Şimdi Ara

Creative -Gamecom Platronic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık konusunda creative sigma almayı planlıyodum fakat bir arkadaşın tavsiyesiyle bi kulaklık daha dikkatimi çekti.

http://www.sanalmarketim.com/urun/72f37f6a3b90c300dc9c70d3c83783c1/CREATIVE-Sound-Blaster-Tactic-3D-Sigma-Gaming-USB-Mikrofonlu-Kulaklik

http://www.sanalmarketim.com/urun/da5d6528ec71dce41d1d02ecedec2b45/PLANTRONICS-GameCom-780-Gaming-USB-Mikrofonlu-Kulaklik

Arkadaşlar bir iki gün içinde kulaklığı alıcam kullananlar var ise bu kulaklıkları yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 2 Ağustos 2012; 12:47:59 >

• çok zor seçilecek 2 ürünü sormuşsunuz malesef. ben de kararsız kaldım. 2si de hem marka olarak çok iyi hem model olarak.
    plantronics kullanan arkadaşım var ve çok memnun. creative sound labs 5.1 live dünyayı sarsmıştı 5.1 ses kartıyla zamanında ve gerçek bir laboratuvar ortamında üretim yapılıyor ar-ge çalışmaları var. zor seçim. kolay gelsin.
  • Ben Alpha moedlini kullanıyorum ve kesinlikle Creative Sigma diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 7 Ağustos 2012; 11:35:39 >
  • Ürünü abim sana önermiş herhalde.Gamecom u kullanmadan tavsiye etti bende dedimki ona 7.1 ses kartına kanıp kulaklık mı tavsiye ediyorsun dedim. Müzik olsun bass olsun oyun olsun gerçekten çok fark ettirdi bana sigma. Ama sen yinede denede al deneyemiyor isen youtube den video incelemelerine bak en son öyle karar verde al bence.
  • eklemek istediğim. gamecom 780 de ses açma-kapama tuşları kulaklığın üstünde yerleştirilmiş.Ben o yerden masaya takarak çok kulaklık bozdum valla. Almak için benim için güzel bir artısı ama aldıktan sonra gördük bunu.
  • cevaplar için öncelikle teşekkürler. Sigma sipariş geçtim fakat sipariş ettiğim firmada kalmamış ama nasıl olduysa sipariş geçtik herneyse şimdi kulaklığı Türkiye de bulamıyorum.
  • bence biraz daha ekleyip sibiera v2 alabilirsin hepsinden daha kaliteli,kullan1m1 çok rahat bi kulaklk gamescom hakk1nda zaman1nda çok sikayet eden görmüstüm ama siberia v2 kullanan çogu kisi memnun bu kulakl1ktan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siberia v2 nin ses kartlı fiyatı g35 le aynı hatta bazı mağazalarda biraz daha pahalı.Siberia v2 nin karşısında g35 varken siberia tercih edilmez bence
  • söyle söylym g35 çok ag1r bi kulakl1k kesinlikle uzun kullan1m için ideal degil,siberia v2 ses kartl1 al1rsan ses kart1 çok daha uygun fiyata gelmis oluyor,ses kart1n1 almayada bilirsin zaten sanal 7+1 veriyor zaten oyunlar1n belli bir ses dinleme s1n1r1 var g35 de siberiav2 de bu s1n1rda tüm sesleri verir ancak rahatl1k aç1s1ndan siberia v2 10 ad1m önde bence
  • vatandaki indirim ile birlikte biraz önce sigma sipariş ettim bir kaç güne elimde olur fikirlerini yazan herkese teşekkürler
  • arkadaşlar kulaklık bugün elime geçti ve bassları çok kuvvetli .Kesinlikle tavsiye ederim kendi açımdan .Ayak sesleri vs çok net .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

arkadaşlar kulaklık bugün elime geçti ve bassları çok kuvvetli .Kesinlikle tavsiye ederim kendi açımdan .Ayak sesleri vs çok net .

Bende bugün aldım inanlımaz geerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.