Şimdi Ara

CREATIVE VS LOGITECH....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle özür dilerim....Çünkü en sevmediğim şeyi yapıyorum belki daha önceden var olan bir konuyu açıyorum ama nedeni malesef ARAMA ÇALIŞMIYOR!!!!!!!

Sorum şu Arkadaşlar Şuan da megaworks sahibiyim ve bir kaç ay içinde satıp yeni bir sistem almak istiyorum....bunun için aklımda GIGAWORKS yada Z5500 var ama hangisi daha iyi karar veremedim....

Z5500 e watt olarak Baktığımızda GIGAWORKS den daha aşağı bir rakam ortaya çıkıyor ama forumda z5500 hakkında çok olumlu cevaplar var...takıldım kaldım....biraz yardım lütfen....

Birde arkadaşlar bu GIGAWORKS fiyatına yakın başka tavsiye edeceğiniz ses sistemi varsa söyleyin lütfen....

Şimdiden teşekkürler....

• Bu konu daha önce açılmıştı
    creative

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arctic -- 14 Haziran 2005, 17:53:39 >
  • megaworks ü satacaksan yerine bence z5500 yada gigaworks alma , arada öyle vereceğin fiyat varkına değecek kadar ses farkı olmaz ; tamam ikisi de megaworks den daha iyi ama bence megaworks ü sattıktan sonra multimedya sistemlere değilde daha profesyonel sistemlere bak derim bose gibi
  • valla gönül isterdiki denon,onkyo alalım ama şuan için 2-3 milyar yada daha fazla açılamam....acaba mega dan giga ya geçsem çok fark olurmu.....
  • tabii ki ister z5500 al ister giga al fark olur ikisi de daha güçlü ama nerden baksan ikisine de 400 500 ytl gibi ekstradan bi miktar ödiyeceksin ve biraz daha fazla bass ve biraz daha fazla ses için , tabii z-5500 ün dekoder faktörünü de unutmayalım ama çok DVD seyreden birisi değilsen o kadar da önemli bi faktör değil bir Audigy 2 ZS çoook çok işini görür , megaworks gayet iyi bir sistem ve eğer satıp daha iyisini alıcaksan multimedya bi sisteme vereceğin paraya bence yazık illaki alacaksan biraz daha para biriktir daha profesyonel sistemlere yönel derim
  • Selam, öncelikle sistemi neden değiştirmek istiyosun eğer DVD falan izleyim oyunlarda iyi performans alayım megaworks bunları yapamıyor dersen ozaman bir upgrade yapman gerekebilir z5500 de gigaworks de iyi setler 5500'ün dijital olması bir avantaj ama gigaworks'ünde 7.1 olma gibi bir avantajı var set alırken en önemli şey önceliklerini ve ihtiyaçlarını belirlemen.
  • Aynen katılıyorum.
    Bence de arada o kadar fiyat farkı olmasına rağmen alacağın sese değmeyecek. Pro. setlere yönelmelisin.
    quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

megaworks ü satacaksan yerine bence z5500 yada gigaworks alma , arada öyle vereceğin fiyat varkına değecek kadar ses farkı olmaz ; tamam ikisi de megaworks den daha iyi ama bence megaworks ü sattıktan sonra multimedya sistemlere değilde daha profesyonel sistemlere bak derim bose gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı fikirdeyim..
    quote:

megaworks ü satacaksan yerine bence z5500 yada gigaworks alma , arada öyle vereceğin fiyat varkına değecek kadar ses farkı olmaz ; tamam ikisi de megaworks den daha iyi ama bence megaworks ü sattıktan sonra multimedya sistemlere değilde daha profesyonel sistemlere bak derim bose gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Selam, öncelikle sistemi neden değiştirmek istiyosun eğer DVD falan izleyim oyunlarda iyi performans alayım megaworks bunları yapamıyor dersen ozaman bir upgrade yapman gerekebilir z5500 de gigaworks de iyi setler 5500'ün dijital olması bir avantaj ama gigaworks'ünde 7.1 olma gibi bir avantajı var set alırken en önemli şey önceliklerini ve ihtiyaçlarını belirlemen.

