Şimdi Ara

Crash of the Titans ( Crash Bandicoot )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Crash of the Titans ( Crash Bandicoot )

Yayıncı: Sierra
    Yapımcı: Radical Entertainment
    Tür: Action
    Çıkış Tarihi:
    US: Ekim 2, 2007
    Europe: Ekim 12, 2007
    Australia: Ekim 18, 2007
    Platforms : Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Game Boy Advance, Nintendo DS, Wireless

Videolar ;http://www.gametrailers.com/game/4713.html

Crash of the Titans ( Crash Bandicoot ) Crash of the Titans ( Crash Bandicoot )
     Crash of the Titans ( Crash Bandicoot ) Crash of the Titans ( Crash Bandicoot )

• eski gunleri hatırlatıyor ama zamanı geçmiş artık butur oyunların sanki
  • Klasik PS oyunu.Çıksada olur çıkmasada..
  • Keşke MDK 3 yada EarthwormJim 2 çıksa
    Interplay gerçekten çok iyi oyunlar yapıyor. İki seriyi de çok severim.
    MDK'da hem espri hem aksiyon hemde bilim kurgu çok iyiydi,
    EarthwormJim'de ise şirinlik ve yine esprili bir anlatım hakimdi. Başka hangi oyunda tavuğu yakalayıp
    Yumurta Silahı olarak kullanabiliyoruz ki
    Yad MDK'daki gibi Tost Makinesini modifiye edip Ekmek Silahı olarak kullanabiliyoruz?
  • demoyu oynayanlar görüşlerini aktarırlarsa sevinirim.
  • ben oynadm demoyuda zevk vermedi hiç
  • valla ben pek platform oyunlarını sevmem ama demoyu oynadım ve oyunu çok beğendim....zevkle oynayabilirsiniz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyun plaform oyunu filan değil. Basbayağı parti oyunu Crash Bash vardı playstation1 de onun gibi... 2 boyutlu platform oyunlarını geri istiyoruz artık özledim yav...
  • Arkadaşlar demoyu dün oynadım. Şunu söyleyebilirm ki oyun PS1'deki Cras b. 1'in yarısı bile olamaz... Ayrıca oyunu Sierra yapıyo ne beklersinki zaten :p
  • Oyunu Radical yapıyor (Simpsons Hit and Run'ı yapan firma), Sierra yayıncı.
  •  Crash of the Titans ( Crash Bandicoot )

• +1111

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Keşke MDK 3 yada EarthwormJim 2 çıksa

• Ya da Medi Evil 3'ü çıkarsalar PS1'de en sevdiğim serilerden biriydi zamanında.
  • şu iki platform oyunuda xbox 360 a çıksa süper olur; jak&daxter ve ratchet&clank
    hayır gizliden ps fanı değilim
  • cocuk oyununa benziyo sarmaz beni böle oyunlarps de oynuyodum ama ozman cocuktuk zaten
  • Medi evil demeyin damarıma basmayın ps3 e cıkıacagını bilsem garanti ps3 alırım o oyun için.
  • PS versiyonunu zamanında kuzenle birlikte çok oynardık. Konusu, grafikleri ve oynanışı baya güzeldi. Bu oyunu daha deniyemedik ama yorumlara bakılırsa pek iyi değil :(
  • ps1 in en güzel oyunlarındandı, bölüm sonu boss'ları geçince sevinme hareketleri süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Başka hangi oyunda tavuğu yakalayıp
    Yumurta Silahı olarak kullanabiliyoruz ki

(Bkz:SUFFERİNG)
    (Bkz:GONZO GUN) galiba tam hatırlayamadım.Öyle saf vahşet içerikli bir oyundaki tek espri unsuru
  • Bu oyun bi klasiktir ya nası oynanmaz, bence çok da güzel oynanır...Grafik felan aramaya da gerek yok bi platform oyununda, Crash her zaman zevk vermiştir bana. Nete düşmedi daha maalesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.