Bildirim
cpu-z işlemci soketi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartım ga-770ta ud3 _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal193
cpu-z işlemci soketini yanlış gösteriyor işlemcim phenom2 x4 945 am3 ama cpu-z am2+ olarak gösteriyor pc yeni topladım açılışlarda filan windows 7 nin renkli simgelerinin gelmesi gecikiyor acaba işlemci şuan tam performansla çalışmıyor mu oc yapmadım
sistesinde alıntı "1.Desteklenen Soket AM2+/ AM2 İşlemciler: AMD Phenom™FX/ AMD Phenom™/ AMD Athlon™ 64 FX/AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core/AMD Athlon™ 64/AMD Sempron™ "
dogru yazıyor hocam yanlış bişey yok
kendinde bakabilirsin
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma770-ds3_10/_____________________________
-
am2+ =am3 _____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı