Şimdi Ara

Crazy Tao SS'li Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okey peki benim bi yeni pet varda onun skiillleri kullanamıom.
    bide yumurta nadir çıkıyo dedin ama ben 14 olana kadar 5 yumurta buldum
    şuanki lvl 16 artık nerden canavar kescem
  • daha kasmak ıcın sey captor lar warya onun altına gıt ordan gıdıs yer war soldan oraya git tekrar cewet mıdır nedır bn cewdet dıom herneyse anlarsın ztn onlar cıkıo tekrar onlarınnda ilersine git orda kucuk map da sarı nokta olucak oraya gır heralde orda kasıcan =)
  • skill olayı karışık biraz mage isen kolay warior isen zor mage için anlatim lwl in yettiği skillin kitabına sağ tıkla skilli aç bazı skiller en altta mavi ve kırmızı çubuklar var kırmızı dolunca bazı skiller sağ altta çıkar sadece 1 ini kullana bilirsin bazı skiller ise örn fire bolt,lighting gibi skiller ise dier oyunlardaki gibi ctrl+s basıp orda asagi tarafa koya bilirsin ve kullanırsın zaten açık renkli skiller kullanıla bilenlerdir kapalı yani karanlık gibi duran ise o aşağıdaki kırmızı çubuk dolunca açılıo tabi sınırsı süre için

@Mystical
    cewdet dediği cevher kristaller felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 21 Şubat 2008; 22:08:54 >
  • vay çok hoşuma gitti bu oyun
  • muha çok güzel ya 21 oldum.

rehbere auto pilot'u da ekle
  • geldiğiniz için teşekkur ederiz.başka kişilerde bekleriz.Forum hazırladık iyice bitirleım sizlere sunucaz.

wandy auto pilot derken?

bide bn warrior kasıcam bugun sanddemon da kasarken warrior qeldı 16 lwl 700 koyuodu :S
  • Ben ancak şimdi yükleyebildim oyunu bilge başlıcam sizce ne açıyım birde forum hazırlıyortsanız yardımcı olabilirim sonuçta asıl işim web masterlık :) hadi eyw...
  • Valla savaşçı açtım 15 lvl oldum ama oyunu anladım desem yalan olur valla nasıl oynaNIYOR SİLAH ALAMADIM BİDE ELİMDEK İSİLAH 122/140 KÜSÜR AMA BEN 70-80 VURUYORUM Bİ DE SKİLLERİ NERDEN ALIYODUK...

NOT:pardon yanlışlıkla büyük yazdım kusura bakmayın elim çarpışl yeniden yazmaya üşendim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bamu

Valla savaşçı açtım 15 lvl oldum ama oyunu anladım desem yalan olur valla nasıl oynaNIYOR SİLAH ALAMADIM BİDE ELİMDEK İSİLAH 122/140 KÜSÜR AMA BEN 70-80 VURUYORUM Bİ DE SKİLLERİ NERDEN ALIYODUK...

NOT:pardon yanlışlıkla büyük yazdım kusura bakmayın elim çarpışl yeniden yazmaya üşendim :)

silahı merkezdin alt yerıne dogru git orda blacksmith olcak ordan alabilirsin.
    skill için yukardaki SS de gösterdiim npc den alıcaksın canawarlara gıderken hugo warya onun alt çaprzında kalıo
  • benim savaşçı 15 lvl bide büyücü açtım bu sabah 10a kadar kastım 7den 13 oldu mage kasmak daha güzel geldi onu kasıcam birez para verebilcek varm ıacaba oyunda BaMu_Mg nickim...
  • Büyücüyü 19 lvl yaptım ama hala ana haritadaki blacksmith mi ne işte onu bulamadım bi türlü bide adamım skil bile kullansam en fazla 90-100 vuruyo ndnkine... hani şu en başta verdiği skill varya büyücü için hala onu kullanıyom zaten başka çıkmadı aldıklarımda anca kırmızı dolunca kullanılıyo bide pet skill diye bişey var ama onu petlere nasıl eklicem bulamadım...
  • aga bizde daha çözemedık yawas yawas buluoz ama herseyi.

bu arada eet dogru biz ezik wuruoz yani petlerımız olmassa bi işe yaramiyoruz petin ölurse gene ölu peti summonla iskelet seklınde cıkcak canawar kes kestıkce ölu pet'inin canı doluo tam dolunca canlanıo

bu arada ilk boss'umu kestim bugun :D cok az demage wuruluo boss'a tawşanıma tek attı :D bnde 100hp den döndum 800 candan 100 hp dustu bi wurusta :D son anda pota bastım sora xp skille saldırdım ^^ lwl 28 lık omuzluk cıktı unique falan yazıo unique item

• benimde floopsy var iki tane yanımda yoldaşlarım benim ya 23lvl ikiside bende 21 lvl oldum işte gidiyoz öle iki yumurta açtım ikiside floopsy çıktı 4 floopsy var elimde :D:D

Yalnız tek skille nereye kadar bu anlamadım ya...
  • skill kitabı satan npc ye gıdıcebn rehberı okursan görrusun kım oldugunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

skill kitabı satan npc ye gıdıcebn rehberı okursan görrusun kım oldugunu

ordan aldım hepsini bastım ama fireball dışında hepsi o kırmızı şey dolunca oluyo birde bu kristaller var o skill yerinde pet skill diyo onlara onlar nası kullanılıyor...

Mümkünse alan skill bulun bana yaw :D
  • oyuna girerken
    girmio :D:D
  • oyunu indirmeyi dusunuyorum.oynayan arkadaslar oyun gusele benziyo ama sariyomu acaba? indirmeye degermi... bide ole 2-3 gun sonra sıkılcagımız bi oyunmu malum kota astım zaten.
  • Ben bu yaşa rağmen oynuyorum valla çizgi film gibi zaten acaip olmuş küçükken izlediğim çizgi filmleri anımsadı çok eğlenceli bi oyun ayrıca tabi bu benim açımdan bir değerlendirme... denemeni tavsiye ederim...
  • bencede güzel pet oayı falan insanı heyycanlandırıyo level kasmak kolay
  • oyun 3 d mi yani her tarafa çevirebiliyo muyuz ekranı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.