Şimdi Ara

CREATIVE FATAL1TY 1010 MOUSE-Bitti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşalar mouse u dün sipariş ettim bugün geldi.
  • Fatal1ty'nin ucuz oLması hepsiburadada elde kalan stok fazlası urunlerı satmak istedikleri için başka yerlerde 50 $ .. Ayrıca 25 Nisanda indirim bitiyormu$ .Ztn sitede de 52 nın ustu çizili 21 ytl altta 25 nisandan sonra 50 ytl ye satılcak beNce indirimden faydaLanmak lazm.
  • sonradan sipariş verdim saat 11 civarı ertesi gün saat 11 de elimdeydi.
    Sonuç olarak 24 ytlyi kuruşuna kadar hakediyor.
    Yok eğer gerçek fiyatından yani 50-60 ytlden olsa kesinlikle değmez.
  • bende arkadaşa hediye olarak alacağım. alayımmı sizce nasıldır. Bu arada bende genius navigator 535 var. biraz ucuz olsa benimkinden alacağım.
  • genius navigator 535'i bende almayi dusunuyorum.
    performansi nasil?

biraz daha lazerlerin gelişmesini bekleyelim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

genius navigator 535'i bende almayi dusunuyorum.
    performansi nasil?

biraz daha lazerlerin gelişmesini bekleyelim mi?

ben çok memnunum yaa bu navigator 535 den gerçekten mükemmel. Alalı 4 ayı geçti ve bütün gün oyun oynuyorum. özellikle crysis multiplayer oynuyorum. oyunda birinci olamadığım zaman sinir oluyorum. ve direk fareye dalıyorum yani çok çektiriyorum zavallıya Birde mesela crysis de uçak aldığımda üzerindeki hızlı dpi ayarından hemen istediğim kıvama ayarlıyorum hassasiyeti. sol tarafındaki iki tane tuş çok işime yarıyor. crysis de üstteki el bombası atıyor alttaki ise silah satın almak için kullandığımız p tuşunun işini görüyor. tabi bunu siz ayarlıyosunuz. ben 3 tane profil oluşturdum kendim için. biri crysis için biri cod4 için biride masaüstünde kullanmak için. gerçekten çok kullanışlı özellikleri var. görünümü de bukalemon gibi renk değiştiriyor. o kadar vuruyorum tuşlarında en ufak bir bozulma yok. ihtiyacım olacağını sanmıyorum ama eğer olursa yine bundan alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 24 Nisan 2008; 19:28:14 >

• hızlıal da 35 ytl, fiyatı iyi mi?
    bir de bende microsoft klasik optik mouse var.
    ondan iyi mi?
    bir de mouse pad ne olmalı? optik mouse'un ki olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

hızlıal da 35 ytl, fiyatı iyi mi?
    bir de bende microsoft klasik optik mouse var.
    ondan iyi mi?
    bir de mouse pad ne olmalı? optik mouse'un ki olur mu?

ben 32 liraya almıştım ki dolar yükseldi artık, 35 çok çok iyi bence. Elindeki fareye bin basacak bi fare bu çünkü arkadaşım sendekinden kullanıyor ve ona hediye olarak benimkinden almayı düşünüyorum. mouse ped ne olsun diye sorarsan ben ucuzundan bez mouse ped kullanıyorum ama bu her yüzeyde çok rahat çalışıyor. hatta arkadaşta leptop var ara sıra multi oynamak için bana getirir. onu cam masaya koyuyoruz ve benim fareyi de hiç pedsiz kullanıyoruz o cam masada altında ped varmış gibi hareket ediyor. yada halıda malıda aklına gelen her yüzeyde kullanıyoruz yaa lazer mouse nede olsa

• gündüz işim vardı akşam alırım demiştim,geceyi geçirmişim kampanya bitmiş...üstelik başka ürün de alıcaktım hepsiburda dan...üzüldüm bak şimdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

bende arkadaşa hediye olarak alacağım. alayımmı sizce nasıldır. Bu arada bende genius navigator 535 var. biraz ucuz olsa benimkinden alacağım.

