Şimdi Ara

CREA LCD TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
0
Favori
64.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sulokal

sn. -arven-

bu bahsettiginiz ozelliklerin hepsi,
    sirketin kalitesi veya guvenirliliği ile ilgili.
    urun kalitesi ile ilgili degil.

bize sunu soylemelisiniz,
    crea lcd'ler, iyidir, cunku ???
    kontrast
    cozunurluk,
    panel,(samsung, lg,..vs kimin panelini kullaniyorsunuz? )
    renk gamutu,
    yazilim teknolojisi

ve bunlarin, diger markalardan ustunluğu nelerdir.??

bunlara cevap verebilirseniz,
    bizde markaya, urettigi urunlere guvenebiliriz.
    kaliteli urun diyebiliriz...

Alıntıları Göster
    Bu sayfadan ürünün teknik özellikleri defalarca konuşuldu, karşılaştırmaları yapıldı....

Daha fazla detay içinhttp://www.crea.com.tr adresini ziyaret edebilir, yada 0216 444 CREA (2732) numaralı Müşteri hizmetlerimizi arayarak detaylı bilgiye kavuşabilirsiniz.

Panel konusunda "sayılmaztr" nickli arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış, yeterli olduğunu düşünüyorum.

AyrIca, yukarıdaki firma kalitesi dediğiniz "şey" ürün kalitesini de beraberinde getirir...

Bir süre sonra eminimki sizlerde bizlerle aynı ortak payda da buluşacaksınız,

Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ArveN_ -- 14 Eylül 2006; 16:40:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

quote:

1) Yukarıda zaten "Çin Malı" ile "Çin'de Üretilen Ürünler" arasındaki farkı anlattım.
    Tecrübelerim, gerçek "Çin Malı" alan insanların (hani ucuz ama kaliteli ya !!!) kapalı kapılar arkasında ağladığını gösteriyor bana.
    Ucuz fiyata kaliteli ürün diye bir olay yok. Buna Vestel de dahil, Beko da, Arçelik de...

2) Siz kendinizi CREA'yı savunmaya o kadar şartlandırmışsınız ki, benim söylediklerimi okumuyorsunuz herhalde.
    Ben en başından beri ne diyorum ?
    Eğer kalitesiz bir ürün alacaksam, aynı fiyata olduktan sonra, uzun yıllardır yerleşmiş altyapısı olan firmadan alırım, güven sorunu yaşamamak için diyorum; yani Vestel, Beko, Arçelik vs. vs. vs.

3) Kıs kıs gülmem sizi rahatsız ettiğine göre, siz herhalde KONT çalışanısınız, bu kadar kızmanıza gerek yok. Özgür bir platformda görüşlerimizi ifade ediyoruz o kadar
    Benim bilgisayarım hack'lenmiş değil mi
    Tüm web sayfaları düzgün çalışıyor, sadece Crea.com.tr'de sorun yaşıyorum, herhalde notebook'um HP Çin malı olduğundandır

1) tecrübelerinizin ya da dış ticaret uzmanı olmanızın burada bir önemi yok. Bu şekilde genellemeler yapmanız doğru değil.

2) Crea'yı veya herhangibir markayı savunduğum yok. Kalite değişken bir kavram size göre kalitesiz olan bişey başkasına göre kaliteli olabilir. Güven konusunda haklısınız kendi tercihiniz.

3) Sizin yazdıklarınıza veya mimiklerinize neden kızayım ki, bir web sitesine giremiyorsunuz diye olayı yine genellemeye çalıştınız ama sorunun sizden kaynaklandığı ortaya çıktı. Ayrıca bir web sitesinin kendine bağlanamayanları tespit edip hmmm acaba neden diye araştırması çok saçma bir görüş, kıvırmayın proxy mroxy. ben de proxy sitelerine giremiyorum çünkü yasak, napalım şimdi proxy sitesini işlerini yapmamakla mı suçlayayım.

