Şimdi Ara

Crazy Tao SS'li Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a Arkadaşlar.Baska bi topic'de verdiğim Crazy Tao kısa rehberi şimdi geniş bi halde
    sizlere sunuyoruz.Teker Teker BaŞlıyayım.

OYUNUN SİTESİ,DOWNLOAD,ACCOUNT

Oyunun Sitesi :http://ct.91.com/index
    Download İçin :http://ct.91.com/download/client.shtml
    Account İçin :http://account.91.com/common/signup.aspx?url=http://ct.91.com/&flag=ct

Account açtıktan sonra aktivite etmek gerekmiyor,direk login olup başlayabilirsiniz.
    Client 623MB'dır.Flashget ile indirmenizi tavsiye ederiz.

Şimdi,oyunu indirdik ve yükledik.Sıra geldi login olup karakter açmaya.

KARAKTERLER VE CLASS'LAR

4 Çeşit Karakter Bulunmaktadır. 2si Boy ve Gril 2si Man ve Woman Şeklindedir.

2 Çeşitte Class Bulunmaktadır. Warrior Ve Mage

Simdi Bunlardan Birini Seçtikten Sora Oyuna Başlayabiliriz.

CANAVARLARA SALDIRMA,SKILL,PET,ÖZEL ATAK,ZIPLAMA

Oyuna Başladıgımızda Bize 2 Pet Verilmektedir.SS de Görüldüğü Gibi.Pet'imizi Cıkarmak İçin Sum Yazan Yere Basıcaz.Pet Summon'luyken Geri Cıkarmak İçin Dism tusuna Basmanız YeterLidir.
     Crazy Tao SS'li Rehber

Canavarlara Saldırmak İçin;

Warrior isek Canawarlara Mause ile tıklarsak karakterimiz canawara atak yapar.
    Mage isek Size 1 lwl de Bi Skill veriyor.Mausumuzla canawarın ustune getiriz ve skile basarız.Maus Hangi Canawarın Üstünde Duruyorsa Skill O Canawara Atak Yapar.

Yeni skiller İçin SS'de Gördüğünüz N.P.C'nin Shopunu Acarız.Orda Skill Kitapları Vardır.Bu kitaplardan lwl'inize göre olanlari alın we invitorye basarak sağ tıklayın.skill yerinde cıkıcaktır.
     Crazy Tao SS'li Rehber

ÖzeL Atak dediğim Expinizin Üstünde Bulunan Kırmızı Yer Dolunca Sağ Alt Köşede Skiller cıkıcaktır.Orda Cıkan Skile bi kere tıklayınca O skilleri Kırmızı Yer Bitene Kadar Kullanabilirsiniz.

EGG'LER

Canawarlardan cok nadir egg duşmektedir.Eğer Egg düşürürsek alttaki SS deki NPC'ye gidip use hatchet yazısına basın we sizin pet sayfası we actınız yer cıkıcaktır.
     Crazy Tao SS'li Rehber

Sizin Pet Sayfanızda bulunan Egg i Tutarak Acılan Hatchet Yerine Bırakın.12 Saat Sora Egg'iniz Kırılmış Olucaktır.12 Saat Sora Aynı Adama Gidin Aynı Yere Basın Egg Orda Olucaktır.Egg'in Üstüne Geldiğinizde Kaç Saat Kaldığını Söylemiyorsa Kırılmıştır.Kırıldıysa Tutarak Pet Yerine Koyun Ve Orda Petinizi Görürsünüz.Sadece 2 Tane Pet Summon'laya bilirsiniz.2 den Fazla Pet summonlayamassınız.

ZIPLAMA

Zıplamak İçin Ctrl'ye Basılı Tutup Atlıcanız Yere Mause İle Tıklayarak Atlayabılırsınız.

Şimdilik Anlatabileceğimiz Bu Kadardır.Oyunu İyice Çözdükten Sora Buraya Yazamadıgımız Bilgileri Size Aktarmaya Dewam Ediceğiz.Herkezi Oyuna Bekliyoruz.Her Türlü Sorularınızı Sorabilirsiniz.Her Fırsatta Cevaplamaya Çalışacağız.

Benim Oyundaki Nick : NovaTowN
    Bredn Nick : BrednTR

Ben : mystical_andreams@hotmail.com
    Bredn :kubilaykahveci@hotmail.com
    Alıntı Değildir.Kendi Emeğimizdir.Herkeze İyi Oyunlar.İyi Eğlenceler

By : MysticaLAndreams & BrednHG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 24 Ağustos 2008; 15:35:56 >

• yes süper oyun herkeze tavisye ederim bu oyun için kotamı bile aştırttım düşünün :D
  • @MysticaLAndreamS

bu sefer iniyor
  • bu aynı mixmaster,benzerlik hat safhada:Dama emeğe saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 20 Şubat 2008; 19:09:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

@MysticaLAndreamS

bu sefer iniyor

tmm wandy bekliyoruz senide erox sende qelsene
  • eudemons mu bu mu bi türlü karar veremiyorum hangisini yüklesem:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

tmm wandy bekliyoruz senide

azı gitti çoğu kaldı(%14ü doldu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erox bence bunu yukle pişman olmıcana garanti..

wandy oke kaç kb sn ile inio ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

erox bence bunu yukle pişman olmıcana garanti..

wandy oke kaç kb sn ile inio ^^

20 - 15 arası gidip geliyor
  • İndirmesi uzun sürer ama indirdikten sonra pişman olmıcaksınız kotam 9GB oldu yinede indirdim
  • takma :D iner
  • oo demin internet koptuu sonra tkrar geldi 80 kb ile iniyor
  • %kac
  • bu oyun mu oluyor.

bunu 5 ve 12 taslari arasinda oynanir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

bu oyun mu oluyor.

bunu 5 ve 12 taslari arasinda oynanir

sen takıl kafana göre biz qelmek isteyenler için hazırladık rehberi qelmıceksen yorum yazma
  • oyun indi oynuyorum şuan çözemedim

ya mage shop nnerdee

edit: bu oynu Zero Online'nın yapımcıları yaptığı kesin..O oyunun reberinide ben yazmıştım(herşeyi aynı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 21 Şubat 2008; 0:06:01 >
  • Bende indiriyorum şuan 105kb/s ile iniyo 2 saat içinde inmiş olur umarım...
  • @bamu oke

@wandy :D:D mge shop ile warrior shop ztn aynı :D weapon shop da mage we warrior silahları satılıo yani hepsi aynı
  • peki skill olayı nasıl oluyo hiç skillim yok nerdese
  • skill için yukarda gösterdim npc warya oku rehberı görursun o kadında war skill kitabları alıcan sag tıklıcan skill in oluo bazıları mavi exp inin yukarsında kırmızı cızfgı dolunca cıkııo ordan sağdan secıon kırmızı cızgı bıtene kadar o sectıın skılı kullana bılıon mause nin sağ tusuna canawarın ustune qelrek 2 kere tıkla basar bnce firebolt skilini al kulan o sey dolunca firebolt u seç 6k vuruo
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.