine burdayım sizin sorularınızı bekliyorum istediğiniz soruları sorabilirsiniz..................(sport)
  • killond başta söyliyim o ses kartını ne kadar audigy 4 e updatelesende onun performansını hiç bi zaman alamayacaksın bu gibi update ile sorunlar cok olur sen kısa yoldan modifiye yapmaya calışmıssın olmaz programları ne kadar yenilersen yenile içindeki kart ve devre elemanlarının özelliklerini asamazssın...........(sport)
  • eozen bu soruna karsılık 5200 ile 5300 arasında pek bir fark yok bence sorun ses kartlarında ama görmeden birsey demek yanlış olur sen en iyisi iyiy ses çıktığını söylediğin sisteme senin sistemi bağla bakalım fark nasıl olucak ses kartının markasını yazarsan arkadasının..........(sport)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.