4) Tanımadığınız kişileri siz sanırım KONT çalışanısınız şeklinde itham etmeyiniz. Size kimliğimi veya ne iş yaptığımı burda açıklamam. Çünkü ne çin malı satıyorum, ne Crea ile ne Vestelle, ne de Kont la hiçbir alakam yok. Kişisel olarak evime LCD almayı düşündüğüm için burdayım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yeknet
    3) Sizin yazdıklarınıza veya mimiklerinize neden kızayım ki, bir web sitesine giremiyorsunuz diye olayı yine genellemeye çalıştınız ama sorunun sizden kaynaklandığı ortaya çıktı. Ayrıca bir web sitesinin kendine bağlanamayanları tespit edip hmmm acaba neden diye araştırması çok saçma bir görüş, kıvırmayın proxy mroxy. ben de proxy sitelerine giremiyorum çünkü yasak, napalım şimdi proxy sitesini işlerini yapmamakla mı suçlayayım.

Kalın karakterle işaret ettiğim cümleyi yazan bir kişinin benim gözümde iletişim kurulacak bir değeri yoktur.
    Dolayısıyla, sizin yazdıklarınıza cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim. Hayatınızda başarılar dilerim.

CREA Konusunda Bazılarının Hoşuna Gitmeyecek Son Görüşlerim
    CREA çalışanları burada iyi niyetle, ki pozisyonlarını bilmiyorum, teknisyen de olabilirler, montör de olabilirler, pazarlama müdürü dahi olabilirler,
    markalarını savunmaya çalışıyorlar, ancak farkında olmadan imajlarına zarar veriyorlar.

Bunda sonra CREA benim gözümde kurumsallık imajını da kaybetmiştir; eğer bir firma çalışanlarının forumlarda yapacağı savunmalara kaldıysa,

İsmi lazım değil toplama notebook satan bir firma da, bu forumu müşteri hizmetleri departmanı gibi kullanıyordu (!)
    Sonra da kurumsallıktan, hizmet kalitesinden vb. bahsediyorlar.

Gördüğüm kadarıyla CREA'nın panel kalitesinden önce düzeltmesi gereken başka konular da var, herşeyin başı insan.

Kendi görüşlerimi aşağıdaki alıntı ile tamamlıyorum :

Hasan Dağı arpalıktır, eğer sapan sürerse,
    Her köylüden bir tavuk, eğer köylü verirse,
    İyi gidiş bu gidiş, eğer sonu gelirse...

Herkese ödediği paranın karşılığını aldığı keyifli alışverişler dilerim, sağlıcakla kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: _ArveN_

Bu sayfadan ürünün teknik özellikleri defalarca konuşuldu, karşılaştırmaları yapıldı....

Daha fazla detay içinhttp://www.crea.com.tr adresini ziyaret edebilir, yada 0216 444 CREA (2732) numaralı Müşteri hizmetlerimizi arayarak detaylı bilgiye kavuşabilirsiniz.

Panel konusunda "sayılmaztr" nickli arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış, yeterli olduğunu düşünüyorum.

AyrIca, yukarıdaki firma kalitesi dediğiniz "şey" ürün kalitesini de beraberinde getirir...

Bir süre sonra eminimki sizlerde bizlerle aynı ortak payda da buluşacaksınız,

Teşekkürler....

Alıntıları Göster
    sn arven,
    elestirmiyoruz.
    ogrenmeye calisiyoruz sadece.

daha once kontrast orani 600:1 yazili olan bu urunlerde,
    simdi 1600:1 yaziyor.

bunu da bize aciklar misiniz?
    urun mu gelistirildi?
    yada daha once yanlis mi yazilmisti ??

kimse on yargili degil,
    signore'u da bu forumdan tanirim.
    karalama yapacak bi arkadas degildir.
    hepimiz isteriz ki bi turk firmasi ciksin,
    montaj da olsa, burada istihdam saglasin,
    TR'den sarf malzemesi kullansin.

ama memleketim insani, TR urunlerinden cok cekti.
    yogurdu ufleyerek yiyor artik.
    sizlerde daha cok bilgi verin ki, bizler daha dogru algilayabilelim

• quote:

sn arven,
    elestirmiyoruz.

urun mu gelistirildi?

kimse on yargili degil,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sulokal

sn arven,
    elestirmiyoruz.

urun mu gelistirildi?

kimse on yargili degil,

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Elbette para verip alacağınız bir ürünü ekmek bile olsa nedir ne değildir diye irdelemelisiniz, bende öyle yapıyorum çünkü... Doğru olanda bu bence... Beni rahatsız eden sadece "kalitesiz" diye yargılanmak, bunun dışında elbette siz sormak bizde yanıtlamak zorundayız.

Ayrıca şu konuda da lütfen yanlış anlaşılmayalım sonuna kadar eleştiriye açığız, iyi yada kötü eleştiri olacak... ama karşı olduğum suçlamalar, karalamalar...