bendede genius ergo 525 var hayatımda kullandıgım en berbat fare diyebilirim lazerine dpi geçişlerine falan laf yok ama işçiligi çok berbat heryerinden gıcırtı geliyo gıcırtılı bi sag tık kim ister?
    daha dün a4tech xl 750bf aldım tuş sayısı geniusdan az üstelik teker geniusdaki gibi sag solda yapmıyor ama geniusdaki o özellik bozulmuşdu zaten sonuç olarak başparmak terlemesin diye koydukları kısım başparmagımı daha fazla terletmesi vede keşke bi tuşu daha olsaydı dememin dışında çok ii bi ürün

ancak bugün hb deki kampanyayı gördüm acaba creative fareyimi alsaydım diyede düşünmeden edemiyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd47050#tablnk

editbaşlıkda bitti yazıyor ama son 11 ürün kalmış. batan hbnin malları bunlar yetişen alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyto66 -- 30 Nisan 2008; 8:56:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cliorsi

gündüz işim vardı akşam alırım demiştim,geceyi geçirmişim kampanya bitmiş...üstelik başka ürün de alıcaktım hepsiburda dan...üzüldüm bak şimdi...

10 adet kalmış, kampanya devam ediyor ama siz görene kadar bitmiş olabilir tabi
  • walla ben navigator 535 den memnunum arkadaşada fare almaktan vazcaydım saat aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyto66

quote:

Orjinalden alıntı: myd

bende arkadaşa hediye olarak alacağım. alayımmı sizce nasıldır. Bu arada bende genius navigator 535 var. biraz ucuz olsa benimkinden alacağım.

bendede genius ergo 525 var hayatımda kullandıgım en berbat fare diyebilirim lazerine dpi geçişlerine falan laf yok ama işçiligi çok berbat heryerinden gıcırtı geliyo gıcırtılı bi sag tık kim ister?
    daha dün a4tech xl 750bf aldım tuş sayısı geniusdan az üstelik teker geniusdaki gibi sag solda yapmıyor ama geniusdaki o özellik bozulmuşdu zaten sonuç olarak başparmak terlemesin diye koydukları kısım başparmagımı daha fazla terletmesi vede keşke bi tuşu daha olsaydı dememin dışında çok ii bi ürün

ancak bugün hb deki kampanyayı gördüm acaba creative fareyimi alsaydım diyede düşünmeden edemiyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd47050#tablnk

editbaşlıkda bitti yazıyor ama son 11 ürün kalmış. batan hbnin malları bunlar yetişen alır

Teşekkür ederim kardeş.. Geçen sefer kampanyayı kaçırdım diye üzülmüştüm Bu sefer kaptım (sayemde 10 adede düştü ) 8 YTL lik hediye çekim vardı iyi oldu..

İnşallah memnum kalırım.

• Bende kampanya fiyatı ile aldım bu fiyata çok güzel bir ürün özellikle oyunlarda mouse ayarı kıl ediyodu 3 farklı hız seçeneğine tek tuş ile erişip hangi modda olduğunuzu farklı renklerdeki ışık ile belirtmesi çok hoşuma gitti
  • Ben ikinci kez alıyorum arkadaşım için kaçırmayın bencede!
  • bnde dün aldım 2 tane :D kapış kapış
  • sanırım sondan ikinciyi de, emrebulgur nickli arkadaş için, ben aldım.
  • yav durun naaptınız bitirmişiniz hemen. geri iade edin birini
    hediye çekim varmış yeni farkettim ürün bana nerdeyse bedavaya geliyor DU
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

değermi acaba bu mouse için?

ne diyon sen hocam cok guzel mouse tuhh kacırmısızzzzzzz yaaa
  • VEEE YENİDENNNNN... BU SEFER KAÇIRMAYIN KULLANIYORUM 8/10 GAYET BEDAVA FİATINA GÖRE...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.