Şimdi Ara

Crazy Tao SS'li Rehber (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok güzel bi oyun oyunun yarisini cözdüm sayilir birazda ingilizcem ii ayiptir sölemesi cok eylenceli bi oyun 35 lvl oldum suan hayvanlarimda 45 lvl suan bir tane mavi yumurta bbuldum ve o büyüdü icinden cikan hayvan direk markete 6mden satilabilio özel hayvanmıs bu hayvanın sekli mavi su seklinde cok sansliyim
  • h.o birde pet bookların ne işe yaradığını bilen var mı?
  • sanırım onlar snn seviyen 50ye geldiinde hayvanlarının şeklini deiştirio mesela pet bookdan fil çıktı kopek hayvanın file donuşuo sanırım bu
  • Öyle olucağını sanmıyorum bende cok cıktı o üzerinde pet resimi vardır o pet den sende varsa 50 lvl de kullanabilioyusn o petine bişey oluyodur bu arada bende indirip başlasammı diye düşünüyorum Hala oynayan varmı ve server hala 1 tanemı var fazla varsa hangı serverdesiniz
  • tek server öyle oldunu sanmiosun ama öle haberin olsun
  • tek server var
  • Voyage Century ye bakıyorum şimdi güzele benziyo napcamı şaşırdım
  • ben gateden geçerken oyun fonuyor ve oyun atıyor sizdede oluyor mu?
  • ilk defa gittin haritalarda öle oluo ne yazikki
  • 20-25 itemler nerde satılıyor acaba
  • teleporter die biri var her sehirde 2kla isinlanican yerde istediin itemler var 4k olan yerde 30-50 itemler var suan 50 üstü item yerini arıorum bulurum ins
  • yeniden başlıcakmıyız oyuna mystical?
  • ben oyunun yarisi cödüm ama oyun güzel deil 25 lwl itemler isinlanarak alinio +50 itemlerde 33 lwl itemler check botoo mu ne var ordan ama oyun güzel deil gelin warrock oynayalim
  • ya ne warrocku gel talisman onlineye ya
  • oyun gayet güzel yeterince cözememissin ozaman warrockmu oynuorsun betadayken oynuourdum ozamanlar gayet güzeldi betadan cikti oyunda hacksiz adam hilesiz adam kalmadi sürekli lag oynanmaz halde
  • Umut başlıcağımı sanmıyorum.Ama Talisman Online'de sıkmaya başladı.Adam gibi bi oyun bulsam süper olucak ya
  • warrocku sallayin talisman online nasi bisi ona bakcam ya dandirik oyunlar hepsi bi düzgün oyun yok ya
  • aynen ya
  • Eudemons mu bumu iyi.Eudemons la tipa tip benziyor.Eudemons da 44 lvl magem var. sizde bumu eudemons mu
  • Crazy Tao bence daha güzel anime seviyosan Crazy Tao sevmiyosan Eudemons
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.