Teknik detaylarda belki bir yalnışlık olmuştur ama ürünün yayınlanmış olan bugün tarihli son kataloglarda bizi tercih eden yada etmeyi düşünen tüm alıcılara deklare ettiğimiz özellikleridir bunlar.

Bir şey daha söylemeden edemeyeceğim, burda bulunma sebebimiz müşteri desteği sağlamak değil yalnış/yanıltılmış bilgileri düzeltmek yada tamamlamak :) Burada konuşulanlar yada düşünülenler bizler için önemli ve jkaydadeğer olmasa emin olun kahkahalarla güler ve sayfayı kapatırdık... Ama buradaki her bir düşünceyi önemsiyoruz. Tabii bunun bir anlamı var mı bilmiyorum.

İyi kötü tüm düşünceler için sizlere teşekkür ederim :)

"Gördüğüm kadarıyla CREA'nın panel kalitesinden önce düzeltmesi gereken başka konular da var, herşeyin başı insan....." denilmiş....

Kişiliğe saldırıya girersek sanırım konu değişir ve bu bence hiç hoş bir tavır olmaz... Bizler burda medeni insanlar olarak bir üründen bahsediyoruz, biribrimizi kırmadan ve birbirimize saldırmadan beğenilerimizi dile getirip ürünü sorguluyoruz, mümkünse tartışmamızı bu çerçevede sürdürelim...Saygılı ve kaliteli insan olabilme becerisiyle....

Sevgiler & Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ArveN_ -- 14 Eylül 2006; 17:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _ArveN_

quote:

sn arven,
    elestirmiyoruz.

urun mu gelistirildi?

kimse on yargili degil,

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Elbette para verip alacağınız bir ürünü ekmek bile olsa nedir ne değildir diye irdelemelisiniz, bende öyle yapıyorum çünkü... Doğru olanda bu bence... Beni rahatsız eden sadece "kalitesiz" diye yargılanmak, bunun dışında elbette siz sormak bizde yanıtlamak zorundayız.

Ayrıca şu konuda da lütfen yanlış anlaşılmayalım sonuna kadar eleştiriye açığız, iyi yada kötü eleştiri olacak... ama karşı olduğum suçlamalar, karalamalar...

Teknik detaylarda belki bir yalnışlık olmuştur ama ürünün yayınlanmış olan bugün tarihli son kataloglarda bizi tercih eden yada etmeyi düşünen tüm alıcılara deklare ettiğimiz özellikleridir bunlar.

Bir şey daha söylemeden edemeyeceğim, burda bulunma sebebimiz müşteri desteği sağlamak değil yalnış/yanıltılmış bilgileri düzeltmek yada tamamlamak :) Burada konuşulanlar yada düşünülenler bizler için önemli ve jkaydadeğer olmasa emin olun kahkahalarla güler ve sayfayı kapatırdık... Ama buradaki her bir düşünceyi önemsiyoruz. Tabii bunun bir anlamı var mı bilmiyorum.

İyi kötü tüm düşünceler için sizlere teşekkür ederim :)

"Gördüğüm kadarıyla CREA'nın panel kalitesinden önce düzeltmesi gereken başka konular da var, herşeyin başı insan....." denilmiş....

Kişiliğe saldırıya girersek sanırım konu değişir ve bu bence hiç hoş bir tavır olmaz... Bizler burda medeni insanlar olarak bir üründen bahsediyoruz, biribrimizi kırmadan ve birbirimize saldırmadan beğenilerimizi dile getirip ürünü sorguluyoruz, mümkünse tartışmamızı bu çerçevede sürdürelim...Saygılı ve kaliteli insan olabilme becerisiyle....

Sevgiler & Saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _ArveN_

Forumlarda karşılıklı saygı ve sevgi çervesinde karşılıklı görüş alışverişine, tecrübe paylaşımına ne kadar önem verdiğimi tahmin edemezsiniz.

Benim yukarıdaki cümlem, bu forumda mesaj yazanların kişiliğini değil, CREA yönetimini, yani izlediği politikaları eleştiriyor.

Ben CREA yöneticisi olsam, çalışanlarımın firma hakkında forumlarda bu şekilde tartışmalara girmesine izin vermezdim;
    çünkü bir firmayı temsil edecek, yani potansiyel müşteri kitlesi ile iletişim kuracak kişilerin özel eğitim almaları gerekir.