.................magesuko haklısın sistemi neyle kullanacağın çok önemli.......dvd p.de kullanacaksan gıgaworks bişey ifade etmez..ama z5500 dıgıtal olduğu için optik-koaksiyel çıkılarıyla cuk oturur.........işi gene gıgaworks-z5500 tartışmasına getirmeden,kevın_romeo arkadaşım alacağın seti bilgisayarda mı kullanacaksın..ve 7.1 sistem mi kurmak istiyorsun.?.. eğer öyleyse büyük bir salona 7.1 destekli ses kartıyla yada dekoderle gıgaworks iyi bir settir..bana kalırsa gıgayı alıp,ses kartı dekoder dergen çok pahalı gelecek...eğer dvdp .de kullanacam dersen z-5500 tam senlik...............sen önce 7.1 mi yoksa 5.1 kurmak istiyorsun tabiki 7.1 daha iyi ama seçimi sen yapacaksın..biz yazarız burda,önerimizide yaparız ama karar senin kararın,para senin paran..........z-5500 5.1 dıgıtal-gıga 7.1 analog bunlar farklı setler.....ama z5500 daha kullanışlı bir sistem iki şekildede....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 14 Haziran 2005, 19:42:27 >

• quote:

tabii ki ister z5500 al ister giga al fark olur ikisi de daha güçlü ama nerden baksan ikisine de 400 500 ytl gibi ekstradan bi miktar ödiyeceksin ve biraz daha fazla bass ve biraz daha fazla ses için , tabii z-5500 ün dekoder faktörünü de unutmayalım ama çok DVD seyreden birisi değilsen o kadar da önemli bi faktör değil bir Audigy 2 ZS çoook çok işini görür , megaworks gayet iyi bir sistem ve eğer satıp daha iyisini alıcaksan multimedya bi sisteme vereceğin paraya bence yazık illaki alacaksan biraz daha para biriktir daha profesyonel sistemlere yönel derim

..........+1
  • yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar....

sistemi sadece bilgisayarda kullanamk için alacaktım...ama verdiğiniz fikirlerde aradaki farka değecek bir performans olmadığını söylüyorsunuz....buna karşılık bende düşündüm taşındım ve pro bir sistem almaya karar verdim....(Denon Amplifier-Jbl spekear...)

herkese çok teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo

Arkadaşlar öncelikle özür dilerim....Çünkü en sevmediğim şeyi yapıyorum belki daha önceden var olan bir konuyu açıyorum ama nedeni malesef ARAMA ÇALIŞMIYOR!!!!!!!

Sorum şu Arkadaşlar Şuan da megaworks sahibiyim ve bir kaç ay içinde satıp yeni bir sistem almak istiyorum....bunun için aklımda GIGAWORKS yada Z5500 var ama hangisi daha iyi karar veremedim....

Z5500 e watt olarak Baktığımızda GIGAWORKS den daha aşağı bir rakam ortaya çıkıyor ama forumda z5500 hakkında çok olumlu cevaplar var...takıldım kaldım....biraz yardım lütfen....

Birde arkadaşlar bu GIGAWORKS fiyatına yakın başka tavsiye edeceğiniz ses sistemi varsa söyleyin lütfen....

Şimdiden teşekkürler....

GÜZEL ARKADAŞIM SENİN PARAN VARSA VE LOGİTECH 5500 İLE GİGAWORKS U BİR ARAYA KOYDUĞUN İÇİN PEK BİRSEY ANLAMIYORSUN GALİBA AMA OLSUN ÜZÜLME BEN GİGAWORKSU TEK GEÇERİM OLDUM OLALI SUNA SİNİRLENİRİM YOK PARASI FAZLAYMIŞ GİGANIN YOK SU YOK BU EĞER EVİN İÇİNDE DİSKO AÇMAK İSTİYORSAN BU BİR ESPİRİ GİGA AL BİRAZ DAHA PAĞLAŞTI AMA İMKANLARIN DOĞRULTUSUNDA ALMANI ÖNERİRİM BENDE VAR 550$ +kdv almıştım ama super bir set GERÇEKTEN İYİ BİR SES İSTİYORSAN AL KALDIKİ SES ÜZERİNE CREATİVENİN ÜZERİNE TANIMAM SES KARTI OLSUN DECODERİ OLSUN SUPER BİR CİHAZ ; KALDIKİ Z BEŞBİN BEŞYÜZ ALANLAR BİLE SETLERDEN DAHA İYİ SES ALMA PAHASINA CREATİVENİN MALZEMELERİNİ KULLANIYORLAR ÖRNEK SES KARTI:)(bana kimse yorum yapmasın burası logitech in formu değil ortak bir forum herkes kendi fikirlerini söylüyor)

