Şimdi Ara

Crash of the Titans ( Crash Bandicoot ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet oyun klasikti. Ancak bu seri tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Crash yumruklarla kombo yapmaya başlamış, elma yerine mavi elektirikli toplar toplamaya başlamış vs. Oyun tam anlamıyla berbat ötesi...
  • Crash of the Titans
    OYUN ÇIKTI.
    REGİON FREE(USA)
    6.2 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 3 Ekim 2007; 16:03:34 >
  • Bir PS1 efsanesi nasıl berbat edilir, Radical Entertainment resmen bunu göstermiş anlaşılan.
  • Çocukluğumun efsane oyunlarından ,XBOX 360'ım olsun bunu kesin alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

Crash of the Titans
    OYUN ÇIKTI.
    REGİON FREE(USA)
    6.2 GB

Oyunda ne grafik adına birşey var ne de çok uzun değildi eski oyunları.Yani 6.2 gb ne var bunun içinde?
  • Demoyu azönce oynadim ama acikcasi benide sarmadi.
  • Görücez bakalım iyi mi kötü mü, bende indirmeye başladım. Ama sonuçta bu bir Crash oyunu, görmek isterseniz bi güzelliği hala kalmıştır biyerlerinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Keşke MDK 3 çıksa

+1000000000000

abi bu oyunu benim gibi isteyen var ya mutlu oluyorum. inşallah duyulur da beraber, anında fan club açarız. aksiyon, bilimkurgu ve komediye dalarız
  • Demosu pek iyi birşeye benzemıyordu..eski ps1deki havayı göremedım..Full'unude yazdırmaya dvd harcasammı diye düşünüyorum
  • Bu oyun naughty dog olmadan bi şeye benzemez...Naughty dog elini neye sürse harika oluyo valla şimdi uncharted'ı bekliyorum 4 gözle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.