Zaten tüm büyük ölçekli kurumsal firmalar bu konuya özen gösterirler, Çağrı Merkez'lerinde çalışacak kişiler de eğitimden geçerler,
    kaldı ki bir burada firmanın tanıtılmasını ve piyasadaki imajını konuşuyoruz.

Ben emeğe saygı duyarım; özellikle zorluklar içerisinde iyi birşeyler yapılmaya çalışılıyorsa, bu daha büyük takdire şayandır.

Son olarak, "kalitesiz" kelimesini ben "kaliteli olmayan, üretimi özensiz, sağı solu dökülen" anlamında kullanmıyorum.
    Belki daha seçici davranarak, "alt seviye özelliklere sahip" desem daha doğru olabilirdi.
    Bu Mercedes için de geçerli olabilir; A serisi de var S serisi de...
    20.000 Euro ödeyip A serisi Mercedes alan birisi, herhalde S serisinin özelliklerine sahip olduğunu düşünmez.
    Eğer CREA'nın panelleri bir Sony, Philips kadar kaliteli olsaydı, emin olun o fiyatlara satılmazdı.

Ben size Crea, Vestel, Arçelik, Beko gibi "alt seviye özelliklere" sahip markaların en temel pazarlama stratejilerini söyleyeyim,
    bu aslında Uzakdoğu'nun Avrupa'ya karşı izlediği politika :

Eğer Vestel, Crea gibi firmalar Sony, Philips ile aynı paneli kullanmaya çalışırlarsa, maliyetleri ve fiyatları artar; dolayısıyla aynı fiyata herkesin tercihi daha tanınmış markalar olur.
    Bunun için, alt seviye özelliklere sahip ürünleri, uygun fiyata pazara çıkartarak, kendilerine pazar yaratmaya çalışırlar.
    Olayın özeti budur. Ne Vestel ne Crea çıkıp biz Philips ile aynı kaliteye sahip demesin, pek inandırıcı olmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 14 Eylül 2006; 17:50:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Forumlarda karşılıklı saygı ve sevgi çervesinde karşılıklı görüş alışverişine, tecrübe paylaşımına ne kadar önem verdiğimi tahmin edemezsiniz.

Benim yukarıdaki cümlem, bu forumda mesaj yazanların kişiliğini değil, CREA yönetimini, yani izlediği politikaları eleştiriyor.

Ben CREA yöneticisi olsam, çalışanlarımın firma hakkında forumlarda bu şekilde tartışmalara girmesine izin vermezdim;
    çünkü bir firmayı temsil edecek, yani potansiyel müşteri kitlesi ile iletişim kuracak kişilerin özel eğitim almaları gerekir.

Zaten tüm büyük ölçekli kurumsal firmalar bu konuya özen gösterirler, Çağrı Merkez'lerinde çalışacak kişiler de eğitimden geçerler,

Ben emeğe saygı duyarım; özellikle zorluklar içerisinde iyi birşeyler yapılmaya çalışılıyorsa, bu daha büyük takdire şayandır.

Son olarak, "kalitesiz" kelimesini ben "kaliteli olmayan, üretimi özensiz, sağı solu dökülen" anlamında kullanmıyorum.
    Belki daha seçici davranarak, "alt seviye özelliklere sahip" desem daha doğru olabilirdi.
    20.000 Euro ödeyip A serisi Mercedes alan birisi, herhalde S serisinin özelliklerine sahip olduğunu düşünmez.
    Eğer CREA'nın panelleri bir Sony, Philips kadar kaliteli olsaydı, emin olun o fiyatlara satılmazdı.

Ben size Crea, Vestel, Arçelik, Beko gibi "alt seviye özelliklere" sahip markaların en temel pazarlama stratejilerini söyleyeyim,

Eğer Vestel, Crea gibi firmalar Sony, Philips ile aynı paneli kullanmaya çalışırlarsa, maliyetleri ve fiyatları artar; dolayısıyla aynı fiyata herkesin tercihi daha tanınmış markalar olur.
    Bunun için, alt seviye özelliklere sahip ürünleri, uygun fiyata pazara çıkartarak, kendilerine pazar yaratmaya çalışırlar.
    Olayın özeti budur. Ne Vestel ne Crea çıkıp biz Philips ile aynı kaliteye sahip demesin, pek inandırıcı olmazlar.

