Şimdi Ara

CREATIVE FATAL1TY 1010 MOUSE-Bitti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• fiyat iyide mouse'da tip yok ele oturmaz
  • ürün 16$ olarak ucuz
    Fakat 39$ dan 16$ a düşmesi düşündürücü 250 küsür ürün için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 3 Nisan 2008; 2:50:42 >
  • değermi acaba bu mouse için?
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 3 Nisan 2008; 2:53:31 >
  • Siparişten vazgeçtim

Ama herkesin ne beklediği ile ilgili memnun olup veya olmaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 3 Nisan 2008; 3:00:18 >
  • In the Fatal1ty 1010 mouse, we start to see a fundamental problem with the Fatal1ty line of products. They're designed in conjunction with perhaps the best professional first-person shooter player in the world, and that means that the priorities of such a person are paramount. What is ideal for Jonathan Wendel may not be ideal for everyone. There are some components for which your style of play and type of game don't make a difference—a totally awesome sound card is just totally awesome no matter what you use it for. But there are other components in which design choices make all the difference. Is the CPU cooler very effective but too loud (where a professional FPS player that wears headphones might not care)? Or in this case, is a mouse tailor-made for a player that just isn't like you?

The Fatal1ty 1010 mouse is probably the best mouse Jonathan Wendel has ever used, and it may be the best mouse some of you have ever used. Is it ideal for people who play RTS games? How about those who have to balance work with play by slaving through standard Windows apps for hours every day? The far-back and recessed thumb button is probably just how Wendel likes it, but would you prefer it a little easier to hit in the heat of battle? Perhaps the best example of all is in the mouse cord. Creative has trademarked it as "SpeedWire," and touts its zero-oxygen copper wiring and gold plated connector (as if such things mattered in short distance, low-data rate digital data). It's a nice cord and all, I guess, but it's shorter than most others, and we actually ran into some length problems with a PC on the floor next to the computer desk. Does Fatal1ty keep his PC up on his desk and prefer a shorter cord? I don't know, and frankly, I don't care. I just want my mouse to reach my mouse pad without tugging the wire tight.

ben vazgeçtim okuyunca,25 lirada olsa risk etmeye değmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı ürün var gayette memnunum...Sorunsuz bir mouse doğrusu...gerçi bu mouse el alışınca diğer mouslar artık yalan gibi geliyor sonradan çoğu vaktini bilgisayar başında geçiren biri olarak...oyunlarda mesela fps tarzı oyunlarda counterstrike felan mükemmel bir mouse doğrusu ve ben bu mouse bir ara kampanya sitelerinin bir tanesinden 40ytl'ye almıştım ve 2 tane almıştım...şimdi pişman oldum 2 adet aldığıma doğrusu fiyat mükkemmel bir şekilde düşmüş...benden tavsiye kaçırılmaz...3 farklı dpi seçeneği ve 3 farklı ağırlık seçeneği sunan 25ytl'ye creative üstelikte fatality derim size başkada birşey demem...
  • bu saatten sonra optik mause alınır mı tabi bi de o var
  • Oyun meraklıları için işgörür bi öouse bence, f/p olarakta iyi gibi..Sıcak bi fırsat kanımca..
  • 15 lıra olsa alırdım

30 lıraya lazer 2500 dpi a4tech x750 varken

buna para verılmez
  • Yabancı sitelerdeki yorumlar çok kötü
    Özellikle kalitesiz işçilik ve bir süre sonra bozulan tuşlardan söz ediyorlar
  • Bilmiyorum fiyatı çok cazip geldi ve aldım,aslında mouse'lardan fazla beklentim yok,bu mouse beklentilerim doğrultusunda beni memnun edecek cinsten.Özellikle fiyatındaki indirim çok cazip geldi.sanırım pazartesi elime ulaşır.o zaman yorumları yazarım buraya.Ama görüyorum ki burda 1 kişi kullandığını söylemiş.heralde 2.side ben olurum önceden 30ytl'ye normal microsoft notebook mouse almıştım,halada onu kullanıyorum.bence 25ytl bir mouse için normal fiyat.Hele oyuncu mouse'i için dehşe fiyat
  • ben gittim mx1000 aldım valla 20 ytlye teknokolikten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli_yek

ben gittim mx1000 aldım valla 20 ytlye teknokolikten...

Hepsi burada da 100 ytl teknokolikte 20 ilginç
  • arkadaşlar 6 aydır kullanıyorum söylenen hicbir problemle karşılaşmadım.bence cok ıyı.oyunlarda dpı ayarı
    salısede gecıyor ıstersen.bu özellık cok ıyı.
    sadece bılgınız olsun dıye yazıyorum karar sızın.
  • quote:

insan bi haber verir değil mi forumdakilere de alırken

bu mouse gene de 25 lira eder gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzunERdem -- 5 Nisan 2008; 22:21:54 >
  • yukarı
  • quote:

eline ulaştı mı hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

quote:

eline ulaştı mı hocam?

Sanırım direk harbiyedeki mağazadan almıştı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.