Şimdi Ara

intel 945g-m3 socket 775 anakarta hangi işlemci olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • intel 945g-m3 socket 775 anakarta hangi işlemci olur ana kartımda şu an Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00GHz işlemci var, bu işlemcı en yuksek hangisi destekler acaba, Intel Core 2 Duo 775 Pin 8400 6M 3.0 İşlemci almayı dusunuyorum olursa,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Intel® Core™2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB) işlemci var, bu uyarmı acaba

• ana kartım sizin verdıgıniz link deki,
    bende başka bir link buldun :https://tr.msi.com/Motherboard/945GM3F.html#hero-specification

burda da Supports Socket 775 for Intel® Core 2 Duo, P4 5XX, 6XX, Pentium D 8XX, 9XX and Celeron D processors.
    • Supports FSB 1066/800/533MHz.
    yazıyor,

acaba :Intel® Core™2 Duo Processor E7500 İŞLEMCİ 775 PİN İŞLEMCİ calışırmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Takabileceğiniz en üst işlemci Core 2 E6700/E4700'dür. Boşuna güncelleme yapmayınız. Eğer sistemi hızlandırmak istiyorsanız güç kaynağınız iyi ve bios da izin veriyorsa E2180'i 2.50-2.66 ghz'e hızaşırtabilirsiniz.
  • Bende 775 lga var. Core 2 Quad q6600 kulanıyorum şuan. Aliexpressten modlanmış xeon sipariş ettim bekliyorum hala. Tabi bu işlemciler senin anakartına uyar mı bilmiyorum. Eğer bunlar uymuyorsa core 2 duo e8500 alabilirsin ikinci el. O da uymuyorsa yatırım yapmak mantıklı olmaz. He dersen ki ben lol oynarım güçlü sisteme gerek yok, uyan bir core 2 duo alırsın ama oyun oynaman çok zor olur o işlemci ile
    Daha Fazla Göster
  • arkadalar ( E6420 CORE2 DUO 2.13 GHZ 4Mb 1066Mhz LGA 775p ) işlemci aldım anakartıma uyumlu en yukske bu oldu, taktım çalıştırdım önceye gore daha hızlı daha ıyı oldu, bilgileiniz paylaştıgınız için için hepinize teşekkur ederim, "usb2.0" arkadasın verdı link uzerınden yaptım, o dogru olan anakrt mış.tşk.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.