Alıntıları Göster
    Bilgilendirmeniz, bu konuda detaylı bilgisi olmayan arkadaşlar için oldukça faydalı olmuştur eminim... Teşekkürler....

Ama atladığınız bir şey var... hepimizin "sanal kimliklerinin" altında gerçek kimlikleri var, bu kapsamda da bizlerin ne tür eğitimler, seminerler aldıklarını yada nasıl değerlendirmelerden geçtiğimizi bilemezsiniz ( ki bu çok doğal) ama yalnış olan şu ki varsayımlar üzerinden doğrulara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Herneyse, konumuz bu değil....

bu forumda en çok merak edilen konu olan "paneller" hakkında bilgi paylaşabilmem şimdilik mümkün değil... şimdilik...

Ha unutmadan bende her sıradan ve özgür insan gibi forumlara katılma hakkımı kullanıyorum... Ve bildiklerimide sizlerle paylaşıyorum, ve sizlerdende yeni şeyler öğreniyorum.

Bu sebeple burada olmamızda bir yalnışlık yok.

Ayrıca 1.ağızdan bilgi almanın nesi kötü anlayamıyorum.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Kalın karakterle işaret ettiğim cümleyi yazan bir kişinin benim gözümde iletişim kurulacak bir değeri yoktur.
    Dolayısıyla, sizin yazdıklarınıza cevap vermeye tenezzül bile etmeyeceğim. Hayatınızda başarılar dilerim.

Şunu bilin sizinle iletişim kurmak isteyen yok, burası herkesin özgürce fikirlerini yazdığı ve tartıştığı bir forum. Kıs kıs gülme işaretleri, kindyroo çıkıyo diye alaycı ifadeler kullanan ben değilim yine de büyük incelik göstermişsiniz. Araya girdiğim için kusuruma bakmayın. Size de iyi günler forum sayesinde kendinizi geliştiriyosunuz belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

quote:

Şunu bilin sizinle iletişim kurmak isteyen yok, burası herkesin özgürce fikirlerini yazdığı ve tartıştığı bir forum. Kıs kıs gülme işaretleri, kindyroo çıkıyo diye alaycı ifadeler kullanan ben değilim yine de büyük incelik göstermişsiniz. Araya girdiğim için kusuruma bakmayın. Size de iyi günler forum sayesinde kendinizi geliştiriyosunuz belli.

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşların malın iyi veya kötü olduğunu zaman gösterecek daha çok kişiye ulaşınca görücez. Boş yere crea nolacak diye tartışmayalım. Ben 37" Crea aldım ve çok memnunum ürün contrast oranı internette 600:1 yazıyor ama kitapçıkta 1200:1 bencede 1200:1 çünkü 1200:1 contrastlı eski lcd televizyonum philipsten daha net ve parlak bu tv. Ve bence bir önceki televizyonumdan daha iyi. Adana da 37" wireless vestel ile 37" Crea'yı yanyana gördüm bence Crea bariz bi şekilde daha iyi gösteriyordu aynı kaynaktan gelen görüntüyü. Aynı şekilde 42" Crea'yı Teknosada gördüm görüntüsü hiç hoşuma gitmedi. 37" olan modelin PC outu çok kalite DVI ile bağlıyorum ve cam gibi görüntü alıyorum ghosting vss gibi problemlerle philips LCD tv de daha çok karşılaşıyordum. Son olarak Crea 'da optic digital ses çıkışı var yani bağla Z-5500 digiturke izle filmleri cillop gibi. Şimdilik izlenimlerim böyle boşverin markayı tartışmayı malı konuşalım sonuç olarka bizi ilgilendirek tek tarafı fiyat/performans oranı gerisi hikaye.

• quote:

sn arven,
    elestirmiyoruz.

urun mu gelistirildi?

kimse on yargili degil,

Alıntıları Göster
    quote:

urun mu gelistirildi?

Yanlışlık yok, kodlar farklı. 600:1 olanlar HDReady özellikli seri idi.
    1600:1 olanlar ise HDMI özellikli yeni seri.

