Şimdi Ara

Creatine hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gündür creatine kullanmaya başladım.Universal Creatine aldım marka olarak,yükleme falan yapmadım,on günlerde antrenman sonrası off günlerde Executor06 dediği gibi basit karb aldığım öğünümde olmak üzere 5 gr kullanıyorum.. Yanlız bilmiyorum psikolojik mi ama kullanmaya başladığım günden beri vücudum çok fazla idrar atmaya başladı,çok sık tuvalete gider oldum.. Gün içinde çok sıvı tüketiyorum su,elma suyu,ayran ve süt olarak ama creatine kullanmadan öncede böyleydim,böyle olması normal mi sizce arkadaşlar?

• Yüksek miktarda sıvı tüketiyorsan bu durum normaldir, kreatin normalde su atmanı değil tersine kaslarda su tutmana yardımcı olur :)
    idrarın renginde bir anormallik yoksa dert etmene gerek yok.
  • Bende 2-3 gündür universal kullanmaya başladım. Böbrekleri çalıştırdığından normalden biraz fazla evet. Ama çok su içiyorsan benim gibi ondan dolayı da oluyor. Sırf denemek için şişeye işedim dün akşam 500ml'yi doldurdum. Her seferinde de o kadar işiyorum, hatta bunu yazarken bile geldi şimdi gidiyorum işemeye.
  • İdrar renginde bi anormallik yok ama dediğim gibi creatine kullanmadan öncede bukadar sıvı tüketiyordum bukadar olmuyordu,creatine vucutta su tutucağına tam tersi atıyor şuan resmen =)
  • 4 hafta kullandım sana söyliyim göğüste 90 dan 100 e çıktım vücud çok hafif şişti yani creatinden başka mucizeler beklemeyin 1 2 hafta kullanmıcam yine inecek güç şişme vs
  • Ben inanılmaz bir mucize beklemiyorum ki,zaten bu beklentiyi karşılamıyor vs vs gibi birşey yazmadım =) Idrar konusunda böyle tetiklemesi normal mi onu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

4 hafta kullandım sana söyliyim göğüste 90 dan 100 e çıktım vücud çok hafif şişti yani creatinden başka mucizeler beklemeyin 1 2 hafta kullanmıcam yine inecek güç şişme vs

90 dan 100 e mı çıktı oha :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.