• "GÜZEL ARKADAŞIM SENİN PARAN VARSA VE LOGİTECH 5500 İLE GİGAWORKS U BİR ARAYA KOYDUĞUN İÇİN PEK BİRSEY ANLAMIYORSUN GALİBA"

Bu cümle ne demek istiyor?
  • @tecnolog, ses kartı Creative kullanan birini zorla creative ses sistemi kullanmaya itecek cümleler kullanmışsın. Bir insan creative ses kartı kullanıyor diye başka ses sistemleri kullanamaz mı?
    Sen ne kadar fanatik yorumlar yazıyorsun, bu kadarı fazla artık..
  • yine bi creative,logitech kavgası cıkcak gibi

neyse konuya gelecek olursak,arkadaş zaten pro bi sistem almaya karar vermiş,yani tartışmak anlamsız
    ama bana sorucak olursanız ben 7.1 derdim,yani gigaworks.nedenide ben oyun hastasıyım ve benim için tiz bass tan daha onemli
    yani cevap sistemi hangi turlu kullanacagın ve beklentilerin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 17 Haziran 2005, 18:46:38 >
  • tabiki tylor kardesimiz doğru söylüyor adam kararını vermiş zaten benim ki sadece bir teklifti ayrca ben creatıve marka ses kartı alın pro yapın felan demedim kaldıkı zaten logitechz5500 alabilecek güçteki bir insan gigaworks ta alabilir yani konforlu klimalı full otamasyonlu bir sistem istiyorsanız elbette CREATIVE BUNLARI BEN DEĞİL HERKEZ SÖYLÜYOR sizin dediğiniz gibi bir sistemse logi o zaman kendi ses kartının da üreticisi olabilir murata binipte arabanın 300km hıza çıkması beklenemez dimi arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnolog -- 17 Haziran 2005, 19:25:28 >

• ABİ BANA DOĞRUYU SÖYLEYİN YAHU GERCEKTEN SAMİMİ CVP LAR BEKLİYORUM TAMAM BENİM NİYETİM KÖTÜ DEĞİL BURDA MARKA KARSILASTIRMASI YAPIYORUZ DİMİ BİR BAKIN SU RESİMDEKİ SETE YAA GERCEKTEN CREATİVE_____________________________________İLE______________________LOGİTECH ARASINDA BU KADAR FARK VAR EĞRİ DURUP DOĞRU KONUSALIM LOGİCİLER DE LOGİTECH FANATİĞİDİR AYRUICA NE GÜZEL KONUŞUYORUZ DİMİ

• görunuş olarakmı bu kararı veriyosun?
    quote:

Orjinalden alıntı: tecnolog

ABİ BANA DOĞRUYU SÖYLEYİN YAHU GERCEKTEN SAMİMİ CVP LAR BEKLİYORUM TAMAM BENİM NİYETİM KÖTÜ DEĞİL BURDA MARKA KARSILASTIRMASI YAPIYORUZ DİMİ BİR BAKIN SU RESİMDEKİ SETE YAA GERCEKTEN CREATİVE_____________________________________İLE______________________LOGİTECH ARASINDA BU KADAR FARK VAR EĞRİ DURUP DOĞRU KONUSALIM LOGİCİLER DE LOGİTECH FANATİĞİDİR AYRUICA NE GÜZEL KONUŞUYORUZ DİMİ

• quote:

Orjinalden alıntı: tecnolog

ABİ BANA DOĞRUYU SÖYLEYİN YAHU GERCEKTEN SAMİMİ CVP LAR BEKLİYORUM TAMAM BENİM NİYETİM KÖTÜ DEĞİL BURDA MARKA KARSILASTIRMASI YAPIYORUZ DİMİ BİR BAKIN SU RESİMDEKİ SETE YAA GERCEKTEN CREATİVE_____________________________________İLE______________________LOGİTECH ARASINDA BU KADAR FARK VAR EĞRİ DURUP DOĞRU KONUSALIM LOGİCİLER DE LOGİTECH FANATİĞİDİR AYRUICA NE GÜZEL KONUŞUYORUZ DİMİ

Bu adam ne yaptığını ne dediğini bilmiyor

• tecnolog özür dilerim ama BOŞ ve ANLAMSIZ konuşuyorsun Sonrada kıvırmaya çalışmışsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.