Şimdi Ara

Craft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyat (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
18
Favori
25.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aklımdasınız size görsel atıcam en kısa zamanda çok fazla yoğunluk var günde 18 saate çıkardım şuan çalışmayı

@dekareme

Deri kokusu olur hocam akşam gelince cepten çıkarın ter vs gider zaten bakım kremi sürüyoruz ter etkilemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deri işi ile uğraşan bir tanıdığımı etkilemek istiyorum. Bu deriler o kalitede mi? Yoksa başka ürünlerinize mi bakmam gerekiyor. Ama birinci sınıf bir deri kullandığınız bir ürün seçmem lazım. Yardımcı olabilir misiniz

• Arkadaşlar yoğun ilgi talep ve tebrikleriniz için çok teşekkürler bugünlük benim pilim bitti sabah 6 gibi görüşmek üzere herkese iyi geceler.

Siparişlerin son durumu ile ilgili de ufak bir görsel bırakıyorum.

Craft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyat

• Hocam akbil ile TC kartı veya temassız kartlar aynı yerde olunca akbil çalışmıyor bilginiz vardır. Bunun için ben mecburen açılır cüzdan kullanıyorum. Kartlıklarda bunun önüne geçebilmek için araya bişey koysanız falan öyle bişey olabilir mi acaba?

• Merhaba isim ve logo yazabiliyor musunuz?

• Hocam king ile castleın farkı rengi mi ? Birde siyahta renk atması olur mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir siparişte ben verdim bakalım.. hayırlı işler

• Bir tane de ben sipariş verdim, birer tane daha kart yeri rica ettim umarım yapılabiliyordur. Şirket kartları da olunca kart yerleri yetmiyor haliyle.

• Castle almıştım. Bence orjinal deride siyah yerine kahve yada taba daha şık duruyor.

Açıkçası önceki sayfada yazdığım gibi tereddütlü almıştım kalın mı gözükür, şık olur mu diye ancak acaip beğendim. Harika bence. 43 yaşındayım 10 yaşından beri cüzdan kullanıyorum çünkü ilkokulda çalışmaya başladım ve kendi param çalıştığım yerin parasına karışmasın diye cüzdanda taşıyordum. Resimde çok kaba gözüküyordu ancak süper şık bir ürün. Resim çektim koymak için baktım orda da kaba duruyor. :) İşiniz gücünüz rast gitsin. Yeni bir sipariş geçeceğim kartlık için.

Elinize sağlık...

• Castle ve king’in modeli aynı sanırım. Kullanılan deri de aynı mı acaba iki modelde de? Sadece renk farkı mı var? Siyah olanı (king) kullandıkça renginde açılma olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 5 Haziran 2022; 14:26:17 >
  • iustumExtract İ kullanıcısına yanıt
    Renk atması olmaz hocam siyah tabaya göre daha serttir deri kalitesi aynıdır aynı tabakhaneden çıkıyor ikiside.

• deri, sığır derisi değil mi?

• sipariş verildi, kargo bekleniyor...

• Arkadaşlar kargo için yazıyorum.

2 haziran siparişler çarşamba biticek 3 4 haziran cumaya kadar biticek. Bugüne kadar gelmiş tüm siparişler haftaya pazartesi kargoya verilmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Craft And Luna -- 7 Haziran 2022; 0:4:9 >
  • 4 hazirana kadar olan tüm siparişlerin kargo takibini sisteme girdim. Üyeliğine ulaşamayan varsa direk özelden yazabilir takip numarasını iletebilirim.

Bu 2 gün içinde 4 haziranı da çıkarmaya çalışıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craft And Luna

4 hazirana kadar olan tüm siparişlerin kargo takibini sisteme girdim. Üyeliğine ulaşamayan varsa direk özelden yazabilir takip numarasını iletebilirim.

Bu 2 gün içinde 4 haziranı da çıkarmaya çalışıcam.
    Hocam yukarıda bir arkadaş sormuş ne derisi olduğunu, ben de merak ettim açıkçası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Crazy deri hocam
    Dana derisi

• Dikişi merak eden arkadaşlar için görsel.

Mengene ile dikiş yapılıyor.

• Craft And Luna kullanıcısına yanıt
    2 haziran tarihli siparişim hala hazırlanıyor olarak görünüyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Honoris kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden sipariş numaranızı veya isim soyisim yazın dönüş yapim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.