Şimdi Ara

Crc Değeri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar son 1 aydır loglara ne zaman baksam çok yüksek değerde crc oluyor ve online oyunlarda (genellikle csgo) sürekli %2 packet loss ile oynuyorum arada artsada hiç 0 olmadı şuan. Eskiden böyle değildi 4 aydır şehir dışındaydım ve gelmeden önce vdsl e geçiş işlemi başlattım bununla alakası varmıdır? Bilgisi olan varsa sevinirim zira müşteri hizmetleri birşey bilmiyor. Normal bir gezintide saatte yaklaşık olarak 30000 crc değeri artıyor.
     Crc Değeri Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 4 Ekim 2016; 12:10:39 >







  • Geçişlen ne alakası var olayın ikisi bambaşka bir iş hattın şuan sınırda calıştığı için rahat calışmıyor vdsl olacağınıda zannetmiyorum iç tesisat veya prensibalda problem yoksa.
  • Önceden sorun yoktu ve modemi bina girişindende denediğimde aynı değerler ve aynı oranda crc artışı oluyor. Sorun tesisatta değil. Snr 7 olsada 18 olada hatta 0.3 olsada sonuç aynı. Bana söylenen vdsl geçiş sürecinde yavaşlama ve kopma yaşanabilir diyordu mh.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 4 Ekim 2016; 12:48:40 >
  • Müşteri hizmetlerinin her dediğine inanma onlara kalsa modemi niye elektrikğe bağladınız der vdsl geçiş alttarafı port değişikliği 5-10 dk lık iş türk telekom müdürlüğüne gidip işin aslını öğren.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.