Çıkışlarını kontrol ederek daha kolay farkedebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: airfatih

Ya arkadaşların malın iyi veya kötü olduğunu zaman gösterecek daha çok kişiye ulaşınca görücez. Boş yere crea nolacak diye tartışmayalım. Ben 37" Crea aldım ve çok memnunum ürün contrast oranı internette 600:1 yazıyor ama kitapçıkta 1200:1 bencede 1200:1 çünkü 1200:1 contrastlı eski lcd televizyonum philipsten daha net ve parlak bu tv. Ve bence bir önceki televizyonumdan daha iyi. Adana da 37" wireless vestel ile 37" Crea'yı yanyana gördüm bence Crea bariz bi şekilde daha iyi gösteriyordu aynı kaynaktan gelen görüntüyü. Aynı şekilde 42" Crea'yı Teknosada gördüm görüntüsü hiç hoşuma gitmedi. 37" olan modelin PC outu çok kalite DVI ile bağlıyorum ve cam gibi görüntü alıyorum ghosting vss gibi problemlerle philips LCD tv de daha çok karşılaşıyordum. Son olarak Crea 'da optic digital ses çıkışı var yani bağla Z-5500 digiturke izle filmleri cillop gibi. Şimdilik izlenimlerim böyle boşverin markayı tartışmayı malı konuşalım sonuç olarka bizi ilgilendirek tek tarafı fiyat/performans oranı gerisi hikaye.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar

Crea çalışanı arkadaşımızın burada bzimle olması, yardımcı olmaya çalışması, bizler için bulunmaz bir niğmet. keşke her markanın yetkilisi burayı ara sırada olsa ziyaret etse.
    sağol menekşe.

CREA Türk markası olarak bizlere hizmet sunuyor. Büyüyecek ve umarın Türkiyenin önemli isimlerinden biri olacak bu yolda çok hızlı koşuyor hepimiz farkındayız.

Pc tarafında rakiblerini HP, DELL olarak belirlemiş bir marka CREA.
    Mp3 Player ları üst segment.
    LCD Tv lerde özellik olarak fiyat avantajı sunuyor. Bu kalitesiz oluşundan değil piyasaya girmesi gerektiğinden böyle . Diğer markalar gibi %20 kar değil % 3-4 kar marjı koyuyor arkasında KONT var finansal sıkıntısı yok.
    Daha iyi yerlerde olacak eminim

Teşekküler menekşe
    Teşekkürler CREA :::

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: signore

Şüpheliyim.

quote:

İşte o size düşmez. En fazla ürünü satın almazsınız.

quote:

Sizinle çalışmadığımız için minnettarız.

quote:

Alınmadığını nereden biliyorsunuz.

quote:

Şu söyledikleriniz bide tavrınıza yansısaydı, boşu boşuna 2 forum sayfası , bu kadar elektriklenmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnow

merhaba arkadaşlar

Crea çalışanı arkadaşımızın burada bzimle olması, yardımcı olmaya çalışması, bizler için bulunmaz bir niğmet. keşke her markanın yetkilisi burayı ara sırada olsa ziyaret etse.
    sağol menekşe.

CREA Türk markası olarak bizlere hizmet sunuyor. Büyüyecek ve umarın Türkiyenin önemli isimlerinden biri olacak bu yolda çok hızlı koşuyor hepimiz farkındayız.

LCD Tv lerde özellik olarak fiyat avantajı sunuyor. Bu kalitesiz oluşundan değil piyasaya girmesi gerektiğinden böyle . Diğer markalar gibi %20 kar değil % 3-4 kar marjı koyuyor arkasında KONT var finansal sıkıntısı yok.
    Daha iyi yerlerde olacak eminim

Teşekküler menekşe

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: scorpionnow

merhaba arkadaşlar

sağol menekşe.

LCD Tv lerde özellik olarak fiyat avantajı sunuyor. Bu kalitesiz oluşundan değil piyasaya girmesi gerektiğinden böyle . Diğer markalar gibi %20 kar değil % 3-4 kar marjı koyuyor arkasında KONT var finansal sıkıntısı yok. Daha iyi yerlerde olacak eminim

Teşekküler menekşe

Reklam yapmak istiyorsanız foruma BANNER ile reklam verin;
    böyle yeni kullanıcılar açıp (mesaj sayısı : 1 !) CREA hakkında olumlu şeyler yazarak (benim gözümde) seviye düşürüyorsunuz.

@sayilmaztr
    Yazdıklarınıza tek tek cevap vermek için uğraşmayacağım, çünkü sonu gelmez bu işi; karşılıklı tartışma sürer gider.

