Şimdi Ara

CREATİVE A500 5+1 set ve el titremesi:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hoparlör sistemini yeni kurdum.Şarkılıarda bass vuruşları yaparken mouse'u tutarken elimin titremesi normaldir dimi?Yani titreme herkeste oluyo dimi bass vuruşlarında?garip bi soru oldu ama merak ettim:)

• Ciddi Ciddi soruyorsan bu pek normal değil sinirsel bir sorun olabilir.
    Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Ciddi Ciddi soruyorsan bu pek normal değil sinirsel bir sorun olabilir.
    Geçmiş olsun
    evet hocam gerçekten merak ettim şimdi titreme normal dimi?yani güm güm diye bass vururken titreme olmalı dimi etraftaki nesnelerde?ne kadar titreme olursa o kadar güçlü oluyo anlamında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz

evet hocam gerçekten merak ettim şimdi titreme normal dimi?yani güm güm diye bass vururken titreme olmalı dimi etraftaki nesnelerde?ne kadar titreme olursa o kadar güçlü oluyo anlamında mı?

Alıntıları Göster
    Sistem G500 falan gibi olsa belki normal derdim ama A500 de pek maalesef normal değil.
  • quote:

Sistem G500 falan gibi olsa belki normal derdim ama A500 de pek maalesef normal değil.

Alıntıları Göster
    şöyle diyeyim : titreme olayı çok az yani sadece çok yüksek ses açınca çıkıyor titreme.acaba bu kadar ufak bi titreme de normal midir?
  • quote:

şöyle diyeyim : titreme olayı çok az yani sadece çok yüksek ses açınca çıkıyor titreme.acaba bu kadar ufak bi titreme de normal midir?

Alıntıları Göster
    O zaman normal olabilir
  • quote:

O zaman normal olabilir

Alıntıları Göster
    adamın canı sıkılmış dalga geçiyor abicim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihus

adamın canı sıkılmış dalga geçiyor abicim.

Alıntıları Göster
    bu sistemle olmaması lazım öyleyse sen benim odada müzik dinlerken kalp kırızı geçirir sin ozaman şaka biyana tikin falan mı var oda olabilir. nefes almanda bi darlaşmada oluyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuStaNT

bu sistemle olmaması lazım öyleyse sen benim odada müzik dinlerken kalp kırızı geçirir sin ozaman şaka biyana tikin falan mı var oda olabilir. nefes almanda bi darlaşmada oluyomu

Alıntıları Göster
    :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers creepers

:D

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun arkadaşım, en yakın sağlık kuruluşuna görünmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    müzik dinlerken veya film seyrederken hoparlörlerden gelen ses dışında bir ses duyarsam çok rahatsız olurum
    sorun çıkaran nesneyi sağlamlaştırırım veya odadan uzaklaştırırım
    seninde etraftaki nesnelerin titremesi bence iyi değil
    forumdaki insanlar bunun nesiyle gurur duyarlar hala anlamış değilim

quote:

Orjinalden alıntı: kersoz

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratTURAN1977

müzik dinlerken veya film seyrederken hoparlörlerden gelen ses dışında bir ses duyarsam çok rahatsız olurum
    sorun çıkaran nesneyi sağlamlaştırırım veya odadan uzaklaştırırım
    seninde etraftaki nesnelerin titremesi bence iyi değil
    forumdaki insanlar bunun nesiyle gurur duyarlar hala anlamış değilim

quote:

Orjinalden alıntı: kersoz

Alıntıları Göster
    tik var galiba üstüne gitmeyim ,

bende 5500 dinlerken koltukta zıplıyorum boole zıp zıp , napiim tik işte

• sen psikologa gıt
    Basını cok acarsan kısık seste bıle tıtrer sadece elın tıtrese ıyı her yerın tıtrer
    trubass ını kıs hem etrafındakılerı rahatsız etmemıs olursun hem kendını
    sen boyle devam et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

koptum

Alıntıları Göster
    5500 ü full ses dinlemeye denedim ama soft muzık le bole dıngır dıngır super gitti ama bı dj tıesto acım dedım son ses dna mın deoksiriboz şekeri kıpraştı o derece:D

• quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

Hep beraber titriyoruzzz (bütün apartman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 5 Ağustos 2008; 12:11:53 >

• quote:

Geçmiş olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

Geçmiş olsun

Doktora gitmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulpian

quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

Geçmiş olsun

Doktora gitmelisin

Alıntıları Göster
    nasıl bir titreme mause kayıyomu elinden merak ettim megaworks kullanıyorum bass vurduğunda hiç elimden mause kaymadı

• quote:

Orijinalden alıntı: by-onur

nasıl bir titreme mause kayıyomu elinden merak ettim megaworks kullanıyorum bass vurduğunda hiç elimden mause kaymadı

Alıntıları Göster
    bu set karıncayı bile sallayamaz:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 16 Ağustos 2008; 13:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

bu set karıncayı bile sallayamaz:D:D

Alıntıları Göster
    arkadaslar yapmayın yazık cocugn soyledıgı gercek olabılır benım bı arkadasmda oyle mesela arabama bındıgı zmn kesınlıkle muzk dınlemem ben ! tam olarak hastalıgın adı nedır bılmıyorum ama aslında hastalık bıle denmez ufak bı tik yada takıntı gıbı bısey yuksek sese alısık olmadıgından dolayı bı takım garıplıkler hıssedıyor... Arkadasım sesı yuksellttıgnde elınn tıtremesı normaldır bunye meselesı bu ısler bazıları yuksek seste dınleyemez etkılenır bazıları ıse yuksek sesten hoslanır mesela ben yuksek baslardan cokhoslanırım sesı actıgım zmn butun ıc organlarımın tıtremesını bası ıcımde hıssetmeyı ısterım Bu konuda ses sıstemını ıyı secmen gerekır A500 hc kullanmadım fakat daha yumusak bassları olan bır sısteme yonelırsen daha ıyı olucaktır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.