Bildirim
CREATİVE A500 5+1 set ve el titremesi:)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ciddi Ciddi soruyorsan bu pek normal değil sinirsel bir sorun olabilir.
Geçmiş olsun -
evet hocam gerçekten merak ettim şimdi titreme normal dimi?yani güm güm diye bass vururken titreme olmalı dimi etraftaki nesnelerde?ne kadar titreme olursa o kadar güçlü oluyo anlamında mı?quote:
Orijinalden alıntı: yüksel75
Geçmiş olsun -
Sistem G500 falan gibi olsa belki normal derdim ama A500 de pek maalesef normal değil.quote:
Orijinalden alıntı: kersoz
evet hocam gerçekten merak ettim şimdi titreme normal dimi?yani güm güm diye bass vururken titreme olmalı dimi etraftaki nesnelerde?ne kadar titreme olursa o kadar güçlü oluyo anlamında mı?
Alıntıları Göster -
şöyle diyeyim : titreme olayı çok az yani sadece çok yüksek ses açınca çıkıyor titreme.acaba bu kadar ufak bi titreme de normal midir?quote:
Sistem G500 falan gibi olsa belki normal derdim ama A500 de pek maalesef normal değil.
Alıntıları Göster -
O zaman normal olabilirquote:
şöyle diyeyim : titreme olayı çok az yani sadece çok yüksek ses açınca çıkıyor titreme.acaba bu kadar ufak bi titreme de normal midir?
Alıntıları Göster -
adamın canı sıkılmış dalga geçiyor abicim.quote:
O zaman normal olabilir
Alıntıları Göster -
bu sistemle olmaması lazım öyleyse sen benim odada müzik dinlerken kalp kırızı geçirir sinquote:
Orijinalden alıntı: etihus
adamın canı sıkılmış dalga geçiyor abicim.
Alıntıları Gösterozaman şaka biyana tikin falan mı var oda olabilir. nefes almanda bi darlaşmada oluyomu
-
:Dquote:
Orijinalden alıntı: BuStaNT
bu sistemle olmaması lazım öyleyse sen benim odada müzik dinlerken kalp kırızı geçirir sinozaman şaka biyana tikin falan mı var oda olabilir. nefes almanda bi darlaşmada oluyomu
Alıntıları Göster -
geçmiş olsun arkadaşım, en yakın sağlık kuruluşuna görünmeni tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: jeepers creepers
:D
Alıntıları Göster -
müzik dinlerken veya film seyrederken hoparlörlerden gelen ses dışında bir ses duyarsam çok rahatsız olurumquote:
evet hocam gerçekten merak ettim şimdi titreme normal dimi?yani güm güm diye bass vururken titreme olmalı dimi etraftaki nesnelerde?ne kadar titreme olursa o kadar güçlü oluyo anlamında mı?
Alıntıları Göster
sorun çıkaran nesneyi sağlamlaştırırım veya odadan uzaklaştırırım
seninde etraftaki nesnelerin titremesi bence iyi değil
forumdaki insanlar bunun nesiyle gurur duyarlar hala anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: kersoz
-
tik var galiba üstüne gitmeyim ,quote:
Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977
müzik dinlerken veya film seyrederken hoparlörlerden gelen ses dışında bir ses duyarsam çok rahatsız olurum
sorun çıkaran nesneyi sağlamlaştırırım veya odadan uzaklaştırırım
seninde etraftaki nesnelerin titremesi bence iyi değil
forumdaki insanlar bunun nesiyle gurur duyarlar hala anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: kersoz
Alıntıları Göster
bende 5500 dinlerken koltukta zıplıyorum boole zıp zıp , napiim tik işte
-
sen psikologa gıt
Basını cok acarsan kısık seste bıle tıtrer sadece elın tıtrese ıyı her yerın tıtrer
trubass ını kıs hem etrafındakılerı rahatsız etmemıs olursun hem kendını
sen boyle devam et... -
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
geçmiş olsun arkadaşım, en yakın sağlık kuruluşuna görünmeni tavsiye ederim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: unpop
koptum
-
5500 ü full ses dinlemeye denedim ama soft muzık le bole dıngır dıngır super gitti ama bı dj tıesto acım dedım son ses dna mın deoksiriboz şekeri kıpraştı o derece:Dquote:
Orijinalden alıntı: djefecanquote:
Orjinalden alıntı: unpop
koptum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: suganzm
tik var galiba üstüne gitmeyim ,
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: suganzm
tik var galiba üstüne gitmeyim ,
Hep beraber titriyoruzzz (bütün apartman)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 5 Ağustos 2008; 12:11:53 >
-
quote:
Geçmiş olsunquote:
Orjinalden alıntı: yüksel75
Geçmiş olsun
Doktora gitmelisin
-
nasıl bir titreme mause kayıyomu elinden merak ettimquote:
Orijinalden alıntı: Ulpianquote:
Orjinalden alıntı: yüksel75
Geçmiş olsun
Doktora gitmelisin
Alıntıları Göstermegaworks kullanıyorum bass vurduğunda hiç elimden mause kaymadı
-
bu set karıncayı bile sallayamaz:D:Dquote:
Orijinalden alıntı: by-onur
nasıl bir titreme mause kayıyomu elinden merak ettimmegaworks kullanıyorum bass vurduğunda hiç elimden mause kaymadı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 16 Ağustos 2008; 13:52:59 >
-
arkadaslar yapmayın yazık cocugn soyledıgı gercek olabılır benım bı arkadasmda oyle mesela arabama bındıgı zmn kesınlıkle muzk dınlemem ben ! tam olarak hastalıgın adı nedır bılmıyorum ama aslında hastalık bıle denmez ufak bı tik yada takıntı gıbı bısey yuksek sese alısık olmadıgından dolayı bı takım garıplıkler hıssedıyor... Arkadasım sesı yuksellttıgnde elınn tıtremesı normaldır bunye meselesı bu ısler bazıları yuksek seste dınleyemez etkılenır bazıları ıse yuksek sesten hoslanır mesela ben yuksek baslardan cokhoslanırım sesı actıgım zmn butun ıc organlarımın tıtremesını bası ıcımde hıssetmeyı ısterımquote:
Orijinalden alıntı: TheMatador2
bu set karıncayı bile sallayamaz:D:D
Alıntıları GösterBu konuda ses sıstemını ıyı secmen gerekır A500 hc kullanmadım fakat daha yumusak bassları olan bır sısteme yonelırsen daha ıyı olucaktır
Benzer içerikler
- elyaf nerede satılır
- woofer nedir
- bim transformers kulaklık
- ses bombası
- jbl flip 7
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X