Şimdi Ara

Crazy Tao SS'li Rehber (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arklar oyunu full screen yapamıyorum.options tan bulamadım bi turlu :S
  • windows mode ile full screen her pc göre deişio.ayarı yoq bndede full scren cıkıo ama bn windows mode istiom mlsf full scren oynuorm
  • Bir soru sormuştum oyun 3D mi ekran her yöne hareket edebiliyor mu?
  • evet oyunda windows mode veya full screen secenegi yok.ilginc bence biran once duseltmeleri lasım.bendede windows mode de acıldı ole kaldi...

arkadaslar monster lardan kapalı itemler cıkıyor.bunları acıp gormek icin ne yapmam lasım acaba, oyunda baya dolastım ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fault -- 25 Şubat 2008; 12:00:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fault

evet oyunda windows mode veya full screen secenegi yok.ilginc bence biran once duseltmeleri lasım.bendede windows mode de acıldı ole kaldi...

arkadaslar monster lardan kapalı itemler cıkıyor.bunları acıp gormek icin ne yapmam lasım acaba, oyunda baya dolastım ama bulamadım.

Dediğini anlamadım image olarak koyarsan sevinirim...
  • fault-- arkadasım pc ayarlar ozelliklerden ekranı 800x600 veya 1024x768 yapmayı dene oyle tam ekran oluyor ...

OnlineGamer-- bu tur oyunları ceviremiyorsun saga sola sadece zoom ozelligi var...
  • 3m3g3 s4yg1
    Bide online oyunların yaşı olmaz
    Rehber güzel olmuş gelicek ay bende yüklicem
  • ben hatch için bi yol buldum yumurta aldığınızda pet yerinden yumurtayı yana geçirinbulk hatcha sonra bir saaat sonra çatlıyo ben orada 5 tane çatlattım hatta biri özel yumurta çıktı holy dragon(ama holy dragonun yumurtası farklı ymurta düştüğünde yazıyo egg demiyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rith -- 20 Ağustos 2008; 11:09:11 >
  • bu oyun resmen eudemonsun kopyasıhık demiş burnundan düşmüş başka dicek bişey yok
  • charı açtım ama oyuna girerken oyundan atıyor sizdede aynı oluyor mu? birde oyunun sistem özelliklerini söyleyin
  • ben hiç cartoon tarzı bi oyun oynamadım bide deneyelim belki hep aradığımız eğlebce bundadır (sınırsız internetin faydaları) bende geliyom nick tabiki level21 olacak
  • oyun güzelmiş bnde yükledim kurdum zevkli oyun halada oynuorum
  • Bu oyunun rehberini yapalı kaç ay geçmiş bea :D Hala oynuomusunuz :D Takıldığınız yerleri sorun aklımda kaldıgı kadar yardımcı olurum.
  • Bende şu an indiriyorum forumlaradn bir kac işime yarıcak bilgi buldum
    oyuna başlıyacaklar yada arkadaş arayanlar
    charmrage@windowslive.com ekleyin konusalım
  • eğer iserseniz yardım ederim 18 lvl magem var buarada pm ElementalNova
  • ya ben bu oyunda cogu seyi anlayamadim bana yardim edin oyundaki nick B€rke 19 lwl warrior oldum ama pm nasil atilio ögrenemedim yaf pm nasil atilio?
  • Pm atma nasıldı valla unuttum.Hatta vazgeçtim bana sormayın iyi bilen birine sorun en iyisi
  • ben warior u biraktim mage actim 34 lwl mage im oldu ama oyunu hala ögrenemedim ya 31 lwl silahlar falan nerde satilio bulamadim 25 lwl silahla geziom yardim
  • Oyun çok zor anlaşılıyo doğrudur bulamaman.Bi kaç şehir gez bulursun teleport cu vardı ordan ışınlan biyerlere bak shoplara işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewtwo_1010

ben hatch için bi yol buldum yumurta aldığınızda pet yerinden yumurtayı yana geçirinbulk hatcha sonra bir saaat sonra çatlıyo ben orada 5 tane çatlattım hatta biri özel yumurta çıktı holy dragon(ama holy dragonun yumurtası farklı ymurta düştüğünde yazıyo egg demiyo)

o holydragonu bana satsana bide bisi dicem ben herkez buraya ismini yazsin beraber parti kurup kasalim sonra mesela benimkisi Berk€
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.