Daha bu forumdaki herhangi bir üyenin (ben dahil) CREA için potansiyel müşteri olduğunun,
    buradaki her üyenin çevresindeki insanları CREA hakkında olumlu veya olumsuz yönlendirebileceğinin farkında değilsiniz ki,
    kişisel tartışmalara giriyorsunuz ve husumet oluşturuyorsunuz.

Hiç düşündünüz mü, eğer art niyetli biri olsaydım CREA hakkında ne kadar olumsuz reklam yapabilirim çevremdeki insanlara ?
    Tabi bunları özümseyebilmek için herhalde CREA'nın verdiği eğitimlerin kapsamını biraz daha genişletmesi gerekiyor.
    Kimsenin kötülüğünü istemem ama, maalesef bu düşünce sistemiyle ileriye büyük adımlar atılabileceğini sanmıyorum.

Neyse, belki ben hatları karıştırıyorum ve sizleri uluslararası firmalar ile karşılaştırıyorum.
    Demek ki elma ile elmayı, armut ile armutu kıyaslamak gerekiyor. Sonra ekşi erik neden tatlı değil diye şikayet etmek boşuna oluyor.

Yine pek bilinen deyişle mesajımı sonlandırıyorum :
    Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayarı, büyük insanlar fikirleri tartışırlar.

Herkese çalışma hayatında başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 15 Eylül 2006; 10:10:51 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scorpionnow

merhaba arkadaşlar

sağol menekşe.

LCD Tv lerde özellik olarak fiyat avantajı sunuyor. Bu kalitesiz oluşundan değil piyasaya girmesi gerektiğinden böyle . Diğer markalar gibi %20 kar değil % 3-4 kar marjı koyuyor arkasında KONT var finansal sıkıntısı yok. Daha iyi yerlerde olacak eminim

Teşekküler menekşe

Reklam yapmak istiyorsanız foruma BANNER ile reklam verin;
    böyle yeni kullanıcılar açıp (mesaj sayısı : 1 !) CREA hakkında olumlu şeyler yazarak (benim gözümde) seviye düşürüyorsunuz.

@sayilmaztr
    Yazdıklarınıza tek tek cevap vermek için uğraşmayacağım, çünkü sonu gelmez bu işi; karşılıklı tartışma sürer gider.

Daha bu forumdaki herhangi bir üyenin (ben dahil) CREA için potansiyel müşteri olduğunun,
    buradaki her üyenin çevresindeki insanları CREA hakkında olumlu veya olumsuz yönlendirebileceğinin farkında değilsiniz ki,
    kişisel tartışmalara giriyorsunuz ve husumet oluşturuyorsunuz.

Hiç düşündünüz mü, eğer art niyetli biri olsaydım CREA hakkında ne kadar olumsuz reklam yapabilirim çevremdeki insanlara ?
    Tabi bunları özümseyebilmek için herhalde CREA'nın verdiği eğitimlerin kapsamını biraz daha genişletmesi gerekiyor.
    Kimsenin kötülüğünü istemem ama, maalesef bu düşünce sistemiyle ileriye büyük adımlar atılabileceğini sanmıyorum.

Neyse, belki ben hatları karıştırıyorum ve sizleri uluslararası firmalar ile karşılaştırıyorum.
    Demek ki elma ile elmayı, armut ile armutu kıyaslamak gerekiyor. Sonra ekşi erik neden tatlı değil diye şikayet etmek boşuna oluyor.

Yine pek bilinen deyişle mesajımı sonlandırıyorum :
    Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayarı, büyük insanlar fikirleri tartışırlar.

Herkese çalışma hayatında başarılar dilerim.

Alıntıları Göster
    crea türk markasıyız diye övünmemeli bence, çünkü türk markası türk ismi taşır
    türk firması olarak lanse edebilirler kendilerini, ama türk markası demesinler, Atatürkün kemikleri sızlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

türk firması olarak lanse edebilirler kendilerini, ama türk markası demesinler, Atatürkün kemikleri sızlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Valla o konuda malesef popüler kültüre yakalanmış gidiyoruz bunu marka olark değil genel olarak bakıyosun adam bi kafe açıyo manası yok bilmem ne manasına gelen bi şey koyuyo insanlar ismini söyliyemiyo doğru dürüst ama bu daha çok müşteri çekio bizim gözümüz dışarda olduğu içinmidir nedir anlamadım ben olsam paşa die lcd markası çıkartırım Paşa Paşa izlerim :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: TikaMasala

Alıntıları Göster
    ne kadar değişik insanlar var ...neleri tartışıyoruz olaylar ne boyutlara gelior..özgür bir ulkede yasıyoruz isteyen istedii markayı alma özgürlüğüne sahip..bana burda crea nın reklamı yapıldıu diye crea almam yada crea yı kotulediniz diye almamzlık ta yapmam....zekası olan herkez bunu düşünebilir insanlar koyun olmadıkca...

• quote:

Orijinalden alıntı: realpassion

quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Valla o konuda malesef popüler kültüre yakalanmış gidiyoruz bunu marka olark değil genel olarak bakıyosun adam bi kafe açıyo manası yok bilmem ne manasına gelen bi şey koyuyo insanlar ismini söyliyemiyo doğru dürüst ama bu daha çok müşteri çekio bizim gözümüz dışarda olduğu içinmidir nedir anlamadım ben olsam paşa die lcd markası çıkartırım Paşa Paşa izlerim :D:D

Alıntıları Göster
    CREA isminin tercih edilmesi herhalde milyonlarca Türk insanının ön yargılarını değiştirmek (veya değiştirmeye çalışırken başarısızlığa uğramak)
    yerine verilen bir karar herhalde.

Gönül mutlaka Türk ismi görmek istiyor ama, sonuçta bence çok da eleştirilecek bir durum değil;
    tabi bir biz Türk markasıyız şeklindeki vurgulamalar devam etmediği sürece.

• quote:

Orijinalden alıntı: okembi

ne kadar değişik insanlar var ...neleri tartışıyoruz olaylar ne boyutlara gelior..özgür bir ulkede yasıyoruz isteyen istedii markayı alma özgürlüğüne sahip..bana burda crea nın reklamı yapıldıu diye crea almam yada crea yı kotulediniz diye almamzlık ta yapmam....zekası olan herkez bunu düşünebilir insanlar koyun olmadıkca...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: okembi

Sizin yaklaşımınız en doğrusu; fakat herkes aynı bilgi & tecrübe seviyesinde değil ve ben kendi çevremden de biliyorum,
    sadece forumda okuduklarına göre karar veren (sattığı cihazın ismini bile söyleyemeyen satıcıların önerilerine göre cihaz alanları saymıyorum bile)
    her okuduğu olumlu & olumsuz mesajdan çok etkilenen insanların sayısı,
    sizin gibi kendi başına analiz yapıp bir karara varabilen insanlardan çok daha fazla.

• quote:

Alıntıları Göster
    Sonuçta burdaki verilen bilgilerin ve paylaşılan görüşlerin hepsi yönlendiricidir. (iyi yada kötü) sonuçta akıllı bi insan tavsiyelere gözü kapalı inan değil gidip onu birer bir test edip onayylayıp kararını ona göre veren insandır zaten bu forumda hiç kimse biri bu almayım yada mutlaka bunu alın dedi die gidip gözü kapalı bunu yapacak değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: realpassion

Sonuçta burdaki verilen bilgilerin ve paylaşılan görüşlerin hepsi yönlendiricidir. (iyi yada kötü) sonuçta akıllı bi insan tavsiyelere gözü kapalı inan değil gidip onu birer bir test edip onayylayıp kararını ona göre veren insandır zaten bu forumda hiç kimse biri bu almayım yada mutlaka bunu alın dedi die gidip gözü kapalı bunu yapacak değildir.

Alıntıları Göster
    bu sebepten dolayı da bırakın insanlar yorumlarını yapsın kimse kimseye sen oranın çalışanısın reklamyapıyorsun gibi gereksiz mevzulara girmesin herkez birşeylerin farkında zaten ineti forunları okuyacak kadar kullanabilen bir insanın neyin dogru neyin yalan olduğunu az da olsa farkına varabileceğini düşünüyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

• quote:

bu sebepten dolayı da bırakın insanlar yorumlarını yapsın kimse kimseye sen oranın çalışanısın reklamyapıyorsun gibi gereksiz mevzulara girmesin herkez birşeylerin farkında zaten ineti forunları okuyacak kadar kullanabilen bir insanın neyin dogru neyin yalan olduğunu az da olsa farkına varabileceğini düşünüyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: realpassion

Alıntıları Göster
    her türlü görüşe açığız yeterki SEVGİ SAYGI çerçevesinde olsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.